Oyunu Tamamen Renklendirecek uygulama(Monster Play)
Re: Oyunu Tamamen Renklendirecek uygulama(Monster Play)
Yapmazlar kardeşim nerde mantıklı öneriler varsa hepsini desteğe yolladım "Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine şartlar doğrultusunda yer verilmektedir. Fakat kısa vade içinde bu şekilde bir değişiklik düşünülmemektedir." Hep aynı cevabı aldım Bu şekilde bir değişiklik düşünmüyorsanız ne şekilde düşünüyorsanız onu yapın Tüm oyun şirketleri oyuncuları memnun etmek için çalışıyor
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Böyle bir uygulama İKV ' nin hikayesine ters düşer.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
haklısın 1 yıl değil 1.5 yıl oldu...Wotkasarap yazdı:umutabi yazdı:Şimdi hepsini okudum çok saçma daha dükan açma şeyi olmayan 1 yıldır aynı bolge olan bir oyuna bu uygulama 10 yıl sonra gelir tabi 2 3 yıla ikv biter
Hangi oyunda 5 6 ay veya 1 sene de bir harita geliyor bilgilendirirsen seviniriz.
Topkapı sarayını bolgeden sayma sadece ışınlanma işine yarıyor resmen ışınlanma guncelemesi yapmışlar bizi topkapı sarayı diye kekliyolar

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

Başarılı bir uygulama oldu ışınlanma sıkıntım tamamen kayboldu. Zaten isteniyordu böyle bir şey sürekli. Fakat şuan Çemberlitaş eşyalarını tamamlayan sayılı kişi var bu yüzden yeni bir bölge gelirse çıkacak isyanı yönetim değil Obama bile durduramaz.IReSTIBLE yazdı:haklısın 1 yıl değil 1.5 yıl oldu...Wotkasarap yazdı:umutabi yazdı:Şimdi hepsini okudum çok saçma daha dükan açma şeyi olmayan 1 yıldır aynı bolge olan bir oyuna bu uygulama 10 yıl sonra gelir tabi 2 3 yıla ikv biter
Hangi oyunda 5 6 ay veya 1 sene de bir harita geliyor bilgilendirirsen seviniriz.
Topkapı sarayını bolgeden sayma sadece ışınlanma işine yarıyor resmen ışınlanma guncelemesi yapmışlar bizi topkapı sarayı diye kekliyolar
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Kardeşim siz çt atmaya devam edin ona karışan yok biz yeni bölge istiyoruz 1.5 yıldır çemberlitaş insan bıkıyor ne bicim fantazi yapcanı şaşırıyor milet artık can sıkıntısından şifaısız gafar fln kesiyorWotkasarap yazdı:Başarılı bir uygulama oldu ışınlanma sıkıntım tamamen kayboldu. Zaten isteniyordu böyle bir şey sürekli. Fakat şuan Çemberlitaş eşyalarını tamamlayan sayılı kişi var bu yüzden yeni bir bölge gelirse çıkacak isyanı yönetim değil Obama bile durduramaz.IReSTIBLE yazdı:haklısın 1 yıl değil 1.5 yıl oldu...Wotkasarap yazdı:umutabi yazdı:Şimdi hepsini okudum çok saçma daha dükan açma şeyi olmayan 1 yıldır aynı bolge olan bir oyuna bu uygulama 10 yıl sonra gelir tabi 2 3 yıla ikv biter

- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

Sanırım ben anlatamıyorum 59 levele 50 kişiyle mi kasacaksın ? Daha ÇT eşyaları çoğu kişinin full değil adam demez mi ben daha asa mı ceketimi düşürmedim niye geldi bölge diye der. Çoğu kişi isyan eder yine.IReSTIBLE yazdı:Kardeşim siz çt atmaya devam edin ona karışan yok biz yeni bölge istiyoruz 1.5 yıldır çemberlitaş insan bıkıyor ne bicim fantazi yapcanı şaşırıyor milet artık can sıkıntısından şifaısız gafar fln kesiyorWotkasarap yazdı:Başarılı bir uygulama oldu ışınlanma sıkıntım tamamen kayboldu. Zaten isteniyordu böyle bir şey sürekli. Fakat şuan Çemberlitaş eşyalarını tamamlayan sayılı kişi var bu yüzden yeni bir bölge gelirse çıkacak isyanı yönetim değil Obama bile durduramaz.IReSTIBLE yazdı:haklısın 1 yıl değil 1.5 yıl oldu...Wotkasarap yazdı:umutabi yazdı:Şimdi hepsini okudum çok saçma daha dükan açma şeyi olmayan 1 yıldır aynı bolge olan bir oyuna bu uygulama 10 yıl sonra gelir tabi 2 3 yıla ikv biter
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Benimde full değil ama ona bakarsak her gün yeni karakter açılıyo. :arrow: :arrow: :arrow:
Yorumlar için teşekkürler ama neden oyunun hikayesinde ters düşsün anlamadım.Biz oyunun dışından çıkmıyoruz ki bu uygulamayla.İsteyen arlkadaş kendisine bir cin karakter açacak.''Arkadaş ben İstanbulu ele geçirmek istiyom''diye bizim karakterlere dalacak.Hem onun için farklılık olacak hemde bizim için olacak.Bu sayede saçma sapan pvp sistemiyle pvp yapmamıza gerek kalmıyacak.Yönetim bunu kullaırsa güzel etkinlikler olacak.Ayrıca bilmiyorum izledinizmi ama videolarda nasıl zevkli olduğu filan gayet belli.
Ha tekrar edeyim bence oyunun senaryosuna çok uygun bir sistem.Neden diye soracak olursanız;Oyunda aslen 2 taraf olmalı İstanbulu koruyan teşkilat neferleri ile İstanbulu ele geçirmeye çalışan yaratıklar.Şimdi neden tek taraflı bakıyorsunuz ki olaya.Belki ben İstanbulu ele geçirmek isteyen yaratıkların tarafındayım
Hem kendi karakterimizle oynasak bile yapay zekaya sahip cin öldüreceğine karşıdaki yaratığın karakter olduğunu bilerek öldür değilmi ama.
Tek bir örnek vereyim etkinlik örneği. Gm nin birisi Freep karakterleri eminönüne toplar.Diğeri de creep karakterleri meteora toplar mesela.2 haritanın uç köşelerine de birer bayrak dikilir bayrağı alan taraf kazanır.Emin olun şu etkinlik gidipte gaffarda tepinmekten daha zevkli olur.
Ha tekrar edeyim bence oyunun senaryosuna çok uygun bir sistem.Neden diye soracak olursanız;Oyunda aslen 2 taraf olmalı İstanbulu koruyan teşkilat neferleri ile İstanbulu ele geçirmeye çalışan yaratıklar.Şimdi neden tek taraflı bakıyorsunuz ki olaya.Belki ben İstanbulu ele geçirmek isteyen yaratıkların tarafındayım
Tek bir örnek vereyim etkinlik örneği. Gm nin birisi Freep karakterleri eminönüne toplar.Diğeri de creep karakterleri meteora toplar mesela.2 haritanın uç köşelerine de birer bayrak dikilir bayrağı alan taraf kazanır.Emin olun şu etkinlik gidipte gaffarda tepinmekten daha zevkli olur.
Selam arkadaşlar,
Daha önce bu tarz bir sistemi Klan Savaşları etkinliklerimiz için düşünmüştüm (Handan Hanım ve İsmet Bey'in kontrol edilmesi, savaşlara katılmaları vb.) ancak bu tarz bir düzenlemenin iş yükü, çok büyük bir güncellemenin iş yükü ile neredeyse eşdeğer olduğundan ve oyunumuz sürekli gelişmeye devam ettiğinden maalesef mümkün değil diyebiliriz.
Bilginize.
Daha önce bu tarz bir sistemi Klan Savaşları etkinliklerimiz için düşünmüştüm (Handan Hanım ve İsmet Bey'in kontrol edilmesi, savaşlara katılmaları vb.) ancak bu tarz bir düzenlemenin iş yükü, çok büyük bir güncellemenin iş yükü ile neredeyse eşdeğer olduğundan ve oyunumuz sürekli gelişmeye devam ettiğinden maalesef mümkün değil diyebiliriz.
Bilginize.
Affınıza sığınarak çok önemli bir soru sormak istiyorum.Bu uygulamayı gördüğüm Lotro(Yüzüklerin efendisi) online oyununda nasıl yapmışlar ya bu sistemi?Benim asıl anlamadım iş yükü olayı.Developerın biri birgün bir açıklama yapıpta oyunun nereye doğru geliştiğini bi açıklarsa seviniriz.Erdogan yazdı:Selam arkadaşlar,
Bilginize.
Anlamıyorum,(Reklam amaçlı değil) Lotro 2007 de piyasaya sürüldü.O günden beri sürekli güncelleme çıkarıyor.Yamalar,elentiler sürekli geliştiriyor.Adamlar 65 ten 75 lwl sınırına oyunu taklasık 7 ay önce çıkardılar ve şimdi bu ekimde 85 lwl sınırının(yeni bölge ile birlikte.) geleceği duyuruldu.Ayrıca söylemeden edemeyeceğim yeni seviye ve bölgelerin için de bizim gb diye tabir ettiğimiz bölgelerden bolca mevcut.
Hiç kimse gelip te bana ''Beğenmeiyorsan git onu oyna''demesin.Bana şunun cevabını verin bu oyunda gelişen mmorpgler arasında bizimkiside.Neden bizim oyunun geliştiğini sadece yönetim ekibi biliyor?(bu arada topkapı gelişme filan değildir.)
Herkeze iyi forumlar.