Bu gün foruma baktığımda gördüm ki yeni yeni forum yetkilileri seçilmiş başta SiLAHCI,CHARDONNAY ve diğer arkadaşları tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim
Umarım konuya bakıp da şuna bak yönetim yalakası v.s gibi yorumlar yapılmaz :arrow:
Forumun yeni yetkililerine tebrikler
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Forumun yeni yetkililerine tebrikler
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Forumun yeni yetkililerine tebrikler
Sergilemiş olduğunuz davranış asla yalakalık olarak değerlendirilemez.
Bu hoş davranışınızdan ötürü FDE ekibi adına teşekkürlerimizi sunarım. (: Her şey daha iyi bir İKV için...
İyi eğlenceler.
Bu hoş davranışınızdan ötürü FDE ekibi adına teşekkürlerimizi sunarım. (: Her şey daha iyi bir İKV için...
İyi eğlenceler.

- CruicaL
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
+1 Bende yeni katılan arkadaşları tebrik ederim.Respected yazdı:Sergilemiş olduğunuz davranış asla yalakalık olarak değerlendirilemez.
İyi eğlenceler.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

Bende demek istemezdim ancak malüm yönetimi övünce bazı arkadaşlar bunu farklı yorumluyor o yüzden vurguladımRespected yazdı:Sergilemiş olduğunuz davranış asla yalakalık olarak değerlendirilemez.
İyi eğlenceler.
Kesinlikle aynı dileklerimi paylaşmaktan onur duyar, teşekkür fırsatını sunmamız için açmış olduğunuz konudan dolayı size de ayrıca teşekkür ederim.TRrelaxTR yazdı:Bu gün foruma baktığımda gördüm ki yeni yeni forum yetkilileri seçilmiş başta SiLAHCI,CHARDONNAY ve diğer arkadaşları tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim
Umarım konuya bakıp da şuna bak yönetim yalakası v.s gibi yorumlar yapılmaz :arrow:
İKV oyunu ve biz oyuncuları için hayırlı olacağına emin bir şekilde yeni yetkilendirilen ekip arkadaşlarımıza başarılarının devamını dilerim.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

Oyunu bıraktığı için görevlerinden de çıkmış olduMackRuLz yazdı:PitBuLL u özledik
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı

Bunun için teşekküre gerek olduğunu düşünmüyorum duyarlı oyuncuların bunu yapması görevidir bence yinede rica ederimMrdz yazdı:Kesinlikle aynı dileklerimi paylaşmaktan onur duyar, teşekkür fırsatını sunmamız için açmış olduğunuz konudan dolayı size de ayrıca teşekkür ederim.TRrelaxTR yazdı:Bu gün foruma baktığımda gördüm ki yeni yeni forum yetkilileri seçilmiş başta SiLAHCI,CHARDONNAY ve diğer arkadaşları tebrik eder ve başarılarının devamını dilerim
Umarım konuya bakıp da şuna bak yönetim yalakası v.s gibi yorumlar yapılmaz :arrow:![]()
İKV oyunu ve biz oyuncuları için hayırlı olacağına emin bir şekilde yeni yetkilendirilen ekip arkadaşlarımıza başarılarının devamını dilerim.
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
Ekip arkadaşlarıma yeni görevlerinde başarılar dilerim.
Hep Destek Tam Destek..!
İyi Forumlar...
Hep Destek Tam Destek..!
İyi Forumlar...
CHIVALROUS