Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
baya güldük arkadaşımn aklına geldi uyurken yorgan boğazına kaçtı doktorun neşterinden yazıom doktorları baştan sona izleyen uzman bir kaportacı ameliyat edio
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır Yönetim Taklit Çabaları Vol 1 IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
kanka arkadaşına çok üzüldüm umarık yakın zamanda ameliyat olur
baya gülmek çok kötü birşey geçen gün benimde aklıma geldi 5 saat aralıksız gülmüşüm Babamın tokat atmasıyla kendime geldim.
Lan gene aklıma getirdiniz bak gene başladım baya gülmeye :lol:
HiqHRoaD yazdı:Önce baktım niye gülüyorsunuz diye sonra baktım gülenler adammı diye sonra ondan vazgeçtim baktım tiplerine sonrada tuvalete gidip baya güldüm.
HiqHRoaD yazdı:Önce baktım niye gülüyorsunuz diye sonra baktım gülenler adammı diye sonra ondan vazgeçtim baktım tiplerine sonrada tuvalete gidip baya güldüm.
sana bir cevap verirdim ama değmessin fatih arkadaşımız gelince sana en güzel cevabı verir laf istiyorsan bizde çok :arrow:
Gülmemizi bekleyip daha sonra neden güldüğümüzü sorgulamanı garipsedim :|