Eskisi gibi olsa :/

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MagicxOzzy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Eskisi gibi olsa :/

Mesaj gönderen MagicxOzzy »

Eskiler bilir , 2 karakter WS yaptımı en az 5 dk sürüyordu ama şimdi 2 saniyeyi bulmuyor bir kişinin ölmesi . Sizce de WSlerin daha uzun sürmesini sağlayacak şeyler olsaydı daha iyi olmaz mıydı ?
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Eskisi gibi olsa :/

Mesaj gönderen yunus1907 »

MagicxOzzy yazdı:Eskiler bilir , 2 karakter WS yaptımı en az 5 dk sürüyordu ama şimdi 2 saniyeyi bulmuyor bir kişinin ölmesi . Sizce de WSlerin daha uzun sürmesini sağlayacak şeyler olsaydı daha iyi olmaz mıydı ?

Merhaba;

Ben belirtmek istiyorum ki eskiden iKV oynardık Sİmdi Sacmalama vakti oynıyoruz.Her oyun zamanla gelişir ama bizim yönetimiz daha cok para kazanmak için oyunun içne ettiler.

Ama var olan hataları 5 senede geçse görmezler :arrow:

Eskiden wsler uzun sürerdi cünkü fazla skil kullanılmazdı üstüne hem tank hem ofans olabiliyoduk vuruşlar falan azdı ama harbiden eski ikv'yi cok özlüyorum..

Tetikçi farelerde grup'ca kasıldıgımı görev yaptıgımı üstüne maden çektigimi hayatım boyunca unutamam..

Ama şimdi gidip baktıgımızda gördügümüz tek şeyin aynı kişilerin 49 lwl maden çarlarının gün boyu madene yatması.

HeLaL OLsun Yönetim....
Kullanıcı avatarı
haydegidelumm
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelumm »

yunus1907 yazdı:
MagicxOzzy yazdı:Eskiler bilir , 2 karakter WS yaptımı en az 5 dk sürüyordu ama şimdi 2 saniyeyi bulmuyor bir kişinin ölmesi . Sizce de WSlerin daha uzun sürmesini sağlayacak şeyler olsaydı daha iyi olmaz mıydı ?

Merhaba;

Ben belirtmek istiyorum ki eskiden iKV oynardık Sİmdi Sacmalama vakti oynıyoruz.Her oyun zamanla gelişir ama bizim yönetimiz daha cok para kazanmak için oyunun içne ettiler.

Ama var olan hataları 5 senede geçse görmezler :arrow:

Eskiden wsler uzun sürerdi cünkü fazla skil kullanılmazdı üstüne hem tank hem ofans olabiliyoduk vuruşlar falan azdı ama harbiden eski ikv'yi cok özlüyorum..

Tetikçi farelerde grup'ca kasıldıgımı görev yaptıgımı üstüne maden çektigimi hayatım boyunca unutamam..

Ama şimdi gidip baktıgımızda gördügümüz tek şeyin aynı kişilerin 49 lwl maden çarlarının gün boyu madene yatması.

HeLaL OLsun Yönetim....

+1 ..
Resim
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
iSpAnYoL2834
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen iSpAnYoL2834 »

Eskiden ne güzel klan savaşları olurdu iki klan birbirini kovlardı meterorda eminönünde bankanın mısırn orda falan kabadayıda takılınırdı ne güzeldi ozamanlar :(
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yunus1907 »

eskiden oyun bireysele dönüktü şimdi wsyi bile atmak nerdeyse grupca atıcaz hal böyleyken eskileri hatırlamak insani hüzünlendirir.

yönetimin oyuna grup bölgeleri getirmesi tamamen para kazanmaları içindir,grup bölgesi getirerek oyuncu sayısından çok fazla artış olcaklarını sandılar ama hiç bir şekilde olumsuz yönlerini ele alamadan ellerinde patladı.

Uzun lafın kısası yönetim bizi kandırmaya devam ediyor,edicek ve böylece oyun biticek ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön