YENİ FORMAT ATTIM
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: cCc Baykuş ReyiZ cCc
Re: YENİ FORMAT ATTIM
@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sonsuzluğa I Doğru
Dostum ben o karakterimi amcamın oğlu olan Emre S***'a verdim yaptıkları veya yapacakları benim umrumda değil ama eğer karakter ismini verirsen oyundan rahatça atışabiliriz.xCruicaLL yazdı:@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım![]()
Sbskralıxşifa
We're not the problem. We're the solution.
I'm not human. I'm an Alpha.
- xCruicaLL
- İri Fare Avcısı
Ne zaman verdin paşam :?:thebn yazdı:Dostum ben o karakterimi amcamın oğlu olan Emre S***'a verdim yaptıkları veya yapacakları benim umrumda değil ama eğer karakter ismini verirsen oyundan rahatça atışabiliriz.xCruicaLL yazdı:@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım![]()
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
Kaynak > Hedef: 539******** > t*******@*******.comxCruicaLL yazdı:Ne zaman verdin paşam :?:thebn yazdı:Dostum ben o karakterimi amcamın oğlu olan Emre S***'a verdim yaptıkları veya yapacakları benim umrumda değil ama eğer karakter ismini verirsen oyundan rahatça atışabiliriz.xCruicaLL yazdı:@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım![]()
Sunucu: Beyazkosk Karakter: Sbskralı Durum: Tamamlandı Tarih: 02.09.2011
Sbskralıxşifa
- CruicaLL
- Salgın Koruyucusu
Sansürlemeden düzgün yazarmısın canımthebn yazdı:Kaynak > Hedef: 539******** > t*******@*******.comxCruicaLL yazdı:Ne zaman verdin paşam :?:thebn yazdı:Dostum ben o karakterimi amcamın oğlu olan Emre S***'a verdim yaptıkları veya yapacakları benim umrumda değil ama eğer karakter ismini verirsen oyundan rahatça atışabiliriz.xCruicaLL yazdı:@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım![]()
Sunucu: Beyazkosk Karakter: Sbskralı Durum: Tamamlandı Tarih: 02.09.2011
CcC BoZ BayKuş ReyiZ FORUM Loncası CcC ^^^(*ı*)^^^
- thebn
- Sahaf Yardımcısı
Üye adı kısmını tabikide sansürlemek zorundayım şifreyi overload yapanlarınız olacaktır illaki. Kimseye güvenmiyorum kusura bakma.CruicaLL yazdı:Sansürlemeden düzgün yazarmısın canımthebn yazdı:Kaynak > Hedef: 539******** > t*******@*******.comxCruicaLL yazdı:Ne zaman verdin paşam :?:thebn yazdı:Dostum ben o karakterimi amcamın oğlu olan Emre S***'a verdim yaptıkları veya yapacakları benim umrumda değil ama eğer karakter ismini verirsen oyundan rahatça atışabiliriz.xCruicaLL yazdı:@Thebn sen osun len yalan atma oyunda görürsem ozamanda konuşabilcenmi bakalım![]()
Sunucu: Beyazkosk Karakter: Sbskralı Durum: Tamamlandı Tarih: 02.09.2011![]()
Sbskralıxşifa
- MackRuLz
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Hanedan
evet panka babana bile güvenmicenthebn yazdı:Üye adı kısmını tabikide sansürlemek zorundayım şifreyi overload yapanlarınız olacaktır illaki. Kimseye güvenmiyorum kusura bakma.
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
adam haklı :ugeek:MackRuLz yazdı:evet panka babana bile güvenmicenthebn yazdı:Üye adı kısmını tabikide sansürlemek zorundayım şifreyi overload yapanlarınız olacaktır illaki. Kimseye güvenmiyorum kusura bakma.

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.