İtiraz Ediyorum artık !
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Yalnız Krallık
İtiraz Ediyorum artık !
Sa bugün 16:10 da sancak sunucusuna giren gm tarafından 3 gün sus yedim özelden yazdığım tek şeyse ''o kapasite yokmuş demekki ne yapalım kardeş'' dedim sadece hiçkimse ama hiçkimse bunun yüzünden para verip aldığım plusun klan ve bölgeye yazma hakkından mahrum edemez beni bu zamana kadar çok sus yedim küfür ettim haklılardı ama kimse elindeki yetkiyi sırf bu laf için kötüye kullanıp 3 gün susla cezalandıramaz ''no comment'' varsa bi derdin söyle sus verip kaçmakla olmaz biraz oyunculara saygınız olsun bu ne arkadaş bıktık artık sizin hadsiz gm'lerinizden !
Göster

-
CcCinfinteCcC
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İtiraz Ediyorum artık !
haa bak şimdi prtotectio gelecek ilk öce bu kouyu kaptacak sonra sana ban atacak olacak işmi yav orada Nacomment abi diyecektin çükü olar sömür sömür bitiremiyolar e yapsılar aylık 200 bi kazaç alıyorlar ama biz olaır gözünde enayiyiz ya
-
CcCinfinteCcC
- Acemi Savaşçı

OKADAR PARA VERİYOZ HAKKIII ALIYOMUYUZ YOK
- byalone38
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Yalnız Krallık
Yok ama madem 2 güne bir sus verceksiniz b*ktan sepetten bahanelerle verin arkadaş benim paramı !
Göster

- LatifGetiren
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Lonca: Slytherin
adam haklı
Merhabalar Oyuncu
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Akçe alın verin ekonomiye can verin
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

Selamlar,
Hiç bir moderatörün keyfi işlem uygulaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Almış olduğunuz cezaya ilişkin İKV forumları üzerinden konu açarak değil İKV İletişim/Destek Formuna giderek Ceza/İtiraz Bilgilendirme kanalından itiraz edebilir ve ceza sebebinizi öğrenebilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu: :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Hiç bir moderatörün keyfi işlem uygulaması gibi bir durum söz konusu olamaz. Almış olduğunuz cezaya ilişkin İKV forumları üzerinden konu açarak değil İKV İletişim/Destek Formuna giderek Ceza/İtiraz Bilgilendirme kanalından itiraz edebilir ve ceza sebebinizi öğrenebilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu: :idea: :arrow: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx

Merhabalarbyalone38 yazdı:Sa bugün 16:10 da sancak sunucusuna giren gm tarafından 3 gün sus yedim özelden yazdığım tek şeyse ''o kapasite yokmuş demekki ne yapalım kardeş'' dedim sadece hiçkimse ama hiçkimse bunun yüzünden para verip aldığım plusun klan ve bölgeye yazma hakkından mahrum edemez beni bu zamana kadar çok sus yedim küfür ettim haklılardı ama kimse elindeki yetkiyi sırf bu laf için kötüye kullanıp 3 gün susla cezalandıramaz ''no comment'' varsa bi derdin söyle sus verip kaçmakla olmaz biraz oyunculara saygınız olsun bu ne arkadaş bıktık artık sizin hadsiz gm'lerinizden !
Foruma konu açmak ve ben birşey yapmadım demek ne kadar kolay değilmi .
Foruma yorum atan ve size haklı bulan ayrıca konuyu okuyan arkadaşların aklında soru işareti kalmasın diye kısa bir özet geçeyim .
Sancak sunucusunda selamına karşılık alamayan bir oyuncunun durmadan bölgeden beni taciz etmesi ile başladı bu durum. Adı geçen oyuncu ile aynı yerde olmamıza rağmen sürekli bölgeye yazarak
'' Selamımızıda almıyorlar, Allahın selamınıda almıyorlar, kafirmi bunlar . paramızı alıyorlar ama Allahın selamını almıyorlar, Oruç tutanda vardır . ve saire '' akle ziyan yazılar ile sürekli yandaş toplamaya çalıştı .Kendisi yanımda idi söyleden uyardım, baktım dinlemiyor, görmüyordur diye rol kanalından yazdım, buna rağmen tacizlerine ve proveke etmeye devam etti.
Sonra siz gaza geldiniz ve bölgeye şu yazıyı geçtiniz :

Aslında açıkça küfür ediyorsunuz ama ben yinede aceleci davranmadım ve size sordum, hani olurya belki özür dilersiniz yada yanlış anlama oldu dersiniz diye beklentiye girdim .

Bu nezaketime rağmen siz ne yazdınız bana ?

Şimdi : Birilerini karalamadan önce dönüp kendinize şunu sorun , Bu yaptığınız size yakıştımı ? hadi bunu hazm ettiniz , peki foruma girip diğer arkadaşlarımızı yanlış bilgilendirmeye çalışmanız size ne kazandırdı ?
Takdir oyuncularımızındır .
Saygılarımla