Bu tip şeyler espiri dahi olamazTatarian yazdı:Ankara kıyamet vakti değilki bu istanbul kıyamet vakti, Diye bir espiri yapmak üzreydim. Vaz geçtimTRrelaxTR yazdı:1 kerede şu buluşmayı Ankara gibi illerde yapın 1 kere sadece imza için geldiniz:mrgreen: :lol:
Teşekkürler!
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Re: Teşekkürler!
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
beynini bağışlamış :mrgreen:ReaLMADRID yazdı:Sen organ bağışında felan mı bulundun kardeş?flieqendx yazdı:Bu mu kalabalık allah aşkına 20 kısı anca var orada biz bile mevzuya 40 kişi gidiyoz düşünün artık xD
Yuvarlak çerçeveli gözlükleri, kırmızı ayakkabılarıyla dikkatleri yine üzerine topluyor; Nocomment 
Ankara'ya da bekleriz...
Ankara'ya da bekleriz...
2009-2013
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
maşallah :geek: :geek:haydegidelum yazdı:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=puuR7sMN ... re=related[/youtube]
Maşallah..
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk

Millet oruç utanmadan buzlu su içiolar sokağın ortasında
Re: Teşekkürler!boş geçsene sen ??
mobil ödeme sistemini düzeltememişler ikv 2500 alıyorsun mesaj gelmiyor sistemde başvuracak adam yok birde fuar düzenliyorlar boş geçsene sen millet mağdur oluyor kimsenin haberi yok
yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi
madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatmaceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
haydegidelumm yazdı:madem 39 yaşndasın kanıt varsa yasal yollara başvur uzatmaceday yazdı:yazdıklarımı silmekle eline bişey geçmez sen önce benim mağduriyetimi gidersen bende sana yazmak zorunda kalmama değil mi mobil ödemedeki sorunları giderin kardeşim
uzarsa kısaltacanmı sana ne be yöneticimisin de posta koyar gibi konuşuyorsun sen kimsinki laf daleveresi yaparak atlıyorsun herşeye