Ben de uzun süredir oyuna böyle bir katkı yapmak istiyordum, ben de senin gibiyim yani o kadar kişiler arası ayrımı esirgemem. Seçildiğimde gerçekten sevindim. Ama işte hayırlısı buymuş kardeşim. Seçimlerde böyle oluyor yani, çok adaletli olamıyorlar, çıkıp "Cketimi istiorum hdi gm krdş başltn şu rhberlqi" diye yazıyorlar ya, (yazım falan da aynen böyle) ona uyuz oluyorum işte, onlar haketmemiştir. Hayırlısı diyip geçmelisin, Allah senin için hayırlısını verir elbet.Anatoliangirl yazdı: 2007 yılında başladım oyuna , o zamandan beridir elimden geldiğince yardım ederim herkese , etmeye devam edicem . Benim için önemi yoktur paranın pulun , yeri geldi ihtiyacı olana para , item , maden verdim ; yeri geldi 400 elektriği olan adamı sırf gönlü hoş olsun diye grup bölgesine aldım , itemini de düşürttüm ; yeri geldi topladım uzun süre bekleyenleri , götürdüm görevlerini yaptım , daha anlatamayacağım yüzlerce şey . Benim diyeceğim o ki rehber tagıyla ceketinin pek önemi yoktur benim için , rehberliği isteme nedenim hep hayalim olan Game Master olabilmek , bu alanda profesyonelleşmek . Hayalimdir en ufak basamaktan başlayıp Developer olabilmek . Çok düşündüm , çok hayal ettim , olmayacak bir şey de değil hani , sağlık bölümü tercih etmem de yazarım grafik tasarım . Ama gel gör ki bu kadar hayale karşılık rehberliğe seçilemiyorum , seçilenlerin ne kadar eksik olduğunu görünce de içim acıyor , sataşıyorum oraya buraya . Çok da gariptir hayatımın hiç bir alanında şansım yoktur , aklınıza gelebilecek tüm şeylerde şansın yardımı bana sıfırdır . Haliyle gururuna dokunuyor insanın , bu kadar emek verip , İKV aşığı olup da " sen eksiksin , rehber olamazsın , bu yolda ilerleyemezsin " lafını düşünmek ...
Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Re: Seçimlerde adalet yok (TORPİL)
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Hasta La Vista
Anlayamadığım şu REHBER çeketi olmayınca yarıdım edemiyormusun, bir oyuncu soru sorunca cevap vermiyormusun, bildiklerini paylaşamıyormusun ? bunları yapmak için REHBER ceketi şartmı ?
Sen yardım etmek iste yeterki
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
-
- İri Fare Avcısı
Arkadaşın yerine cevap vereyim. Zaten ediyor ama amacı daha yukarılara çıkıp Game Master, Developer olmakmarasaldadas yazdı:Anlayamadığım şu REHBER çeketi olmayınca yarıdım edemiyormusun, bir oyuncu soru sorunca cevap vermiyormusun, bildiklerini paylaşamıyormusun ? bunları yapmak için REHBER ceketi şartmı ?
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
değindiğim nokta da bu işte , zoruma giden haketmeyenlerin seçilip , benim gibi hayalleri olanların boşta kalması . Adam benim kontenjanımdan giriyor rehberliğe , 2 hafta sonra atılıyor , ondan sonra hem benim yerimi çaldığıyla kalıyor , hem bizi isyan ettirip yönetime küstürüyor , hem de hayattan soğutuyor böyle olaylarupdate012 yazdı:Ben de uzun süredir oyuna böyle bir katkı yapmak istiyordum, ben de senin gibiyim yani o kadar kişiler arası ayrımı esirgemem. Seçildiğimde gerçekten sevindim. Ama işte hayırlısı buymuş kardeşim. Seçimlerde böyle oluyor yani, çok adaletli olamıyorlar, çıkıp "Cketimi istiorum hdi gm krdş başltn şu rhberlqi" diye yazıyorlar ya, (yazım falan da aynen böyle) ona uyuz oluyorum işte, onlar haketmemiştir. Hayırlısı diyip geçmelisin, Allah senin için hayırlısını verir elbet.Anatoliangirl yazdı: 2007 yılında başladım oyuna , o zamandan beridir elimden geldiğince yardım ederim herkese , etmeye devam edicem . Benim için önemi yoktur paranın pulun , yeri geldi ihtiyacı olana para , item , maden verdim ; yeri geldi 400 elektriği olan adamı sırf gönlü hoş olsun diye grup bölgesine aldım , itemini de düşürttüm ; yeri geldi topladım uzun süre bekleyenleri , götürdüm görevlerini yaptım , daha anlatamayacağım yüzlerce şey . Benim diyeceğim o ki rehber tagıyla ceketinin pek önemi yoktur benim için , rehberliği isteme nedenim hep hayalim olan Game Master olabilmek , bu alanda profesyonelleşmek . Hayalimdir en ufak basamaktan başlayıp Developer olabilmek . Çok düşündüm , çok hayal ettim , olmayacak bir şey de değil hani , sağlık bölümü tercih etmem de yazarım grafik tasarım . Ama gel gör ki bu kadar hayale karşılık rehberliğe seçilemiyorum , seçilenlerin ne kadar eksik olduğunu görünce de içim acıyor , sataşıyorum oraya buraya . Çok da gariptir hayatımın hiç bir alanında şansım yoktur , aklınıza gelebilecek tüm şeylerde şansın yardımı bana sıfırdır . Haliyle gururuna dokunuyor insanın , bu kadar emek verip , İKV aşığı olup da " sen eksiksin , rehber olamazsın , bu yolda ilerleyemezsin " lafını düşünmek ...
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
+1 , 2 , 3 , 4, ...update012 yazdı:Arkadaşın yerine cevap vereyim. Zaten ediyor ama amacı daha yukarılara çıkıp Game Master, Developer olmakmarasaldadas yazdı:Anlayamadığım şu REHBER çeketi olmayınca yarıdım edemiyormusun, bir oyuncu soru sorunca cevap vermiyormusun, bildiklerini paylaşamıyormusun ? bunları yapmak için REHBER ceketi şartmı ?
-
- İri Fare Avcısı
Daha gençsin galiba, önüne daha rehber alımları gelir. Elbet seçilirsin, seçilmezse "hayırlısı" diyip geç takılma bu kadarAnatoliangirl yazdı: değindiğim nokta da bu işte , zoruma giden haketmeyenlerin seçilip , benim gibi hayalleri olanların boşta kalması . Adam benim kontenjanımdan giriyor rehberliğe , 2 hafta sonra atılıyor , ondan sonra hem benim yerimi çaldığıyla kalıyor , hem bizi isyan ettirip yönetime küstürüyor , hem de hayattan soğutuyor böyle olaylar
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
bayağı gencim yaşım 17 , önüme daha fırsatlar çıkacak evet , ama ileride yaşayacağım hayatın çizgilerini çizmeye başladım , taslak bittikten sonra rehber seçilsem ne faydaupdate012 yazdı:Daha gençsin galiba, önüne daha rehber alımları gelir. Elbet seçilirsin, seçilmezse "hayırlısı" diyip geç takılma bu kadarAnatoliangirl yazdı: değindiğim nokta da bu işte , zoruma giden haketmeyenlerin seçilip , benim gibi hayalleri olanların boşta kalması . Adam benim kontenjanımdan giriyor rehberliğe , 2 hafta sonra atılıyor , ondan sonra hem benim yerimi çaldığıyla kalıyor , hem bizi isyan ettirip yönetime küstürüyor , hem de hayattan soğutuyor böyle olaylar
-
- İri Fare Avcısı
Her zaman b planın olsun, hayatındaki durumlara göre onlara yön verirsin bu kadar basitAnatoliangirl yazdı:bayağı gencim yaşım 17 , önüme daha fırsatlar çıkacak evet , ama ileride yaşayacağım hayatın çizgilerini çizmeye başladım , taslak bittikten sonra rehber seçilsem ne faydaupdate012 yazdı:Daha gençsin galiba, önüne daha rehber alımları gelir. Elbet seçilirsin, seçilmezse "hayırlısı" diyip geç takılma bu kadarAnatoliangirl yazdı: değindiğim nokta da bu işte , zoruma giden haketmeyenlerin seçilip , benim gibi hayalleri olanların boşta kalması . Adam benim kontenjanımdan giriyor rehberliğe , 2 hafta sonra atılıyor , ondan sonra hem benim yerimi çaldığıyla kalıyor , hem bizi isyan ettirip yönetime küstürüyor , hem de hayattan soğutuyor böyle olaylar
ANKA:
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
- Anatoliangirl
- Şarapçı'nın Sırdaşı
seneye tercih yapmam gerekecek hayatımın geri kalanı için . 1 yıl içerisinde yine böyle olumsuzluklarla karşılaşınca sağlık alanı seçeceğimi biliyorum , üniversite döneminde başvurunca seçtiler diyelim , bir kaç yıl içinde de yükseldim bu alanda , yapacaklarım sadece hobi çerçevesinde kalmaz mı ?update012 yazdı:Her zaman b planın olsun, hayatındaki durumlara göre onlara yön verirsin bu kadar basitAnatoliangirl yazdı:bayağı gencim yaşım 17 , önüme daha fırsatlar çıkacak evet , ama ileride yaşayacağım hayatın çizgilerini çizmeye başladım , taslak bittikten sonra rehber seçilsem ne faydaupdate012 yazdı:Daha gençsin galiba, önüne daha rehber alımları gelir. Elbet seçilirsin, seçilmezse "hayırlısı" diyip geç takılma bu kadarAnatoliangirl yazdı: değindiğim nokta da bu işte , zoruma giden haketmeyenlerin seçilip , benim gibi hayalleri olanların boşta kalması . Adam benim kontenjanımdan giriyor rehberliğe , 2 hafta sonra atılıyor , ondan sonra hem benim yerimi çaldığıyla kalıyor , hem bizi isyan ettirip yönetime küstürüyor , hem de hayattan soğutuyor böyle olaylar
Game Master olarak mı geçmini sağlamayı düşünüyordun?
GM lerin dediklerine göre bunu gönüllü yapıyorlar yani para almıyorlar. ( Benim hala inanasım gelmiyor
)
Şu anki GM lerinde herbirinin kendine özel işleri var burdan geçinmiyorlar.
Bu iş tabiki herzaman hobi olarak kalacak. Kendi geleceğini eğitiminle sağlayacaksın.
Bkz bendeniz Gıda Mühendisiyim . Bende GM yim bi yerde
GM lerin dediklerine göre bunu gönüllü yapıyorlar yani para almıyorlar. ( Benim hala inanasım gelmiyor
Şu anki GM lerinde herbirinin kendine özel işleri var burdan geçinmiyorlar.
Bu iş tabiki herzaman hobi olarak kalacak. Kendi geleceğini eğitiminle sağlayacaksın.
Bkz bendeniz Gıda Mühendisiyim . Bende GM yim bi yerde