özenle seçmiyolarrrrTRrelaxTR yazdı:Hayır ama küfür edip de rehber olanlar da var piyasadaCruicaL yazdı:Yani sen küfürmü ettin :!:TRrelaxTR yazdı:Ben ve Rehber olamayan arkadaşlar için gelsin bunlara dikkat edelimİKV Rehber ekibi Takımı için gereksinimlere bağlı olarak alımlar gerçekleşmektedir.Öncelikle oyun içerisindeki davranışlarınız , tecrübeniz , oyun içi bilginiz ve akabinde herhangi bir sebepten ötürü cezalı duruma düşmemeniz de sizlere ekstra puan kazandırmaktadır.İlginize sunarız.Oyuncuların oyun içerisindeki tutumu / davranışları herzaman gözetim altındadır.Ayrıca forum üzerinde herhangi konu açmanız yol göstermeniz herhangi bir değişiklik / farklılık göstermemektedir.İkv Rehber Ekibi alımlarına alımlar kısa süre zarfında tekrar başlayacaktır.İKV Rehber ekibi Takımına başvurular için verilecek olan fırsatlardan haberdar olabilmek ve Rehber ekibine katılma şansını yakalayabilmek için web sitemiz ve resmi forumda yapılacak olan duyuruları takip etmelisiniz:shock:
![]()
![]()
Rehber hk.
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: Rehber hk.
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Respectful City
Sence seçmiş olsalar ortalıkda İD nedir bilmeyen rehber olurmuydu ? :geek:CruicaL yazdı:özenle seçmiyolarrrrTRrelaxTR yazdı:Hayır ama küfür edip de rehber olanlar da var piyasadaCruicaL yazdı:Yani sen küfürmü ettin :!:TRrelaxTR yazdı:Ben ve Rehber olamayan arkadaşlar için gelsin bunlara dikkat edelimİKV Rehber ekibi Takımı için gereksinimlere bağlı olarak alımlar gerçekleşmektedir.Öncelikle oyun içerisindeki davranışlarınız , tecrübeniz , oyun içi bilginiz ve akabinde herhangi bir sebepten ötürü cezalı duruma düşmemeniz de sizlere ekstra puan kazandırmaktadır.İlginize sunarız.Oyuncuların oyun içerisindeki tutumu / davranışları herzaman gözetim altındadır.Ayrıca forum üzerinde herhangi konu açmanız yol göstermeniz herhangi bir değişiklik / farklılık göstermemektedir.İkv Rehber Ekibi alımlarına alımlar kısa süre zarfında tekrar başlayacaktır.İKV Rehber ekibi Takımına başvurular için verilecek olan fırsatlardan haberdar olabilmek ve Rehber ekibine katılma şansını yakalayabilmek için web sitemiz ve resmi forumda yapılacak olan duyuruları takip etmelisiniz:shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bence bu konuyu uzatmaya gerek yok çünkü kazdıkca bir şeyler çıkıyor
Artık EYUNAL adlı hesabımdayım
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
İD nedir bilmeyinin konu linkini atarmısın oraya damlamam lazım :mrgreen:
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
CruicaL yazdı:özenle seçmiyolarrrrTRrelaxTR yazdı:Hayır ama küfür edip de rehber olanlar da var piyasadaCruicaL yazdı:Yani sen küfürmü ettin :!:TRrelaxTR yazdı:Ben ve Rehber olamayan arkadaşlar için gelsin bunlara dikkat edelimİKV Rehber ekibi Takımı için gereksinimlere bağlı olarak alımlar gerçekleşmektedir.Öncelikle oyun içerisindeki davranışlarınız , tecrübeniz , oyun içi bilginiz ve akabinde herhangi bir sebepten ötürü cezalı duruma düşmemeniz de sizlere ekstra puan kazandırmaktadır.İlginize sunarız.Oyuncuların oyun içerisindeki tutumu / davranışları herzaman gözetim altındadır.Ayrıca forum üzerinde herhangi konu açmanız yol göstermeniz herhangi bir değişiklik / farklılık göstermemektedir.İkv Rehber Ekibi alımlarına alımlar kısa süre zarfında tekrar başlayacaktır.İKV Rehber ekibi Takımına başvurular için verilecek olan fırsatlardan haberdar olabilmek ve Rehber ekibine katılma şansını yakalayabilmek için web sitemiz ve resmi forumda yapılacak olan duyuruları takip etmelisiniz:shock:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kardeşim şimdi seni Seçleler Bir Başkası Bu konuyu Açsa Çok saçma Bulursun ama Sen Seçilmedin die Herkezi Suçlamanın Anlamsız Olduğunu Düşünüyorum 2 Rehber seçiminde Ben Seçilmedim Fakat Sizin Gibi Yapmadım Rehberlik Sabır Gerektiren Bir İştir Sizin Böle yapmanız Sabırsızlığınızı Gösterir Ve Buda Size Olumsuz Yönde Geri Döner Onun İçin Seçilen ARkadaşlara Başarılar Dileyip Birdahaki Seçimleri beklemenizi Tafsiye ederim.. :!:
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Konuyu kapatmışlarCruicaL yazdı:İD nedir bilmeyinin konu linkini atarmısın oraya damlamam lazım :mrgreen:
Sayın kandemir bakın seçilen rehberlerin ne kadar tecrübeli olduğunu gördük İD nedir diye foruma damlamaya başladılar
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
üstte turunjju yazıyla yazan sayın arkadaşım adın neyse sen şimdi böyle yapıyorsun yönetimin gözüne girmeye çalışıyorsun bırak bu işleri yav Ne kadar yalakalansanda biyere gelemiceksn sn ezksn ve öyle kalacaksın :mrgreen: :mrgreen:
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yok
CruicaL yazdı:üstte turunjju yazıyla yazan sayın arkadaşım adın neyse sen şimdi böyle yapıyorsun yönetimin gözüne girmeye çalışıyorsun bırak bu işleri yav Ne kadar yalakalansanda biyere gelemiceksn sn ezksn ve öyle kalacaksın :mrgreen: :mrgreen:
Bu Yazılarını Mantıksız Buluyorum Vede Gmlere Ne Tür bir Yalakalık yapıcam Paramı ? İtemmi ? Rehberlikmi Ne gibi Bir Yalakalıkta Bulunucağımı Bende Merak ediyorum Sölesene
TRrelaxTR yazdı:Konuyu kapatmışlarCruicaL yazdı:İD nedir bilmeyinin konu linkini atarmısın oraya damlamam lazım :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sayın kandemir bakın seçilen rehberlerin ne kadar tecrübeli olduğunu gördük İD nedir diye foruma damlamaya başladılar
Sanada Yardımcı Olmaya Çalışayım Kardeşim O ID ne Bilmeyen Arkadaşlar Eleme Sürecine Girince Böle Durumlarda Elenicektir Rehber Seçimlerinde Fazladan Kişiye Mail Atmaktalar Ve Gün Gün Elemeler Olucaktır Oyundaki Hataları İle Seçilenlerin Hepsi Rehber Kalmicak..Buna Benle Beraber Seçilenlerin Hepsi..
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
tmm sen en bilginsin konu açtım yardım edermisin viewtopic.php?f=46&t=97985kandemir yazdı:CruicaL yazdı:üstte turunjju yazıyla yazan sayın arkadaşım adın neyse sen şimdi böyle yapıyorsun yönetimin gözüne girmeye çalışıyorsun bırak bu işleri yav Ne kadar yalakalansanda biyere gelemiceksn sn ezksn ve öyle kalacaksın :mrgreen: :mrgreen:
Bu Yazılarını Mantıksız Buluyorum Vede Gmlere Ne Tür bir Yalakalık yapıcam Paramı ? İtemmi ? Rehberlikmi Ne gibi Bir Yalakalıkta Bulunucağımı Bende Merak ediyorum Sölesene
TRrelaxTR yazdı:Konuyu kapatmışlarCruicaL yazdı:İD nedir bilmeyinin konu linkini atarmısın oraya damlamam lazım :mrgreen::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sanada Yardımcı Olmaya Çalışayım Kardeşim O ID ne Bilmeyen Arkadaşlar Eleme Sürecine Girince Böle Durumlarda Elenicektir Rehber Seçimlerinde Fazladan Kişiye Mail Atmaktalar Ve Gün Gün Elemeler Olucaktır Oyundaki Hataları İle Seçilenlerin Hepsi Rehber Kalmicak..Buna Benle Beraber Seçilenlerin Hepsi..
- TRrelaxTR
- FareAdam Düşmanı
Arkadaşım öyle diyorsun da seçilen 10 arkadaşım oldu 6 tanesine rehberlik başvurusu yapması için ben önerdim ve seçildi sonuç böyle olunca insana her türlü koyuyorkandemir yazdı:CruicaL yazdı:üstte turunjju yazıyla yazan sayın arkadaşım adın neyse sen şimdi böyle yapıyorsun yönetimin gözüne girmeye çalışıyorsun bırak bu işleri yav Ne kadar yalakalansanda biyere gelemiceksn sn ezksn ve öyle kalacaksın :mrgreen: :mrgreen: