İKV ÇOK BOZDU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
CruicaL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Re: İKV ÇOK BOZDU

Mesaj gönderen CruicaL »

harkonen yazdı:
MİLLET NİYE EMİNÖNÜNDE GEZİNSİN Kİ.MİLLET YA IŞINLANIYOR YA DA SIĞINAKTA FİLAN TAKILIYOR ŞUAN ESKİ İKVDE 1000 KİŞİ VARSA ŞUAN 100000 KİŞİ VAR.CAHİL İNSANLAR ETRAFTA BİRİNİ GÖREMEYİNCE OYUNCU SAYISININ AZALDIĞINI ZANNEDİYOR.GRP BÖLGELERİNDEN DOLAYI İNSANLAR BİRBİRİNİ GÖREMİYOR NORMALDE SIĞINAKTA 1000 KİŞİ OLUYOR.HERKES TOPKAPIDAN IŞINLANIYOR.NE KADR CAHİLSİN LA :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:[/quote]

matematik ogretmeninin elini öpeyim

10 sıgınak bölgesi var 6x10= 60
10 migrat bölgesi var 6x10= 60
20 çt bölgesi var 6x20= 120
Dısarda Max Kişi = 50

310 kişi var oyuna ki zaten migratlar full olmuo :D[/quote]
TEK KELİME İLE AYAKTA ALKIŞLIYORUMM :arrow: :idea: :!: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alexis Texa's

cCc SoN BaYKuŞ cCc

^^^^(*ı*)^^^^
Yiğit Gülsen
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

DIŞARDA 50 KİŞİMİ VAR YAZIKLAR OLSUN SANA BUGÜN BEYAZKÖŞKTE ÇARŞIDA 36 KİŞİ VARDI.YUH BE GÜNAH LAN.HERKES IŞINLANIYOR OYÜZDEN İNSAN GÖREMİYORSUN.HERKES IŞINLANIYOR.(BENDE DAHİL) MESELA ÖNCEDEN YENİ ÇAR GÖRMEZDİM ŞİMDİ BİR SÜRÜ 1 -10 LVL ARASI GÖRÜYORUM SİZ BİRİLERİNİN DOLDURUŞUNA GÖRÜP GERÇEKLERE GÖZÜNÜZÜ KAPIYORSUNUZ.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

tamam la 500 kişiyi geçmio yinede iyimserlik bi yere kadar ayıp günah bide kuklacıya gel sen ezik herifi unutmadım halen
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

YA NASIL 500 Ü GEÇMİYOR YA OF OF KİMİN DOLDURUŞUNA GELDİNİZ. AMA SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM YUKARIDA ALLAH VAR ALLAH AYIP BE .BİRŞEY DEMİYORUM.NASIL YALAN SÖYLÜYORSUNUZ.
Kullanıcı avatarı
Owyeah
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Owyeah »

samedsedir06 yazdı:qq yukarıdakı eleman YAa yazmak ıcınmı geldın buraya gereksız post kasma haraketlerı devam ed:D :D :arrow:
CruicaL yazdı:owyeah çok güzel post kasıon :mrgreen:
Hiçte bilem öyle bir niyetim yok. Konuşup bişeyleri paylaşıyoruz. Bende onun yazdığını onaylamak adına yaa dedim. 8-)
Bir çarım bilem yok :(
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

SanaLBeLa yazdı:YA NASIL 500 Ü GEÇMİYOR YA OF OF KİMİN DOLDURUŞUNA GELDİNİZ. AMA SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM YUKARIDA ALLAH VAR ALLAH AYIP BE .BİRŞEY DEMİYORUM.NASIL YALAN SÖYLÜYORSUNUZ.
bırak o klavyeyi evlat 500 üde geçti diyelim ama 100.000 degil yada 1000 degil bunuda inkar ette sağlam bi sövem sana :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

KARDEŞİM ZATEN 100000 FİLAN İNŞALLAH OLMAZ.O KADAR DA FAZLA OLMASIN :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: AMA DEDİĞİN GİBİDE KIÇIM*IN KENARI KADAR DA DEĞİL DAHA FAZLA OYUNCU VAR
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

harkonen yazdı:
SanaLBeLa yazdı:YA NASIL 500 Ü GEÇMİYOR YA OF OF KİMİN DOLDURUŞUNA GELDİNİZ. AMA SANA ŞUNU SÖYLÜYÜM YUKARIDA ALLAH VAR ALLAH AYIP BE .BİRŞEY DEMİYORUM.NASIL YALAN SÖYLÜYORSUNUZ.
bırak o klavyeyi evlat 500 üde geçti diyelim ama 100.000 degil yada 1000 degil bunuda inkar ette sağlam bi sövem sana :D

he şunu söyleyeyim her sunucuda 1000 den fazla oyuncu var mesela beyazköşkte 1000 üstü çok çok çok rahat oyuncu var
Kullanıcı avatarı
IMMORTAL55
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen IMMORTAL55 »

SanaLBeLa yazdı:
harkonen yazdı:

he şunu söyleyeyim her sunucuda 1000 den fazla oyuncu var mesela beyazköşkte 1000 üstü çok çok çok rahat oyuncu var

Sen şu at gözlüklerini çıkarda bir etrafına bak naylon charları çıkar oyundan sonuçta onlarda aynı kişi tarafından oyuna giriliyor yani tek bir ıp karakter ismi değişik olduğu için sen onu başka biri zannediyorsun sanırım 1 hesapta 4 char var ve ortalama 200 300 karakter kp charıdır geri kalan 50 60 da normal oyuncuların karakter sayılarıdır.Yani işin özeti en kalabalık sunucu eminönünde dahi 200 kişi online değildir . Şu at gözlüklerini çıkart gözünden etrafına öyle bak tamam mı kamil arkadaşım.
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

İkv çok bozdu, bayağı bozdu yani. Bir yerden sonra bozmaz dedik dahada çok bozdu, artık daha fazla bozamaz dedim ama yine bozdu hep bozdu. :lol: :lol: :lol:
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön