ŞİFACI İLE PARA KASMA

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
5noattack
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

ŞİFACI İLE PARA KASMA

Mesaj gönderen 5noattack »

Öncelikle herkese iyi forumlar..
benim 49 lwl bi şifam var 1000 de şifası var ve ben bu çarla nasıl para kasabilirim biri yardımcı olabilirmi? maden çekmek dışında olursa iyi olur çünkü maden başlarının nasıl olduğu malum bide şifacı deparsız falan hiç yetişemiyo
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: ŞİFACI İLE PARA KASMA

Mesaj gönderen berkan587 »

5noattack yazdı:Öncelikle herkese iyi forumlar..
benim 49 lwl bi şifam var 1000 de şifası var ve ben bu çarla nasıl para kasabilirim biri yardımcı olabilirmi? maden çekmek dışında olursa iyi olur çünkü maden başlarının nasıl olduğu malum bide şifacı deparsız falan hiç yetişemiyo
Şifacı ile para kasmayı önermem.Para kasmak için savaşcı ve büyücüyü kullanırsan daha hızlı kasarsın.
-Savaşcı ile depar yeteneğini kullanıp madenden,madene gezerek para kasabilirsin.
-Büyücü ile yaratık kesip,çöp item kasarak para kasabilirsiniz.
Resim
Resim
5noattack
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: ŞİFACI İLE PARA KASMA

Mesaj gönderen 5noattack »

berkan587 yazdı:
5noattack yazdı:Öncelikle herkese iyi forumlar..
Şifacı ile para kasmayı önermem.Para kasmak için savaşcı ve büyücüyü kullanırsan daha hızlı kasarsın.
-Savaşcı ile depar yeteneğini kullanıp madenden,madene gezerek para kasabilirsin.
-Büyücü ile yaratık kesip,çöp item kasarak para kasabilirsiniz.
eyw kardeş sağolasın

“Şifacı” sayfasına dön