Rehber Alımları Hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
xXDeaTHMaCHiNeXx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Çınar Altı

Rehber Alımları Hakkında

Mesaj gönderen xXDeaTHMaCHiNeXx »

merhaba arkadaşlar
rehberlik alımları başladıgı günden beri başvuru yapıyorum bu kaçıncı başvurum oldu artık sayamadım 1 kere bile bana geri dönülmedi saçma sapan adamları alıyorlar rehberlige oyunla alakası olmayan kişileri alıyorlar tecrübeli isimleri almıyorlar adalet mi şimdi bu ? geçen rehbere soru sordum adam bilmiyorum dedi şimdi bunu rehber die alıyorlar yararlı ola bilecek mi sizce ? başvuran kişileri seçerek alsalara rasgele almasalar oyunla içli dışlı olan tecrübeli kişileri alsalar daha iyi olur .
Efendilik İhtiyaçtır.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Rehber Alımları Hakkında

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

xXDeaTHMaCHiNeXx yazdı:merhaba arkadaşlar
rehberlik alımları başladıgı günden beri başvuru yapıyorum bu kaçıncı başvurum oldu artık sayamadım 1 kere bile bana geri dönülmedi saçma sapan adamları alıyorlar rehberlige oyunla alakası olmayan kişileri alıyorlar tecrübeli isimleri almıyorlar adalet mi şimdi bu ? geçen rehbere soru sordum adam bilmiyorum dedi şimdi bunu rehber die alıyorlar yararlı ola bilecek mi sizce ? başvuran kişileri seçerek alsalara rasgele almasalar oyunla içli dışlı olan tecrübeli kişileri alsalar daha iyi olur .
Rehberin görevi oyuna yeni başlıyan oyunculara oyunu tanıtmak yardım etmektir. Oyunu bilen bir kişinin görevine yardım etmek vs. tarzda cezaları susturmak değildir. :)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

KEMALIZMX yazdı:
Rehberin görevi oyuna yeni başlıyan oyunculara oyunu tanıtmak yardım etmektir. Oyunu bilen bir kişinin görevine yardım etmek vs. tarzda cezaları susturmak değildir. :)
Rehber takımı tabiri caizse kum eleğine benzer işe yarayacaklar kalır diğerleri atılır.Bu yüzden o kadar kasmayın sobee iyi seçer adamını.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
NothingManxI
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen NothingManxI »

Pardon da oyuna geri dönüş yaptığımda çemberlitaşın yerini sorup - aldiğım cevap bu idi.

Oraya gidene kadar ölürüz.

Hayırdır birader 49 level adamı akrep mi kesicek ;)
Since 15 Ekim 2007.
Banlanma durumlarında burdayım..

NothingxSeries forum kullanıcı adı ile

Nothing Series =>

NothingMan [**]
NothingManxI [Mareşal]
NothingManxII [Mareşal]
NothingWoManxI
[*][/color][/i][/center]
update012
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Mesaj gönderen update012 »

O kadar kasma sadece çorbada bizim de tuzumuz bulunsun mantığı :) yardımda bulunulacak kimin yardım ettiği önemli değil ki
ANKA:

Update(49)
Nowayout(49)
Adımıkalbineyaz(49)
Biryudumhayat(49)
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Arkadaşım cevabı kendin vermişsin. Başvurular başladığından beri sürekli başvuru yapman senin bu göreve layık olmadığın düşüncesi yaratmış olabilir.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen BaLikekmek »

update012 yazdı:O kadar kasma sadece çorbada bizim de tuzumuz bulunsun mantığı :) yardımda bulunulacak kimin yardım ettiği önemli değil ki
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

BaLikekmek yazdı:
update012 yazdı:O kadar kasma sadece çorbada bizim de tuzumuz bulunsun mantığı :) yardımda bulunulacak kimin yardım ettiği önemli değil ki
Burada amaç rehber tagı değil. Rehberlik Denetmen ekibine veya FDE olmaya ilk adımdır. Denetmenlik veya FDE likde GMA' lığa... GMA'lık da GM'liğe falan filan. Sadece oyunculara yardım etmek için Rehber olmanın bir anlamı yok tabi...
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön