Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Semiha 20 Canda Erg Hakkında Herkez İçeri

Mesaj gönderen aetra »

NothingManxI yazdı:
Bymadxlord yazdı:
NothingManxI yazdı:10-10 da ki gibi yapıyorlar işte daha ne !
Semihayı o kadar kolay kesersen oyunun mantığı nerde? Burda bunları yazanların %90 ı 10-10 da gaffar yüzü görmeyenlerdir.

Kolay kesilirse eğlencesi,zorluğu nerde ? Gaffar 90 semiha 10 1 kons semiha pert . Bu mu ?
Şahsen 10-10 da 1 şifa 1 büyücü fulledim.
İşte imzandakı gibi boş bir adamsın bu oyun böyle kendını düşünenlerın yüzünden gelişmiyor.

Evet imzamdaki mantiğı anlamayan bir çocuk daha ;) Lan beceremiyorsan oynama ! Kolay oyunun ne zevki kalır?
Haa ingilizcemiz de fena değildir... ByDelixlord ;)

Senin yaptığın mantık hatası.

Eskiden 1700 altı almazlardı. Sonuçta 1 şansın var fiziğin yetmez semiha yatmazsa can basar, yeniden başlardınız.
Şimdi 750 fizikle de girsen sorun olmaz. Adam kendini bozsun kutup açsın yeter.
20 candan sonra gaffarı 1 hs de yatıracaksın diye bir şey yok! 75 hs de de yatırabilirsin.

Adamların 2000 araması yolda hızlı gitmek için. Sen de bunu fevzi veya ruh iksir içerek karşılayabilirsin.
Tamam işte adamlar 2000 altı aramıyor ben 1700 fizikle bozmacı geleyim mi diye soruyorum adamlar yetmez diyor . Daha ne yapalım Ruh iksirim 100 taneden fazla ejderha iksirimde sınırsız zor durumda akçemi yatırır çekerim . Ama almıyorlar onceden 1500 fizikle 1400 fizikle alıyorlardı işi bilmen yeterdi . Zora alış diyorsun ama BİRAZDA OYUNA YENİ BAŞLAYANLARI DÜŞÜN . Bu gidişle oyunun nüfusu artmıyacak azalıcak bile adam yeni başladı ejder üretmesi onun icin cok zor cunku bilmiyor gidipte kıyamet asayı nasıl üretsin ? Her türlü şeyi yaparım hata yapmam ama alan yok işte . Zor diyorsun herkez kıyamet asa mı üretsin ? Üretmeye kalksak 500m birtek biz değiliz hidrojenin piyasası olmuş 20 25m ... :!: :!:
:)
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

Desteklerinizi bekliyorum bu kadarcık mı ?
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen berkan587 »

Düzgün bir lonca bulursan bu sorun kalkar.Geçen gün 5 kişi aynı loncadaydı adamlar grup yapmışlardı(3+2+1),2 büyücünün hasarıda 1500 lerdeydi hatta tekinin altenatör zırhı vardı :) Adamlar grup atınca girdim.Peş peşe 2 defa girdik ve hiç bir sorun olmadan çıktık.Şifacı olarak ben bazen 1900-2300 hasarlı adamların grubuna giriyorum ve kesemeden çıkıyoruz.Fakat o gün 2 defa girdiğim adamlarla her kesimde 4'er iksir içerek çıktım.Fakat 10-10 konusunda sana katılıyorum zamanında dizenler dizdi.
Resim
Kullanıcı avatarı
Tatarian
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Lonca: <Nemesis>

Mesaj gönderen Tatarian »

Pardonda ilk semiha kesimi ve Ergi geç paylaştırmayı öğrenmeden önce ne yapıyordunuz ??

Herşeyi geçtim, Benim karakterimde Asalar olmasına rağmen parlatmıyorum. + Kıyamet zırhımda yok 1559 fiziğim var.

Kimse için değişen birşey yok. Yıl olmuş 2012 Gblere Full Charmı Arıyorlar? Ejdersiz bile kesilebilen bir bosstur gaffar, Defalarca gösterdik. ;)
Resim Resim

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

Resim
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

Tatarian yazdı:Pardonda ilk semiha kesimi ve Ergi geç paylaştırmayı öğrenmeden önce ne yapıyordunuz ??

Herşeyi geçtim, Benim karakterimde Asalar olmasın a rağmen parlatmıyorum. + Kıyamet zırhımda yok 1559 fiziğim var.

Kimse için değişen birşey yok. Yıl olmuş 2012 Gblere Full Charmı Arıyorlar? Ejdersiz bile kesilebilen bir bosstur gaffar, Defalarca gösterdik. ;)

O zaman ben daha çarımı kasıyordum .

Fizik önemli değil önemli olan herkesin +2000 araması bizimde kıyamet asamız yok eminimki yeni başlayan biriside kıyamet asa ile başlamaz Kendimi geçdim yeni başlayan oyuncuların cogunlukla cevresi yoktur ve çevresi olmayan bi adam nasıl gaffara giricek kıyamet asasız ? tamam çevren varsa güneş asa ile girersinde adamlar üstünü dizdi gaffara giren yok Semihayı 20 canda erg paylaştırıyorlar .. Olan bize oldu üstümüzü dizemedik herkez +2000 arıyor . oynadığımız sunucuda zaten ankadan sonra en az nüfuslu sunucu . Napalım illa girmek için kıyamet asa mı üretelim daha once acıklamasını yaptım . Çoğu kişinin bana katılmayacağına eminim :) Çünkü üstlerini dizdiler .
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

Attığım öneriye Destek'den cevap geldi .

Resim

Yanıt :

Merhaba,

Öneri ve bildiriminiz için teşekkür ederiz.Her oyuncu karakterlerini kendi imkanları doğrultusunda geliştirmelidir.Gaffar Bey - Semiha erg paylaşımı belli bir süreçte kesilmesi için oyuncularımıza kolaylaştırılmıştır akabinde normal kesimine dönderilmiştir.Tekrardan bu hususta müdahale etmemiz oyun dünyasında olumsuz etki bırakacaktır.

Demişsiniz ,

Önceden bu taktik çıkmadan önce bile kesenler olmuştu . Peki bu taktiğe gidip sonradan geri dönmeniz oyunda olumsuz etkilere yol açar demişsiniz . Herkez itemini dizdi olan dizemeyenlere oldu . Bu saatten sonra eski haline çevirseniz ne olucak çevirmeseniz ne olucak , eski haline çevirdiniz fakat olan üstünü dizemeyenlere oldu . Madem kolaylaştıracaktınız neden 10-10 kesim yaptınız . Bu yaptığınız olayı kınıyorum . Ben kendimi geçtim oyuna yeni başlayanlar ne yapıcak ? Çevresi yok , belirli arkadaşları ve loncası yok Kıyamet asa mı üreticek . Tabi ki Kıyamet asa üretemeyeceği için Ejder Asa ile yetinecek bir süre sonra üstünü ne kadar dizerse dizsin oyundan gerektiği zevki alamayacak çünkü herkes +2000 istiyor ve Gaffar'a gidemediği için Asa üreticek ve piyasası artıcak oyunda eskisi gibi Menekşe Elmas 40m 45m olucak herkes yakınıcak bu olaydan . 20-20 hem zor hem de zevkli olur ama millet üstünü dizdiği için herkes de daha önceden düşürmüş olduğu Kıyamet Asa Ceket vb itemler sayesinde girebiliyor . En baştan bu kolaylaştırma işi olmayacaktı ki herkes +1500 isteyecekti şimdi herkes en kolay kesimle üstünü dizdiği için + 2000 istiyor 20-20 kesim olacaktı oyunda çok az kişi üstünü dizecekti . Bu olay böyle giderse oyunu bırakanlar git gide artacak . Ben ve bir kaç arkadaşım ...
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Gaffara elleşme 90'da bırak. Semihayı aşağıya indir. Yemin ederim Junon'dan bin kat daha basit bir sistemdi. Asla ve asla kaldırılmaz, kaldırılmasın. Oyunun gelmiş geçmiş en büyük lideri denilen Gaffar Bey ve Semiha Hanım ikilisi bu kadar kolay alt edilmemeli.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

xLuCaGox yazdı:Gaffara elleşme 90'da bırak. Semihayı aşağıya indir. Yemin ederim Junon'dan bin kat daha basit bir sistemdi. Asla ve asla kaldırılmaz, kaldırılmasın. Oyunun gelmiş geçmiş en büyük lideri denilen Gaffar Bey ve Semiha Hanım ikilisi bu kadar kolay alt edilmemeli.

Tamam kolay alt edilmemeli . Bana gönderilen cevapta oyuncular daha kolay kessin diye kolaylaştırıldığı soylendi tamam kolaylaştırıyorsun herkez itemlerini diziyor ondan sonra gelen bir eklentiyle itemlerini dizen bir daha gaffara gelemiyor olan itemlerini yarım dizen yada hiç dizmeyene oluyor . Biz gireceğiz itemimiz tam değil adamlar +2000 diyor ben nasıl gireyim veya oyuna yeni başlayanda oldu . Ozaman bu kadar kolay kesilmemeli diyorsunuz baştan neden kolaylaştırdınız ? Kendimi değil benim gibi olanları ve yeni başlayanlarıda düşünüyorum .
Kullanıcı avatarı
aetra
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen aetra »

Bu oyunda herkes kendini düşünüp daha önce itemini dizdiği için bu konuya destek vermesse emin olun bu oyunda oyuncu sayısı azalır . O yüzden herkes den destek bekliyorum !!
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Bende senin durumunda sayılırım gaffar kolayken oyuna ara vermiştim ama sonradan kıyamet asayı ürettim sonuna kadar haklısın sıgınak-migrat zamanında ejdersiz gezenler oyunu doğru dürüst oynayamayan insanlar kolay kesimle üstlerini fullemiş.. çevre ve tanıdık bi lonca sana çözüm olur yoksa yönetim eski haline çevirmez..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG

“Genel Etkileşim” sayfasına dön