Oyun Hataları Hakkında Önerilerim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Sharpshooter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sharpshooter »

1-)Oyunda /yat komutu kaldırılsın çünkü oyunda yattığınzda karakterin bir kısmı toprağa gömülüyor.Zaten oturma modu yatma moduyla aynı can ve kudret dolumunu verdiği için bir problem olmaz.
2-)Yeraltındaki cin mağaarsında yılanlar var.Bu yılanlar değiştirilsin ve yarasa yapılsın çünlü; yılanlar yukarı doğru çıkarken berbat bir görüntü oluyor.
3-)Sivriada'daki tazılar, tepelerin kenarlarında durduğu zaman ayakları çok kötü görüntü oluşturuyor bu yüzden Tazıların ayaklarına ve gözlerine alev efekti verilsin ki bu ayaklarındaki kötü görüntüyü kapatsın.İsimleride lanetli tazı olarak değiştirilebilir.
4-)Eminönüde bulunan güvercinler yere konmasın hep havada uçsun çünkü; yerde durdukları zaman kötü bir görüntü oluşturuyorlar.
5-)Madenler çektikten sonra ortadan kayobluyor böyle olmasında BETA'da olduğu gibi maden çekildiği zaman üzerindeki noktalar gitsin.Örneğin, elmas madeni çektiyseniz üzerindeki kırmızı böğürtlen gibi noktalar gitsin bu sayede yeni oyuncularda madenlerin yerlerini daha kolay öğrenebilirler.

En önemlisi duvarların içerisinden yaratıklar geçiyor.Buna bir çözüm bulamadım sizin bulmanızı bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Oyun Hataları Hakkında Önerilerim

Mesaj gönderen xPrince »

Git çarını diz dostum sığınak migrat çemberli kafanı yorma fazla cidden bak dalga geçmiyorum.
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

xPrince yazdı:Git çarını diz dostum sığınak migrat çemberli kafanı yorma fazla cidden bak dalga geçmiyorum.
:D :D :D :D resmen dalga geçmış qq cocukla ayıp la :D :D :arrow:
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
Sharpshooter
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Sharpshooter »

La çok mu saçma birşey söledim :?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön