.ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: .ılı. ~ Nemesis Loncası ~ .ılı. İletişim Sayfası
A.selam Yusuf şu 2 gündür çok yoğunum yarın bir aksilik çıkmassa eğer bende orda olucam Onur
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Nemesis
Nemesis ailesi nasıl gidiyor hayırlı ramazanlar görüşemedik hiç
( Şu anda şehir dışındayım Alimert oyunu kesin olarak bıraktı ben de herhalde bırakırım malum 11. sınıf asılmaya başlayacağız 
Sizden ricam -Özellikle Onur- beni 10 Ağustostan sonraki buluşmalar için bilgilendirmeniz telefon numaram Onurda var herhalde skypea da yazacağım bir çaldırın ben kaparım buluşmalara katılmak isterim.
Bunun dışında lonca nerelerde diye bir üyelere vs. bakayım dedim sancaktar mevkiimi almışsınız kırıldım zaten girmiyorum işe yaramıyor ama bir havamız vardı
Lukago burak şifacın var mı faceden mesaj at bana öperim atmazsan :twisted:
Neyse genjler kolay gelsin iyi oyunlar bol eğlenceler
Sizden ricam -Özellikle Onur- beni 10 Ağustostan sonraki buluşmalar için bilgilendirmeniz telefon numaram Onurda var herhalde skypea da yazacağım bir çaldırın ben kaparım buluşmalara katılmak isterim.
Bunun dışında lonca nerelerde diye bir üyelere vs. bakayım dedim sancaktar mevkiimi almışsınız kırıldım zaten girmiyorum işe yaramıyor ama bir havamız vardı
Merhaba Yunus'cum,EscapisT yazdı:Nemesis ailesi nasıl gidiyor hayırlı ramazanlar görüşemedik hiç( Şu anda şehir dışındayım Alimert oyunu kesin olarak bıraktı ben de herhalde bırakırım malum 11. sınıf asılmaya başlayacağız
Bunun dışında lonca nerelerde diye bir üyelere vs. bakayım dedim sancaktar mevkiimi almışsınız kırıldım zaten girmiyorum işe yaramıyor ama bir havamız vardı![]()
![]()
Eğitimin herşeyden önce geliyor tabii,oyuna "ara" vermen senin geleceğinin zedelenmemesi açısından en doğru karar olacaktır şüphesiz.Her şeyin bir zamanı var; zamanı gelince oyun,zamanı gelince eğitim,ders,vs..
Elbette ki iletişimi koparmayacağız.Olurda bir buluşma düzenlenirse şayet ben seni muhakkak haberdar ederim,için rahat olsun.Veya Beşiktaş'ta;daha önce yaptığımız gibi 3-4 kişi bir araya gelir,bowling,vb. aktivitelerle hoş vakitler geçiririz fena mı olur?
Kendine iyi bak,tekrar görüşmek dileğiyle...
- ALKOLIZM
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Deva
Çoğu vuramıyor derdini dışarıya fazla,
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
Git ölümünü yaşa sana verdiğim hazla!
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
- xCENTERx
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dünyayı değiştiremeyiz, ama farklılık yaratabiliriz.

Yusuf
- IIxDyNaCxII
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: NEMESİS
Yarın buluşmaya kesinlikle geliyorum Kadıköy metrobüsten inince yolu tarif edebilicek yada beni ordan alabilcek bi bağyan varmı yada delikanlı 
SultanIISelim
DyNaC
Dynamic
DyNaC
Dynamic
- Vampyroteuthis
- Sahaf Yardımcısı
Tühh bee beyler Emre geliyorsa beni unutun :?IIxDyNaCxII yazdı:Yarın buluşmaya kesinlikle geliyorum Kadıköy metrobüsten inince yolu tarif edebilicek yada beni ordan alabilcek bi bağyan varmı yada delikanlı

- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Beyler bu günki buluşma için şimdiden çok heycan yaptım. Tılsım buluşmasında <Nemesis> Loncası üyelerinin sayısı Yanılmıyorsam 12 yada 14'dü. Umarım bu buluşmada sayımız Çok daha fazla olur. Herkezi muhakkak bekliyorum.

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]

- Tatarian
- Demirci Çırağı
- Lonca: <Nemesis>
Abilik yapmayana abi demeyiz, bu yüzden sen benim ABİMsin Emre abi.serserixemree yazdı:evran yakalamim seni azını burnunu dağıtcam DDD(emre abin)
Buluşmada Muhakkak Görüşücez. :mrgreen:

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]