GRUP BÖLGELERİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ ...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

GRUP BÖLGELERİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ ...

Mesaj gönderen Kristalx »

Arkadaşlar yakın bir zamanda veya ne zaman olur bilmiyorum geleceği söylenen Tangriss bölgesininde yine GRUP BÖLGESİ olacağı söyleniyor. İkv nin bu denli düşüşünün asıl sebebi olan grup bölgeleri değilmiydi zaten ? AÇIKCASI ARTIK BENİMDE MİĞDEM BULANMAYA BAŞLADI GRUP BÖLGESİ DENEN YERLERDEN. Çünkü eğer bir oyun varsa bir online oyunda hangi oyuna bakarsam bakayım insanların tek başınada birşeyler yapacağı YAPABİLDİĞİmutlaka map lar alanlar boss lar oluyor. Çünkü bir player ın illede çevresi olacak diye bir şart yok. İşte ikv böyle bir şart koştu oyunculara ARKADAŞ YAP ÇEVRE YAP GİR GRUP BÖLGELERİNE DÜŞÜR İTEMİNİN EN İYİSİNİ YOKSA TABİRİ CAİZZE DEFOL GİT ... !. Arkadaşlar bir oyuncu başladığı zaman oyuna 49 oluyor zaten hemen peki ya sonra ? Grup bölgelerine girecek ki item düşürsün peki ya vakti yoksa ? Çünkü bu oyuna veya diğer online oyunlara giren herkes 24 saat oyunda kalmıyor kalamıyor. Bazı arkadaşlar diyecektir vaktin yoksa niye giriyorsun. Tabiki eğlenmek arta kalan vaktimi stres atmak için kullanmaya bunuda ikv de sağlamaya çalışıyorum. Ancak gel gelelim ki çevresi olan arkadaşlar grup bölgelerinde istedikleri itemlere sahip olurken biz yeraltı yerüstü avane avane dolanıyoruz. Diyeceksiniz ki grup bölgelerine giremiyorsan sende üretim yap ... Arkadaşlar bir bıçak üretimi herhangi biri en azından 100 m e yakın tutuyor ki geçiyor bu da en ucuzu. Peki ya silahın net tutarını söyleyecek var mı ??? !!! Bu oyuna Tangriss bölgesi denen yerde grup bölgesi olursa bana kalırsa iyiden iyiye bitme noktasına getirecek. Ha şu var klan veya lonca mücadele yeri olabilir belki. Ancak belli bir zaman belki sadece birkaç ay buradan insanlar hevesimi aldım mı orasınında işi bitecek. Er meydanı böyle olmadımı _? İlk zamanlar yer bulamazdık sonra ne oldu _? Şimdi 1 grup ( 6 kişi ) bulursan şükret başına koy ... YÖNETİMİN ARTIK OYUNCULARI DUYMASI VE OYUNCULARIN KENDİ BAŞLARINADA HEM İTEM HEM PARA KASMALARINI SAĞLAYACAĞI BİRŞEYLER YAPMALI, YAPMALI Kİ OYUNCU OYUNA DAHA ÇOK ASILSIN DAHA ÇOK GÜÇLENMEYE ÇALIŞSIN VE OYUNA GEREKLİ ÖZENİ GÖSTERİP GEREKTİĞİNDE DE GÖZÜNÜ KIRPMADAN PARASINI YATIRSIN .... Birde İTEM ÇEŞİTLİLİĞİ OLMALI ARTIK BUNADA BİR EL ATMALILAR ARTIK KARŞIMIZDAKİNİN DURUMUNA BAKAR BAKMAZ NE OLDUĞUNU ANLIYORUZ. BUNADA BENİM DÜŞÜNCEM BİR ÇARE BULUNMALI .... İyi forumlar arkadaşlar ... Herkesin düşüncesini bekliyorum ...
BaLikekmek
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Re: GRUP BÖLGELERİ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ ...

Mesaj gönderen BaLikekmek »

Kim ne derse desin bana göre Grup Bölgeleri çok güzel ve eğlenceli.
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Benim Fikrim Grup Bölgeleri Eğlencelidir... :)
Ve Tahminimce Tangriss'de Bir Grup Bölgesi
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

İlk iki cevap veren arkadaşlar muhtemelen devamlı grup bölgelerine girebilen arkadaşlar ... Bu yazım özellikle çevresi olmayıp grup bölgelerine giremeyen arkadaşlar içindir ...
Kullanıcı avatarı
kafemeze
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: We Are Family

Mesaj gönderen kafemeze »

Son 2 aya kadar bende girmiyordum ama biraz dişimi sıktım şaheser bastım çevremde adam yoktu ama çağırdı herkes
DALEK | GALLIFREY | TARDIS

Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Kullanıcı avatarı
bbsnake
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen bbsnake »

Diğer oyunlardada Grup Bölgeleri var ancak giren gruptan en azından 1 kişiye item düşüyor diğerlerinede orta sınıf itemler düşüyor.Oyuncuları bıktıran nokta Madalya konusu madalya yerine maden verilebilirdi hem ticaret canlanır hem oyuncu boş dönmemiş olurdu.Tangriss grup bölgesi olabilir ancak Migrat ve Sığınak'dan farklı bir grup bölgesi olur.Herkesin girdiği bir bölgede olabilir harita çok büyük ve hikayesini okursanız arzlar maden için şah kobradaki tapınağa giriyorlar ve ummadıkları bir şeyle karşılaşıp ölüyorlar.Harita Kırmızı ve Mavi bu da Klanlar için gelebilecek bir bölge olabileceğini gösteriyor
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..

Euronymous
Behexen
Watain
Kullanıcı avatarı
BySaygili
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Eyalet Askerleri

Mesaj gönderen BySaygili »

Grup bölgesi eğlenceli evet ama 500 sığınak atıpta boş dönmek pek eğlenceli değil. :?
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen bloodthirsty »

bence oyuncuların grub böglelerini sevmemesinin nededi yüzlerce madalya düşürüp item düşürememek daha doğrusu şans sistemi
Kristalx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

BİRDE ACEMİ OYUNCU DİYE ALMIYORLAR GRUPLARA SANKİ KENDİLERİ DOĞUŞTAN ÖĞRENMİŞLER ... YAHU ARKADAŞ AL O DA ÖĞRENSİN BENDE ÖĞRENEYİP SENİNDE EKSİĞİN VARSA SENDE ÖĞREN ... NE DİYE ALMAYIP KÜÇÜMSÜYORSUN YOK EFENDİM TECRÜBELİ İSTİYORUZ SENİ ALMAYIZ ONU ALMAYIZ ... SANKİ DEDİM YA ADAMLAR DOĞUŞTAN ÖĞRENMİŞLER BÖLGEYİ ...
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

5 para etmez ama vakıt oldurmek ıcın bıre bır bır yer
auril & DoubleLift

“Genel Etkileşim” sayfasına dön