RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seni savunanlarıda seni destekleyenide senin yalmaalrınıda gözlerinden öperim saygılar başka yerden sonra bakarım kolay gelsin.
MERAN VEYAHUT ÜLKENİN HERHANGİBİR YERİNDE!
Re: MERAN VEYAHUT ÜLKENİN HERHANGİBİR YERİNDE!
A R Z L O D O S
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Eyalet Askerleri
ARZLODOS yazdı:RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Seni savunanlarıda seni destekleyenide senin yalmaalrınıda gözlerinden öperim saygılar başka yerden sonra bakarım kolay gelsin.
Abisi biraz sus büyüklerin var burada rahatla.Biz hallederiz.
BySaygili yazdı:ARZLODOS yazdı:RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Abisi biraz sus büyüklerin var burada rahatla.Biz hallederiz.
La senden büyük yamamı var ülkede savun ne yi savunacaksan kim takar siizn gibi 3-5 bebeyi hadi sana iyi savunmalar.
7 gün ban cezasının ağırlaştırılmasını talep ediyom. az gibi geldi bana bu küfürbazlara.
En son ARZLODOS tarafından 23 Tem 2012 21:53 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
- Ferhatreyiz
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Ankalı Sapıklar
ARZLODOS yazdı:RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Arkadaşım sen rahatsız mısın 7 gün blok aldım oyuna giremiyorum çarımla ve 14.00 da yürüyüş vardı 1 level çara geçtim elimdede bayrak ve başka sunucudan gelen arkadaşlarda 1 level çarda resimde görüldüğü gibi harbi çocuksun sen.Şu Türkçeyi yazmayı öğren önce.Forum'un en saçma adamısın.
> http://www.facebook.com/Relaxveyaefendy <
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
JİLET YİYEN KIZLI GECEM ÇOK KIZIL ARTIK <3 <3
SANSAR SALVOLANMIŞ HAYATLARIN SEBEPLERİ GELSİN <_O YAY GİBİ GERİLENLER BURALARDA.. ! >_<
Ferhatreyiz yazdı:ARZLODOS yazdı:RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Arkadaşım sen rahatsız mısın 7 gün blok aldım oyuna giremiyorum çarımla ve 14.00 da yürüyüş vardı 1 level çara geçtim elimdede bayrak ve başka sunucudan gelen arkadaşlarda 1 level çarda resimde görüldüğü gibi harbi çocuksun sen.Şu Türkçeyi yazmayı öğren önce.Forum'un en saçma adamısın.
Güzelim sen beni daha çözemdimki anlıayacan anlayacak kafalara ayzıyon anlamıyorsan cevap yazmayacaksın anladınmı neyde o günler.
İnş hiç giremezsin o günleride görmek üzere kolay gelsin ben çıktım.
Artis aşgı yazmıyacam pkk yandaşı deglim ve hiç olmadım boşuna kendini yırtma beni bilen blir ne olduğumu sen bilmediğin için anca forumda desteği lekeyecek bişler arıyon senin yapmadığın ne malum 1 level geçip yazmadığın he anlat bakalım
En son ARZLODOS tarafından 23 Tem 2012 21:57 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
A R Z L O D O S
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
Lan PKK yandaşı. Senin o olmayan beynini boş asfaltta koştururum. Beyinsiz veled. Seni İKV datalarından silerim bir daha plus üyeliğin bile geri alamaz. Saniyelik alınan yedekleri yükseler bile tekrar getiremezler. 1 tane iteme adın verilir. PKK YANDAŞI VELED usulü diye. Daha kötü şeyler konuşmak istemiyorum. Çık git şu konudan seni maziye gömerim arkandan şarkı bestelerim. O gün Meran da ben olsaydımda GM ler küfür görseydi. Heralde PKK lılara küfür ettim diye 999 gün ban atarlardı. Şimdi sus ve PKK yı savunup durma bize. Bu ülkeyi PKK ele geçirdiğinde Türklere gelirsiniz abi kurtarın eziyorlar bizi diye. Sizi silahların önünden, kendi kanınızda boğulurken Türkler kurtardı. Daha fazla ötme çek git kendi çöplüğüne. Seni Kürdistan da öttürürüm Türkiye *Ç ötüyor diye ayağa kalkar.
Şimdi atın GM ler bana 999 gün ban PKK ya küfür ettim diye. Hadi sizde PKK yı savunun. Kürt adlı loncayı ve ona hizmet eden *ç hesaplarını kapatmayın devam edin. Daha ne kadar kanıtlayacaz biz bu küfürleri.
- BySaygili
- Cin Avcısı
- Lonca: Eyalet Askerleri
@ARZLODOS sen kimsin de ceza ağırlaştırılması talep ediyosun ? Bize bebe diyen adama bak.Daha yakın tarihi bilmeyen soyunu sopunu tanımayan , olayları bilmeden konuşan ağır ergenlik dönemi geçiren bir veled.Vücud yaşın ister 60 olsun o kafa yaşın yükselmedikçe ne önemi var büyümenin ? Zaten sizin gibi kendi insanını yeren bir kesim olduktan sonra düşmana gerek olmaz.Eğer birşeyleri dayatacaksan öğren de gel.
Bu kafayla bişi kanıtyamazsınız anca siz yazar bizde sizi kötüleyiz önce efendi olun sonra sizi savunak. Zihniyetniz yok la olmayan zihniyetle başkalarının hakkını yemeyin Bak hemende pkk yandaşı demeye çalışıyor işte bu demek bebe oldunuzun kanıtı Sen benlemi askerlik yaptın acaba.hukumdargame yazdı:ARZLODOS yazdı:RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lan PKK yandaşı. Senin o olmayan beynini boş asfaltta koştururum. Beyinsiz veled. Seni İKV datalarından silerim bir daha plus üyeliğin bile geri alamaz. Saniyelik alınan yedekleri yükseler bile tekrar getiremezler. 1 tane iteme adın verilir. PKK YANDAŞI VELED usulü diye. Daha kötü şeyler konuşmak istemiyorum. Çık git şu konudan seni maziye gömerim arkandan şarkı bestelerim. O gün Meran da ben olsaydımda GM ler küfür görseydi. Heralde PKK lılara küfür ettim diye 999 gün ban atarlardı. Şimdi sus ve PKK yı savunup durma bize. Bu ülkeyi PKK ele geçirdiğinde Türklere gelirsiniz abi kurtarın eziyorlar bizi diye. Sizi silahların önünden, kendi kanınızda boğulurken Türkler kurtardı. Daha fazla ötme çek git kendi çöplüğüne. Seni Kürdistan da öttürürüm Türkiye *Ç ötüyor diye ayağa kalkar.
Şimdi atın GM ler bana 999 gün ban PKK ya küfür ettim diye. Hadi sizde PKK yı savunun. Kürt adlı loncayı ve ona hizmet eden *ç hesaplarını kapatmayın devam edin. Daha ne kadar kanıtlayacaz biz bu küfürleri.
A R Z L O D O S
BySaygili yazdı:@ARZLODOS sen kimsin de ceza ağırlaştırılması talep ediyosun ? Bize bebe diyen adama bak.Daha yakın tarihi bilmeyen soyunu sopunu tanımayan , olayları bilmeden konuşan ağır ergenlik dönemi geçiren bir veled.Vücud yaşın ister 60 olsun o kafa yaşın yükselmedikçe ne önemi var büyümenin ? Zaten sizin gibi kendi insanını yeren bir kesim olduktan sonra düşmana gerek olmaz.Eğer birşeyleri dayatacaksan öğren de gel.
yaşını ve askerlik yaptığın yeri soyle sonra yaz tamammı bakalım kim kimi savunuyor anlayız.
Yada bir level cara gir ordan yaz.
La bu 7 gün sizin boyunca siizn konulara cevap yazacagız anlamına geliyor galiba öyle gözküyor.
Gel sunu 999 gün yapak
A R Z L O D O S
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi
ARZLODOS yazdı:Bu kafayla bişi kanıtyamazsınız anca siz yazar bizde sizi kötüleyiz önce efendi olun sonra sizi savunak. Zihniyetniz yok la olmayan zihniyetle başkalarının hakkını yemeyin Bak hemende pkk yandaşı demeye çalışıyor işte bu demek bebe oldunuzun kanıtı Sen benlemi askerlik yaptın acaba.hukumdargame yazdı:ARZLODOS yazdı:RELAXEEFENDYY la oğlum ağzınla kuş tutsan ben seni savunmam bebesin işte belli 1 level carda ne işin var terbiyesiz yazanda 1 level boş boş konusup forumu kirletiyon neden adam gibi oyununu oynamıyon fitneci. Snamı kaldı artis.Sana kaldısa dışiçlerine bir dilecekse yazda beni sürsünler bu ülkeden :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lan önce kendi zihniyetine bak tüm forum sana karşı aptal veled. Bize bebe diyorsun da kendin kaç yaşındasın ? Sen PKK yı savununca eline ne geçecek ? Sende problem mi var çocuk. Sana bi söverim 999 gün değil 1 milyon gün ban talep edersin. Çünkü sen bunu hakediyorsun. Çünkü sen hala klandan resmen Türklük değerlerine küfür etmişleri kayırabiliyorsun. Sen olayları gözünle görmeden cevaplayabiliyorsun. Adam 49 level açık açık etti küfür diyor ve bunu Tüm meran onaylıyor. Sen problemlisin bunu anlamıyorsun. Akşam akşam her gün bir çocuğa ben delirmek zorundamıyım ya. Seni o kurmak istediğiniz Kürdistan da çoğaltırım çocuk.