NothingMan yazdı:@ORHANBEY
senin bu söylediğine dava açsalar haksız değiller.
Sen bölücümüsün?
merandanx yazdı:ya sen bi söylesene suçum ne küfürmü etim adamlar gibi kürdistan apo lidermi yazdım söylesene ne mutlu türküm yazdım diye eylem yapıyosun diyip çarıma ban verdiler oyuncular rahatsız olmuş NE MUTLU TÜRKÜM DEDİM diye
yazık size 2 3 kuruş için yaptınız utanç verici yazık harbi acınacak durumdasınız NE MUTLU TÜRKÜM zoruna giden varsa terk etsin bu ülkeyi
Allah aşkına bir gm de şunun ettiği "Salak" kelimesi sikayet edilmiş olsa bile göndersin.
Öncelikle onlar senden çok büyük bunu kafana sok
Ve ONLAR MAAŞ ALMIYOR! Kıtmısın lan?
Şu Dünya'da kim çıkarı olmadan iş yapar söyle bana ?
Hayır anlamıyorum bu yazıları yazan kişilerin %50 si yabancı nick kullanır, yabancı yazılar yazar, yabancı mallar kullanır v.s v.s bu uzadıkça uzar. Lan yerde gordüğü türk bayrağını bile kaldırmayanı çıkar.
Ama klavyeye geçince adamı tutamazsın. Öyle yürüyüşde böyle konularda , ne oluyor anlamıyorum.
Buluşmak isteyen varsa o fotoğrafın tarihini de bi tarafına damgalarım.
2009!
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent
NothingMan yazdı:Hayır anlamıyorum bu yazıları yazan kişilerin %50 si yabancı nick kullanır, yabancı yazılar yazar, yabancı mallar kullanır v.s v.s bu uzadıkça uzar. Lan yerde gordüğü türk bayrağını bile kaldırmayanı çıkar.
Ama klavyeye geçince adamı tutamazsın. Öyle yürüyüşde böyle konularda , ne oluyor anlamıyorum.
Buluşmak isteyen varsa o fotoğrafın tarihini de bi tarafına damgalarım.
2009!
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.