PS yi yeni öğrenen arkadaşlar, Sizlerdende Güzel ps çalışmaları bekliyoruz, Bu resim size örnek amaçlıda olabilir, Bu resim Benim fanart Duvar Kağıdı eserim olacak,
İyi Forumlar.. .)
ıhm, merak ettim, Paylaşta görelimsonilahi yazdı:Demekki bnmki daha güzelmiş
Bir kaç efekt sonra bitecek lakin sert bir çalışma yaptm aynı zamanda estetik ama esinlenmeler olur diye korkuyorumkuccukhusam1 yazdı:ıhm, merak ettim, Paylaşta görelimsonilahi yazdı:Demekki bnmki daha güzelmiş
Paylaşşş iremmsonilahi yazdı:Bir kaç efekt sonra bitecek lakin sert bir çalışma yaptm aynı zamanda estetik ama esinlenmeler olur diye korkuyorumkuccukhusam1 yazdı:ıhm, merak ettim, Paylaşta görelimsonilahi yazdı:Demekki bnmki daha güzelmiş
Olsun yha esinlenmeler olsun, örnek olalım, amaç 1. yada 2. olmak değil, Hep beraber birlik içerisinde FanArt a katılmak.. .sonilahi yazdı:Bir kaç efekt sonra bitecek lakin sert bir çalışma yaptm aynı zamanda estetik ama esinlenmeler olur diye korkuyorumkuccukhusam1 yazdı:ıhm, merak ettim, Paylaşta görelimsonilahi yazdı:Demekki bnmki daha güzelmiş
Bence Arka plan ve kullandığın karakteri değiştir...Yeni karakterleri kullanmaya çalış.kuccukhusam1 yazdı:Fanart2012 Geliyor, E Hali ile ps ci olarak çalışmalara başladım,
PS yi yeni öğrenen arkadaşlar, Sizlerdende Güzel ps çalışmaları bekliyoruz, Bu resim size örnek amaçlıda olabilir, Bu resim Benim fanart Duvar Kağıdı eserim olacak,
İyi Forumlar.. .)
Katılmaya Niyetim Vardı Fakat Sizin Gibi Üstafların Bu Tarz Çalışmalar Yaptığını Görmek Gözümü Korkuttu :shock:kuccukhusam1 yazdı:Fanart2012 Geliyor, E Hali ile ps ci olarak çalışmalara başladım,
İyi Forumlar.. .)