Sizce ne yapmalıyım

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Sizce ne yapmalıyım

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Arkadaşlar Benim bir tane savaşçım var üstü full yücelen elindede silah yükseltme var.Ama beni ofansif olarak gruba almıyolar.Bundan dolayı yeni çar açayımmı yoksa bunu satıpmı alayım önerileriniz nelerdir ? Lütfen cevap verin...
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: Sizce ne yapmalıyım

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

GBM-0 ille tank ol tanıdık filan varsa az kenan at işi öğren öyle öyle ışık takılar, zırh evo takılar zırh derken derken geliştirirsin ama öyle çok da kolay değil yani basamak basamak ilerliyorsun
...
Kullanıcı avatarı
reznov46
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reznov46 »

Ben savaşçıma 2 set dizdim biri max hasar diğeri tank tank için sadece ceketim kaldı cekette bulunca atılcam bölgelere o çarı bırakma yeni çar açmana gerek yok gbm gir yeteneklerini sıfırla tank ol sonra 2 set dizmiceksen yücelenleri elinden çıkarmaya çalış bir de maden falan çek tank diz zaten 5 10 kere çarı bölgeye soktun mu bir baltaya sap olursun mutlaka :D
-------Leviathen------
Kullanıcı avatarı
EmreSancar
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen EmreSancar »

Artık çt ye ofans olarak girmek hayal oldu bende 4200 max var almıolar o yüzden tank olarak gidiom aklınız varsa tank dizin ... tabi çevreniz varsa başka :mrgreen:
Sbskralı
4200 max
41 bin enerji
Kullanıcı avatarı
reznov46
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen reznov46 »

EmreSancar yazdı:Artık çt ye ofans olarak girmek hayal oldu bende 4200 max var almıolar o yüzden tank olarak gidiom aklınız varsa tank dizin ... tabi çevreniz varsa başka :mrgreen:

Vala bişe diyim kuklacıda klandan bölgeden x e ofans diyip duruyorlar o gruptan gruba sunucudan sunucuya farklılık gösteriyor ama bencede tank dizmek daha mantıklıca sadece grup bölgeleri değil ki tank bence her yerde lazım olabilen bir eleman dev komodo solucan için bile tank çağırıyor millet:)
-------Leviathen------
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Neyse ben şifacı açtım 35 lvl şuan :D çevre olunca kasıyorlar 1 günde yaptım

“Savaşçı” sayfasına dön