Amacım rehber olmak değildi,zaten olamam 3 gün bloke ve 5 6 kez susturma almıştım
Ben sadece yardımcı olmak istemiştim.Hani derler ya şu görevim var bizde deriz sen orda bekle ben keserim o görevi olan kişi o bossu hiç göremez,ben göstermek istedim.

ozaerdenn yazdı:Ellerine sağlık güzelmiş
Cevriye'yi gözünde büyüten arkadaşlar ben şifacımla iksirsiz kesiyorum bence Gözde'den kolay.
Bir gün Dev Ana, Karakürk, Dev Komodo ve İfliss kesmek istiyorum ama kesinlikle iksirsiz

Kudret iksiri tamam ama asla direnç iksir içmem, prensip meselesiIMMORTAL55 yazdı:ozaerdenn yazdı:Ellerine sağlık güzelmiş
Cevriye'yi gözünde büyüten arkadaşlar ben şifacımla iksirsiz kesiyorum bence Gözde'den kolay.
Bir gün Dev Ana, Karakürk, Dev Komodo ve İfliss kesmek istiyorum ama kesinlikle iksirsiz
Öncelikle teşekkür ederim,
Dev komodo ve İflisi iksirsiz kesmen çok zor iflisi iksirle kesmiştim.Bu konuyu açmayı düşünmeden önce iflis 75 76 cana kadar normal kudretini çektikten sonra 1 oturursun c.k için yanılmıyorsam 74 canda ''seni yok edeceğim XXXX'' diyip sana vuruyor üstünde c.k sürekli olacağı için ölmiyebilirsin fakat o etkiyi yaptığında can basmış olacak eğer oturursan kesmen çok zor bu böyle devam ederken dirençlerin bitebilir bunun için tekrar oturman lazım arada karakürk iksirin biticek araya 1 sn bile girmesi c.k nın aksıması ölümüne yol açabilir ama denemeni tavsiye ederim zevk alacağından şüphem yok.![]()

Vampyroteuthis yazdı:Tebrikler emeğine sağlık.![]()

MackRuLz yazdı:Vampyroteuthis yazdı:Tebrikler emeğine sağlık.![]()