Oyuna Girememe

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KiLL4FuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Oyuna Girememe

Mesaj gönderen KiLL4FuN »

Düne kadar bir problem yaşamadan oyuna girebiliyordum fakat şimdi diğer bilgisayarımdan oyuna giremiyorum. Üyelik bilgilerini girdikten sonra gelen yükleme ekranında kritik hata veriyor ve oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim ?
Eminönü : Krobelus
Kullanıcı avatarı
Beykent
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Mehabet Eizze Vakanivisa

Re: Oyuna Girememe

Mesaj gönderen Beykent »

KiLL4FuN yazdı:Düne kadar bir problem yaşamadan oyuna girebiliyordum fakat şimdi diğer bilgisayarımdan oyuna giremiyorum. Üyelik bilgilerini girdikten sonra gelen yükleme ekranında kritik hata veriyor ve oyundan atıyor. Nasıl çözebilirim ?
Merhaba,
Bu tip sorunlarda genelde oyunu bilgisayarımızdan / sistemimizden komple kaldırıp tekrardan temiz bir kurulum yapınca sorunumuz ortadan kalkmaktadır ancak sorunun devamlılığı halinde destek ekibi bizlerden
crash.dmp ve istanbul_html dosyalarını göndermemizi istemektedir.

Diğer bir husus ise oyun kurulum dosyalarının bulunduğu dizini " Oyun-Hatası " kısmına nasıl göndereceğimizdir.

Öncelikle destek iletişim sayfasına erişim sağlayalım. http://istanbuloyun.com/support.aspx
Ardından " Bildirim Tipi = Oyun Hatası " olarak seçelim.Sizlerden istenilen bilgileri doldurup gerekli açıklamamızı da ekleyerek dizinimizi göstermek için
" Dosya Seç " butonunu tıklıyoruz.
Peki bu dizine nasıl ulaşırız?
Masa üstünde İstanbul Kiyamet Vakti - Çemberlitaş oyunu sağ tıklayarak özellikler - Hedef bul seçeneklerin ardından oyunun kurulu olduğu dizine erişim sağlıyoruz.Buradaki crash.dmp ve istanbul_html dosyalarını " Bildirim tipinde yerini gösterip gönderebilirsiniz.

Umarım açıklayıcı olmuşumdur.İyi oyunlar arkadaşım.

ノ丂イム刀乃uレ ズリムᄊ乇イ √ムズイノ

Resim Hakan BULUÇ
Kullanıcı avatarı
KiLL4FuN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Oyuna Girememe

Mesaj gönderen KiLL4FuN »

konuyu açtıktan sonra sil-yükleme işlemini denemek geldi aklıma. Denedim sorun çözüldü. Cevap yazdığın için teşekkürler ;)
Eminönü : Krobelus

“Genel Etkileşim” sayfasına dön