OYUN NERDEYSE BİTTİ YAKINDA FORUMDA BİTER
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: OYUN NERDEYSE BİTTİ YAKINDA FORUMDA BİTER
Ya arkadaşlar taitil zamanındayız.Ondan dolayı az kişi var.Şimd bana adam 3 saat yüzer ikv açar demeyin mesela ben açmayı çok istiyorum ama laptop kaldırmıyor.Sonra sınava hazırlananlar var .Merak etmeyin oyun iyiye gidiyor.
Re: OYUN NERDEYSE BİTTİ YAKINDA FORUMDA BİTER
Wotkasarap yazdı:Oyuncu azalması diyorsunuz da ben bir türlü görmedim şu azalmayı. Evet boş yerler var fakat çoğu kişi grup bölgelerinde. Eminönü ye gel oyuncu azalmış mı gör. 2 tane lonca 100 er kişi ile full şuan. Toplayacam bu lonca kişi sayılarını azalıyor mu artıyor mu görün.erbayyy yazdı:Oyunda gün geçtikce oyuncu azalması var buna bazıları karşı çıkıyor ama kesinlikle bunu herkes görüyor
Forumada bakıyorum hep aynı konular şikayet yada v.b gibi konular
öncelerden forumda bi hareketlilik vardı mesela arz lodos sayfasına girdiğimizde bazı olaylar anlatılırdı lodos ve arz bir rekabet içindeydi ama şimdi 2 ay önce yorum yazılmış konular ilk sırada bir güncellenme yok genel etkileşim desen hep şikayetlerle dolu bana göre yakında forumda sıkmaya başlar çünkü bu şikayetlerden yavaş yavaş herkes sıkılıyor!!
sunucu aktarımı oldu herkez eminönüne kaçtı ordakılerde dediğin gibi 2oo kişilik loca herhalde sana sıra gelmez gruplara gırmek için sende o konuda haklısın gerçek olan oyun cu kalmadı kuru kalabalık var..