Oyunda gün geçtikce oyuncu azalması var buna bazıları karşı çıkıyor ama kesinlikle bunu herkes görüyor
Forumada bakıyorum hep aynı konular şikayet yada v.b gibi konular
öncelerden forumda bi hareketlilik vardı mesela arz lodos sayfasına girdiğimizde bazı olaylar anlatılırdı lodos ve arz bir rekabet içindeydi ama şimdi 2 ay önce yorum yazılmış konular ilk sırada bir güncellenme yok genel etkileşim desen hep şikayetlerle dolu bana göre yakında forumda sıkmaya başlar çünkü bu şikayetlerden yavaş yavaş herkes sıkılıyor!!
OYUN NERDEYSE BİTTİ YAKINDA FORUMDA BİTER
Re: OYUN NERDEYSE BİTTİ YAKINDA FORUMDA BİTER
Olabilir, belkide olmaz bilmiyoruz..
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
arkadaş haklı bencede olcak gibi
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Oyuncu azalması diyorsunuz da ben bir türlü görmedim şu azalmayı. Evet boş yerler var fakat çoğu kişi grup bölgelerinde. Eminönü ye gel oyuncu azalmış mı gör. 2 tane lonca 100 er kişi ile full şuan. Toplayacam bu lonca kişi sayılarını azalıyor mu artıyor mu görün.erbayyy yazdı:Oyunda gün geçtikce oyuncu azalması var buna bazıları karşı çıkıyor ama kesinlikle bunu herkes görüyor
öncelerden forumda bi hareketlilik vardı mesela arz lodos sayfasına girdiğimizde bazı olaylar anlatılırdı lodos ve arz bir rekabet içindeydi ama şimdi 2 ay önce yorum yazılmış konular ilk sırada bir güncellenme yok genel etkileşim desen hep şikayetlerle dolu bana göre yakında forumda sıkmaya başlar çünkü bu şikayetlerden yavaş yavaş herkes sıkılıyor!!
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
100 er kişi diyorsun bana söylermisin kaçı hergün oyuna giriyor eminimki yarısı bile hergün girmiyordurWotkasarap yazdı:Oyuncu azalması diyorsunuz da ben bir türlü görmedim şu azalmayı. Evet boş yerler var fakat çoğu kişi grup bölgelerinde. Eminönü ye gel oyuncu azalmış mı gör. 2 tane lonca 100 er kişi ile full şuan. Toplayacam bu lonca kişi sayılarını azalıyor mu artıyor mu görün.erbayyy yazdı:Oyunda gün geçtikce oyuncu azalması var buna bazıları karşı çıkıyor ama kesinlikle bunu herkes görüyor
.....
biz oyunun bitmesini istemiyoruz ama bu bir gerçek yakında sizde görürsünüzNouzaR yazdı:Çok beklersin
.....
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Hangi oyun da her oyuncu her gün oyuna giriyor ?erbayyy yazdı:100 er kişi diyorsun bana söylermisin kaçı hergün oyuna giriyor eminimki yarısı bile hergün girmiyordurWotkasarap yazdı:Oyuncu azalması diyorsunuz da ben bir türlü görmedim şu azalmayı. Evet boş yerler var fakat çoğu kişi grup bölgelerinde. Eminönü ye gel oyuncu azalmış mı gör. 2 tane lonca 100 er kişi ile full şuan. Toplayacam bu lonca kişi sayılarını azalıyor mu artıyor mu görün.erbayyy yazdı:Oyunda gün geçtikce oyuncu azalması var buna bazıları karşı çıkıyor ama kesinlikle bunu herkes görüyor
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Knight Online WorldWotkasarap yazdı:Hangi oyun da her oyuncu her gün oyuna giriyor ?erbayyy yazdı:100 er kişi diyorsun bana söylermisin kaçı hergün oyuna giriyor eminimki yarısı bile hergün girmiyordurWotkasarap yazdı:Oyuncu azalması diyorsunuz da ben bir türlü görmedim şu azalmayı. Evet boş yerler var fakat çoğu kişi grup bölgelerinde. Eminönü ye gel oyuncu azalmış mı gör. 2 tane lonca 100 er kişi ile full şuan. Toplayacam bu lonca kişi sayılarını azalıyor mu artıyor mu görün.erbayyy yazdı:Oyunda gün geçtikce oyuncu azalması var buna bazıları karşı çıkıyor ama kesinlikle bunu herkes görüyor
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
Arkadaşlar tartışmıyalım kısaca görüşlerimizi Sölersek daha iyi olur.
Wotkasarap Eminönüdeki Loncaları Sölüyorsun Doğru lonca sayısı 100 olabilir 100 karakterde loncada olabilir ama 100 karakterinde 100 sahibi olmadığını Biliyorsundur Her oyuncu Nerdese 3 karakterini loncaya almıştır Bütün sunucular için geçerli..[Tartışmadan Paylaşalım]
Wotkasarap Eminönüdeki Loncaları Sölüyorsun Doğru lonca sayısı 100 olabilir 100 karakterde loncada olabilir ama 100 karakterinde 100 sahibi olmadığını Biliyorsundur Her oyuncu Nerdese 3 karakterini loncaya almıştır Bütün sunucular için geçerli..[Tartışmadan Paylaşalım]
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk