İkv'ye el atmanın vaktidir Tüm Neferler !
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
Re: İkv'ye el atmanın vaktidir Tüm Neferler !
Şirketin Adını Değiştircem Sobee Yerine Ebee Yapacam %69 unu AlıpBySaygili yazdı:Para biriktiriyorum %51'i alıp kapatıcam Sobee zamazingosunu.Her gün 25 kuruşhaydegidelumm yazdı:Yakında Şirket Hisselerini de Dükkandan Satacaklar :mrgreen: :mrgreen:harkonen yazdı:kutu yu artık internet üzerinden satcaklar

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
acıkcası satsınlar ben basar parayı alırm oyunu kurtarırımhaydegidelumm yazdı:Yakında Şirket Hisselerini de Dükkandan Satacaklar :mrgreen: :mrgreen:harkonen yazdı:kutu yu artık internet üzerinden satcaklar
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- haydegidelumm
- Labirent Rehberi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
harkonen yazdı:acıkcası satsınlar ben basar parayı alırm oyunu kurtarırımhaydegidelumm yazdı:Yakında Şirket Hisselerini de Dükkandan Satacaklar :mrgreen: :mrgreen:harkonen yazdı:kutu yu artık internet üzerinden satcaklariş bilen bi ekiple falan
Bende Satın Alırım Seni Oyunun Gm si Yaparım Tek Yetkili Sensin diğer arkadaşlarımı da yönetim Kuruluna k0yarım :mrgreen: bi kaçını dev yaparım sonra şirketin kasasını patlatıp doğru bangladeşe veya sınırı geçip kanadaya giderim böylece izimi bile bulamassınız ama burdan söyledim şimdi nereye gidecem :mrgreen: Kanada İle Türkiye Mahkum Konusunda Anlaşma Olmadığından Rahatça Yaşarım Kazandığım Paralarla Kanadaının soğuk yerlerinde Sıcak kızlarıyla yerim :mrgreen:

Öncelikle Teşekkürü Bir Borç Bilirim Ve Borç Yiğitin Kamçısıdır
Yönetim Taklit Çabaları Vol 1
IKV2500 yazarak 7979 a gönderin Gelen Mesajlara Evet Deyin
Video kaldırılmıştır.
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

güzel fikir senden önce ben yapıcam bunu ve gidecegim yer rusya/moskova oranın kızları daha sıcakhaydegidelumm yazdı:harkonen yazdı:acıkcası satsınlar ben basar parayı alırm oyunu kurtarırımhaydegidelumm yazdı:Yakında Şirket Hisselerini de Dükkandan Satacaklar :mrgreen: :mrgreen:harkonen yazdı:kutu yu artık internet üzerinden satcaklariş bilen bi ekiple falan
Bende Satın Alırım Seni Oyunun Gm si Yaparım Tek Yetkili Sensin diğer arkadaşlarımı da yönetim Kuruluna k0yarım :mrgreen: bi kaçını dev yaparım sonra şirketin kasasını patlatıp doğru bangladeşe veya sınırı geçip kanadaya giderim böylece izimi bile bulamassınız ama burdan söyledim şimdi nereye gidecem :mrgreen: Kanada İle Türkiye Mahkum Konusunda Anlaşma Olmadığından Rahatça Yaşarım Kazandığım Paralarla Kanadaının soğuk yerlerinde Sıcak kızlarıyla yerim :mrgreen:
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
HeilHitler yazdı:Eyer , "Eyer"leri "Eğer" yapsaydın tam puan alacaktın.
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
benzombi01 yazdı:Merhaba arkadaşlar.
Evet arkadaşlar bildiğiniz gibi 49 Level Güncellemesi ile ikv kendini çoşturdu sunucular doluydu 700.000 (yedi yüz bin) kişi oldu oyunun Nufûsu ..
Neyse arkadaşlar biraz önce konularda gördüm oyun 3 yıllık 4 milyon oyuncusu metin 2 ikv ile aynı ama onu 3 milyon kişi felan .. Bakın o oyunlar mmo olarak çok güçlüdür yani tüm dünyada yayınlanmıştır.
Yani Arkadaşlar bildiğiniz gibi Türkler kolay yemek sever Ne demişler "Yemek buldun Ye Dayak buldun kaç ! ve Nerde beleş oraya yerleş." Gibi sözler vardır.
İkv oyuncularının bir çoğuda buna alışmış bakın ben 5 yıldır oynuyorum ama düzgün değil şu 1 ayda oynadım 0 dan açtım ve 1 ayda şaheserim hazır loncam felan hazır.
Bakın şimdi eyer ikv sunucuları asyada olduğu için belkide dünyaya gitmiyordur ..
Eyer sunucuları avrupa'ya taşırsak Belkide tüm dünya için Ülke IP'si ile indirilir ve oyunun geliride artar yani sadece Türkiye'ye en yakın bir ülke bile olsa yeter Bakın Kıbrısta var ama kıbrısın diyer yakasında yok .. Yani oraya sunucu verilmiyor ...
İkv'nin gelişmesi için aynı sunucuları bir avrupa merkezine gidebilir ve İkv ingilizce diline çevirilebilir .. İkv sahiplerine göre değişir bu durum ister tüm dünya aynı IP den oynar örnek gerekirse " World of tanks " Bu oyun tüm sunucuları aynı ve oyunda 7/24 100.000 kişiden az olmuyor Neden çünki oyun tanıtılmıyor ama her dili var mesala oyunun yaımcıları yeni bir tür oyun yapacak ve şu andan 2 Milyon bekleyeni var.
Yani sobee Ya İkv gibi bir oyun yapacak Yada sunucuları güçlendirip Avrupaya taşıycak ve tüm dünyaya sunacak.
Saygılarla.
Gürkan Özdemir.
neyin peşindesin pasif oyuncu sayısı 1m olsa ne olur.
aktif oyuncu sayısı toplam 3bin yapmazzz
sen yılbaşında mıllı piyangoya çekilişine katılan ların sayısına baktınmı yanlış hatırlamıyosam bin küsür dü gerisini sen düşünn....
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

1m ne lan m2 mi oynuon sen 
LastTimeLord
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
[quote="harkonen"]1m ne lan m2 mi oynuon sen
[/quote
ben ne yazmışım sen ne anlatıyon
neyin kafası bu
ben ne yazmışım sen ne anlatıyon
neyin kafası bu
- Tatarian
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: <Nemesis>
Şu saatten sonra ikvnin oyuncu kazanması yönetimin değil, İkv oyuncusunun elindedir.
Şuradan başlıyayım;
Bir sunucuya girin. 1 Seviye bir karakter açın, ilk gördüğünüz itemli Karaktere selamun aleyküm kardeş gaffar nasıl kesiliyor diye sorun.
Alacağınız cevap; ''Sanane?'', ''Büyüyünce öğrenirsin'',''Senin daha oralara gelmene çok var git fare kes!'', ''Anlatsam anlıcanmı?'', ''Yaa bi kaybol'' Gibi gibi cevaplar olacaktır... (Denenmiştir) :mrgreen:
Herkezin bildiği üzre İstanbul Kıyamet Vakti bir grup oyunudur. Oyunu genel olarak ele alırsak Tek başınıza bir değeriniz yoktur.
Burada lafı loncaya, mahalle arkadaşlarına vesaire çekmiyorum. Bakınız; Oyunda sürekli dönen bir ''Biz eskiyiz siz kimsiniz?'' Muhabbeti var. Evet betada başlamışsınız öğrendik. Eeeee? :?:
Oyuna yeni başladım derseniz bittiniz, '''Oo yeni yetme velet gelmiş hahaha'' Aman ne komik. Online oyunlar üzerinden ego tatmin etmek garip olsa gerek. Haliyle oyuncunun hevesi kaçıyor. Hele birde başladığı gün böyle bir dengesizlik ile karşı karşıya ise...
İKV Yönetimi bunu çok daha öncesinden düşünmüş, ve bir Rehberlik sistemi yaratmıştır. Bu sistemde oyunculara yardımcı olacak kişiler eminönünde Rehber Tagları ile gezinir yeni başlayan oyunculara oyun bilgisi konusunda yardımcı olurlar.
He, bunun kusurları yokmudur? Elbetteki vardır. Rehber tagı açık olupta eminönüne aylarca uğramamış Rehberler gibi. Ama onlarda Çok geçmeden atılırlar...
Bu durumda İKV mantığını kavrayabilmeleri ve iyi oyuncuların gelebildikleri yere, yeni başlayan oyuncularında gelebilmesi için destek olmak, yine İKV oyuncusuna düşüyor. Bunun yerine; Ben yaptım o yapmasın, muhabbetlerine girmek böyle sonuçlar doğurabilir.
Çok eskiyim diyemem. Betada 1 hafta oynadım, baktım hiçbişey anlamadım, Oyunu bıraktım. Meteor geldi 1 2 ay takıldım, Sıkıldım yine bıraktım. Yeraltı geldiğinden beri aktif bir oyuncuyum diyebilirim. Yani diğerleri gibi, biz betadanız siz kimsiniz diyemiyorum. 3-5 tane iyi arkadaş ile karşılaşmam sayesinde, oyunun mantığını tam olarak kavradım diyebilirim. Biz betada oynadık sen kimsin Tatarian? Diye soranlarsa epey bir değişti tabi. Selam, Loncaya alım varmı? Diye soruyorlar şu sıra.
Gün gelir devran döner... Sol yanımda kara defter. (Uydurdum :mrgreen: )
Tek dileğim Sanal Egolara kapılmadan oynanan bir İKV'dir. KO gibi saçmasapan bir oyunda bile Mezarlığı bulmak için hiç uğraşmamıştım. Kime nereyi sorsam gideceğim yere bıraktılar.
Kendimce fikirlerimi paylaştım. Doğrusu vardır yanlışı vardır. Konuda güzel yerlere değinilmiş. Bende ortak olayım dedim. İyi forumlar...
Şuradan başlıyayım;
Bir sunucuya girin. 1 Seviye bir karakter açın, ilk gördüğünüz itemli Karaktere selamun aleyküm kardeş gaffar nasıl kesiliyor diye sorun.
Alacağınız cevap; ''Sanane?'', ''Büyüyünce öğrenirsin'',''Senin daha oralara gelmene çok var git fare kes!'', ''Anlatsam anlıcanmı?'', ''Yaa bi kaybol'' Gibi gibi cevaplar olacaktır... (Denenmiştir) :mrgreen:
Herkezin bildiği üzre İstanbul Kıyamet Vakti bir grup oyunudur. Oyunu genel olarak ele alırsak Tek başınıza bir değeriniz yoktur.
Burada lafı loncaya, mahalle arkadaşlarına vesaire çekmiyorum. Bakınız; Oyunda sürekli dönen bir ''Biz eskiyiz siz kimsiniz?'' Muhabbeti var. Evet betada başlamışsınız öğrendik. Eeeee? :?:
Oyuna yeni başladım derseniz bittiniz, '''Oo yeni yetme velet gelmiş hahaha'' Aman ne komik. Online oyunlar üzerinden ego tatmin etmek garip olsa gerek. Haliyle oyuncunun hevesi kaçıyor. Hele birde başladığı gün böyle bir dengesizlik ile karşı karşıya ise...
İKV Yönetimi bunu çok daha öncesinden düşünmüş, ve bir Rehberlik sistemi yaratmıştır. Bu sistemde oyunculara yardımcı olacak kişiler eminönünde Rehber Tagları ile gezinir yeni başlayan oyunculara oyun bilgisi konusunda yardımcı olurlar.
He, bunun kusurları yokmudur? Elbetteki vardır. Rehber tagı açık olupta eminönüne aylarca uğramamış Rehberler gibi. Ama onlarda Çok geçmeden atılırlar...
Bu durumda İKV mantığını kavrayabilmeleri ve iyi oyuncuların gelebildikleri yere, yeni başlayan oyuncularında gelebilmesi için destek olmak, yine İKV oyuncusuna düşüyor. Bunun yerine; Ben yaptım o yapmasın, muhabbetlerine girmek böyle sonuçlar doğurabilir.
Çok eskiyim diyemem. Betada 1 hafta oynadım, baktım hiçbişey anlamadım, Oyunu bıraktım. Meteor geldi 1 2 ay takıldım, Sıkıldım yine bıraktım. Yeraltı geldiğinden beri aktif bir oyuncuyum diyebilirim. Yani diğerleri gibi, biz betadanız siz kimsiniz diyemiyorum. 3-5 tane iyi arkadaş ile karşılaşmam sayesinde, oyunun mantığını tam olarak kavradım diyebilirim. Biz betada oynadık sen kimsin Tatarian? Diye soranlarsa epey bir değişti tabi. Selam, Loncaya alım varmı? Diye soruyorlar şu sıra.
Tek dileğim Sanal Egolara kapılmadan oynanan bir İKV'dir. KO gibi saçmasapan bir oyunda bile Mezarlığı bulmak için hiç uğraşmamıştım. Kime nereyi sorsam gideceğim yere bıraktılar.
Kendimce fikirlerimi paylaştım. Doğrusu vardır yanlışı vardır. Konuda güzel yerlere değinilmiş. Bende ortak olayım dedim. İyi forumlar...

[code]"İstanbul'un göbeğinde,savaşın eşiğinde ve kaosun son perdesinde;selam olsun Nemesis'e!.."[/code]