şans sistemi ulan 4 ay oldu
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
şans sistemi ulan 4 ay oldu
Arkadaş 4 aydır kaçtane boss kestim saydım junonu olsun kenanı olsun(kenanı lp için gidiyorum) X i stuartı gaffarı 4 aydır birtane item düşmüyor. 4 ayı geçtim 1300 madalyam var junondan düşen 1 tane zırhım yok!!! kıyamet zırh üretmesek kıyamet zırhımız da yok kıyamet el üretmesek o da yok kıyamet pant ürettik ürettikten 1 saat sonraya gidip kestik kıyamet pantolon düştü. trans el üretmesek o da yok. Sorarım ben size yönetim desteğe attığım mesajın haddi hesabı kalmadı gaffar kesim sayım 50 yi 60 ı geçti stuart 100 ü buldu x 50 60 oldu junonu hiç saymadım bile ulan bi ceket yok bi zırh yok bi eldiven yok bi ayakkabı yok yok oğlu yok sizin şans sisteminiz kimlere çalışıyor lan yeter artık sövsek suçlu oluruz bu nasıl şans ya kasa var +5 var lonca lisansı var (bunların hiç alakası olmasada) çemberlitaş kutu etkisi ve plusı var çemberlitaş arttırıcısı var lloncada niye düşmüyor arkadaş bu dillere destan ŞAHANE ŞANS SİSTEMİNİZİ bi açıklayabilirmisiniz neden bazı çarlara 10 kesimde 3-4 tane item düşerken biz bu kadar kesimde babayı alıyoruz açıklayın lan.
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Re: şans sistemi ulan 4 ay oldu
Kardeşim şans sistemi 2 - 2 - 2 lik durumda bu defalarca hatırlatıldı. Fakat 4 büyücü 2 şifacı v.b girişlerde sürekli paylaşılıyor şanslar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

Wotkasarap yazdı:Kardeşim şans sistemi 2 - 2 - 2 lik durumda bu defalarca hatırlatıldı. Fakat 4 büyücü 2 şifacı v.b girişlerde sürekli paylaşılıyor şanslar.
Arkadaşım geç o işleri benim karakterimde bir sorun var junondan zırhım yok diyorum 150 200 çok rahat junon kestim hatta daha fazladır çünkü 1300 madalyam var nasıl oluyorda düşmüyor.
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
- VatanSeveriz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Aynen geçin bu işleri ben 1 yıldır çemberlitaştan 1 ceket 1 pant düşüremedim 3 gün önce plusu biten arkadaşımıza plusun bittiği gün pantolon dün akşamda ceket düştü yoldan düşen zırhıda söylemiyorum yani
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Aşkı doğru kişide dene.
- JoeyWasHere
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
400 tane madalyam oldu fakat sığınakta iksirden başka bişey düşmedi bu nedir ya her girdiğimiz elde şifacı yada savaşçıya maraton düşüyor biz hiç bişey alamıyoruz bide yüzde 60 şans arttırıcı var boşunamı para veriyoruzz plusum felanda var hiç bişeymi düşmez ya günde 8-9 kere kenan atmaktan sıkıldım artık
sen en azından gaffar kesmişsin ben daha oraya girebilmek için kenan ve junon u tamamlayamadım 2 yıldır
Nothing
-
ReaLMADRID2
- İskele Babası

Karakterlerimizde bir sorun var sanırım anlamıyorum ki bu kadar emek zaman hep boşa gidiyor
YAŞLIPLANET TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
FiNaLBaTTLe TEŞKİLAT
OKALİPTUS TEŞKİLAT
Soylediğin Her Kelimenin Altına İmzamı atıyorum.Oyun Son zamanlarda Sadece PAra somuru Aracı Haline getirilmiştir.Butun Oyuncular Sesini Cıkarmadıkca Bu gibi Durumların KAtlanarak Artacağını Bilinmelidir Saygılarımla (Ateşveduman)
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ben bıraktım kafam rahat hiç stres yok oynamamak daha iyimiş aslında item düsmüo diye yakınan arkadaşlar ofanslı gitmeyi deneyin çt ye yine şansınız 1 ihtimal artar
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Abartma rakamıdaReaLMADRID2 yazdı:Wotkasarap yazdı:Kardeşim şans sistemi 2 - 2 - 2 lik durumda bu defalarca hatırlatıldı. Fakat 4 büyücü 2 şifacı v.b girişlerde sürekli paylaşılıyor şanslar.
Arkadaşım geç o işleri benim karakterimde bir sorun var junondan zırhım yok diyorum 150 200 çok rahat junon kestim hatta daha fazladır çünkü 1300 madalyam var nasıl oluyorda düşmüyor.