fark eden oldu mu diğer sunucularda durum nasıl ??

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: fark eden oldu mu diğer sunucularda durum nasıl ??

Mesaj gönderen Wotkasarap »

Cloutier yazdı:
Wotkasarap yazdı: Daha şimdiden hataları olan bir oyun ;) Başlasınlar da gelirler tıpış tıpış geri.

Hatası olması normal henüz açık beta döneminde. İKV kaç yıllık oyun onda hata yok mu? Beta meta da değil.
Her oyunda hata var bunu anlayın artık. Hatasız oyun olmaz. Diğer oyun forumlarını kontrol edin de sonra burada isyan çıkarın.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
xLuCaGox
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Mesaj gönderen xLuCaGox »

Yaz tatili sezonunda olmamız , Gaffar'ı eski sisteme döndürmeleri; artık sadece lonca içi bölgeye giriş yapılması ve özellikle Ruh Taşı'nın olması gerek oyun haritalarında ki kişi sayısını gerekse oyundaki kişi sayısını azalttı.

Umuyorum Ramazan ayıyla beraber tekrardan bir doluluk gözleyebileceğiz. Geçen sene sahur için arttırıcılar gibi ödüller vermişlerdi, sanıyorum bu sene de mutlaka oyuncuları oyuna çekmek için bir etkinlik düzenleyecekler.
xLuCaGox | LLAMA | dRopheaLing | Smegma | PaRCHeR | PaRCHeRII | PaRCHeRIII | Lucago | DrKojiro
since 2007
Tılsım - Anka - Eminönü
İKV 2020 Mani Birinciliği*
Kullanıcı avatarı
linkin00
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen linkin00 »

fark ettiniz mi bilmem ama bu şampiyonaya başvuru az olunca 50m den 20m e düşürmüşler katılımı

yeni bir bölge haritası var oyun data dosyalarında güzel bişey evet yeni birşeyler gelecek gibi ama gelecek olan materyallere bakınca kupa tarzı şeyler var ve bunlar hem kırmızı hem mavi başka bir konuda görmüştüm. oyunu artık şahsi görüşüm tabi tek başıma 6 kişi toplamadan da oynamak istiyorum. ha diyebilirsiniz kardeş git yeraltına orda oyna yıllardır oralarda oynadık artık ne heyecanı var ne bişey önceden akreplerin olduğu yerde yaratık kapılmazdı şimdi git kimse yok akşama kadar dolan... bireysellik biraz ön plana çıkmalı

o haritaya dönecem aynı harita simetrik çizim yine büyük bi fiyasko gibi ama bakalım inşallah gb olarak düşünmezler
Linkin emekli
PsiKoLoTiK emekli
Büyücüxlinkin emekli
Şifacılinkin emekli

Resim
Kullanıcı avatarı
Scalgar
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Scalgar »

Bomboş ve sessiz grup bölgeleri oyunu dağıttı
Nothing
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Scalgar yazdı:Bomboş ve sessiz grup bölgeleri oyunu dağıttı
+++
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
betanormal
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen betanormal »

grup bölgeleri gelmeden önce yer altı olsun meteor olsun arkadaşlarla takılırdık muhabbet ederdik GBler geldi milleti item hırsı bürüdü arkadaş dediklerin tanımaz oldu loncası olmayan plusı olmayan ejderi bile olan alınmaz oldu gruplara millette napsın kişisel birşey yapamıyor oyunu bırakıyor eger yönetim bu kafayla giderse ne yeni oyuncu kazanabilir nede elinde bulundurdugu oyuncuları tutabilir. Eskiden bütün arkadaşlarıma bahsederdim ikvyi oynayın Türk yapımı destek çıkın gelişime ortak olun ama yönetimin izledigi yolu görünce önermemeye başladım İnşallah bi an önce güzel büyük bir güncelleme ile toparlanır ikv de eski günlerine döner...
Srcn / DooDLeZz
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Bu fotoğraf Gmlerin Dikkatini çeker Çektigim bi Fotograf şans eseri 3 sunucu Kalabalıkmış..Ama diğer Sunuculara bakarsanız iç açıcı değill...

Resim
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

Yakında Bütün sunuculara Kapalı die Yazmaya başlar Herkez Karakterlerini siler oyunda Burda son Durak Deyip biter..!
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ben bıraktım oyunu kafam rahat herkese tavsisye ederim (sadece forum)
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Splash
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Sunucu: Kuklacı
Lonca: <Game Master>

Mesaj gönderen Splash »

23 Mayıs 2012 Tarihinde İkv yönetimine mesaj attım ve Karakterimin ve hesabımın çalındığını bildirdim.
Bana 2 gün sonra dönüş gerçekleştirildi.Mesajda benden e-pin istediler.Bende kasa masa ne varsa e-pinlerini
yolladım yönetime.Ardından 1 hafta sonra tekrar mesaj attım.Bana hiçbir şekilde dönüş olmadı diye.
BANA GELEN MESJA AYNEN ŞU ŞEKİLDİ;
Merhaba!
Karakterinizin Kurtarılması için başvurduğunuz destek formunuz yanlış birime yönlendirilmiştir.
Bu durumdan üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz,Yolladığınız formu ilgili birime gönderdim.
En kısa sürede sizinle irtibat kurulacaktır.Anlayışınız için özür dileriz.
TARİHLER OLDU 6 TEMMUZ 2012 ! YUKARIDAKİ CEVAPTAN SONRA HİÇBİRŞEKİLDE CEVAP GELMEDİ BANA !
SÖYLEDİĞİM TEK ŞEY: EMEK İLE BİRŞEYLER YAPMAK KOLAY DEĞİLDİR.ALLAH NASIL BİLİYOSA ÖYLE YAPSIN.
LANET OLSUN BÖYLE OYUNA!
dedim ve oyunu bıraktım.Haksızsam Haksız diyin? Hala daha cevap gelmedi.Eklemek istediğim son şey;
Diğer Oyunları İKV Den ayıran Tek Şey,verilen paraların karşılığının alınmasıdır.En geç 2 gün içerisinde mesaj atarlar.
ve sana 72 saatte geri döneceklerinin garantisini verirler.Bazı oyunlarda Telefon ile Arıyorlar!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön