İstanbul Kıyamet Vakti Evrimi!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
NothingMan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

İstanbul Kıyamet Vakti Evrimi!

Mesaj gönderen NothingMan »

Yeniler bilmez fakat anlatalım

Tarih 15 Aralık 2006 ; İkv kapalı testleri başladı

Tarih 25 Aralık 2006 ; İkv Açık Beta!
Sonunda İkv oyunculara açıldı

13 Mayıs 2009 ; Yeraltı Eklentisi
Ne olacağım değil ne oldun dönemi başladı

15 Ekim 2009 ; Er Meydanları Geldi
Plus paketsiz bir hiç olma dönemi...

Tarih 2 Aralık 2009 ; Karakter Transfer Ürünü geldi!
Karakter Başına 3 defaya mahsus olarak karakterler aktarılabilir.!
Not aynı üyelik tipleri için geçerli değil!
(Mynet = Mynet, Sobee = Sobee, TTNET = TTNET olmuyordu!)(Zaten geldiği ilk dönemlerde TTNET ve Sobee Uyelikleri açık değildi.)

Tarih 11 Haziran 2010 ; Sığınak - Migratlar Yayında
Ve işte Büyük Problem Başladı.
Oyuncuların bireyselliği bırakıp takım halinde ama aç gözlülükle ilerlediği zamanlar başladı.
İlk Başlarda Güneş asalı olarak koşturma taktiğini hatırlar gibiyim :D
Sonradan Ejdersiz gruplara alınmadığımı bilirim.
Plus artık olmazsa olmaz oldu. Eski çınarlar oyunu bıraktı.

Tarih 4 Ekim 2010 ; Silinen karakterler geri geliyor, üretim ve toplama puanları sıfırlanıyor!
Yönetimin Kutusuz bunları yapamazsın dediği anlardan birisi.

Tarih 28 Subat 2011 ; İKV Dükkan Açıldı.
Evet oyun Mynetten ayrıldığı anda Akçe sistemini getirdi...
Osmanlı Parası Değilmiydi bu Akçe.
Şimdi Anlıyorum Muhteşem Yüzyıl ın nasıl bu kadar Reyting yaptığını.

Tarih 3 Mart 2011;Af Geldi Koşun!
29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.

30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.

Peki neden geldi?
İkv Çöküş dönemine girdi ve oyuncu sayısı azaldığından Geri Dönüş sağlamak amacı ile getirildi. Nasıl olsa dükkan geldi Daha fazla oyuncu lazım.
Yarı küfürlü karakter ismi koyduğumdan Para,çanta,kasa,şan,kp,ÜZERİNDEKİ eşyalar silinmisti. Bu konuda destek alamadım olan 220 m paraya olmuştu.

Tarih 10 Mart 2011 ; Karakter Transfer Ürünü Dükkanda !
Karakterler sınırsız olarak istenildiği kadar aktarılabilir sadece 295 Akçe
Aynı üyelik tipleri için de geçerlidir.
Mynet = Mynet, Sobee = Sobee, TTNET = TTNET oluyordu!
Mevlüt Dinç'in Daha fazla, Daha fazla dediğini duyar gibi oluyorduk.

Tarih 15 Nisan 2011 ; Savaşçılara Ayı Yeteneği. (Uzatmıyorum, Para tuzağı)

Tarih 5 Mayıs 2011 ; Sunucular arası karakter transferi başladı!
Sunucular boşaldı bütün oyuncular Eminonüne kaçtı.

Tarih 11 Mayıs 2011 ; İsim değiştirme artık Dükkanda !
Fuara gidenler boşa gittiğini anladı.
Fuara gidip 20 tl ye 10 adet aldığım Kutuların En Önemli Özelliği DÜKKANA KONULDU!
(Neyseki e-Pinleri yasaklanmadan once tanesini 50 m den satmıştım.) ( O aralar sadece fuarda kasaların altında zarfların içinde yazıyordu e-pinler 1 kutu alana 20 tl ye zarfın içinden 1 e-pin kodu veriliyordu :) )

Tarih 1 Haziran 2011 ; Çemberlitaş Cıktı!
Bu güne kadarGelen En büyük tokat!
Artık dost kavramı bitti denicek kadar az kaldı. Eskiler oyunu bıraktı,yenilercaramıza katıldı,Şans arttırıcılar Oyunculara kendini bağımlı yaptı.

Tarih 8 Haziran 2011 ; Kasa ve +5 Yetenek Kutularda!
Önceden Kutu alanlar Sinirden deliye döndü. Yeni piyasaya sürülen kutulara konmuştu kasa ve +5

Tarih 23 Haziran 2011 ; İksir Satışına Başlandı!
Mısır Çarşısı esnaflarindan Aktar Şevket 300 akçe Karşılığında 5 li paket iksirler Satmaya başladı.

Tarih 6 Temmuz 2011 ; GB Otomat Açıldı!
İksirler Aktar Şevket'den GB Otomata Taşındı!

Tarih 8 Temmuz 2011 ; İksirlerde indirim...! 5 Li paketler 300 akçe Yerine 95 akçe
Galiba Alıcı Bulamadılar 3 Tl ye 5 iksir ?

Tarih 1 Ağustos 2011 ; Kasa Erişim Yüklenmiş olan her karakter de grup bolgelerinde Sığınak- Migratta %4
Çemberlitaşda %6 can düşüşü!
Gruptaki 6 kişide var ise
Sığınak-Migrat %24
Çemberlitaş %36 (Daha önceden %10 düşüs vardı %46)

Kutu almak avantajlı hale geldi ve Almayanlarda Almaya Başladı.!

Tarih 4 Aralık 2011 ; Lonca Sistemi Yayında.!
Kasa +5 geldiğinde yetmezmiş gibi birde Lonca sistemi geldi ve bu da Daha once kutu almış oyuncularda etkisini gostermedi.!
Lonca kurmak 30 tl loncaya girmek 30 tl!

Tarih 14 Aralık 2011 Klan değiştirme dükkanda!
Lonca sisteminden sonra Loncalara girmek için karşı klandan adamlar gelebilecek düzeye getirdiler oyunu.
Neyseki fiyati ucuz 1000 akçe.

Tarih 2 Nisan 2012-25 Haziran 2012
Lonca Savaşları+Topkapı Sarayı.
Pek bir şey soylemiyeceğim. İkv Kutuya , Yani Lonca Lisansına İlgi artsın diye Yapılan Ufak Tefek Şeyler.

Tarih 24 Mayıs 2012 ; Karakter Transfer Ürününde değişiklik!
Kurallar aynı akçe fiyatı %350 zam ile 995 akçe!
Geç de kalınmadı. Bedava olan bir şeyi Önce 295 Sonra 995 yapan yönetim.

Bu paralar nereye gidiyor ?

Süpercan'a mı veriyosunuz,Bizden aldığınız parayı?

Yazım Hataları Oldu İse Özür Dilerim...
Sürç-ü Lisan'ızmız Oldu İse Affola...
>I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent

Yeniyim... Sadece 2007-08 den beri.
SOVE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Loncusız

Re: İstanbul Kıyamet Vakti Evrimi!

Mesaj gönderen SOVE »

Bu evrelerin her birini yaşadım. Her bir evrede arkadaşlarım oyunu bıraktı. Her güncellemede akçe dayatmasını gördüklerinde başlamaktan vaz geçtiler.

Ben bedava oynayalım demiyorum. Elbette bu işten para kazanmaları lazım. Fakat bunu mecbur hale getirmeleri ve birden fazla ürünü almak ZORUNDA kalmak insanları bu oyundan caydırıyor.

Üstüne üstlük oyundaki laglar ve hatalar(!) yüzünden verdiğimiz paralarında hakkını alamıyoruz. Bu hatalar 2007 den beri var olan ve hala giderilemeyen hatalar. Bu hatalar yüzünden çoğu insan oyundan soğudu.

Bir arkadaşım oyunu benden görüp başlamaya karar verdi. Oturdu bilgisayarın başına bir karakter açtı. Oyunda ATİ marka ekran kartlarının yarattığı sorun yüzünden (ki sürücüsü son sürümdür) agah bey görünmüyor, ekranda siyah kırılmalar oluyordu. 1-0 geriden başladı İKV.

Agah beyle konuşup jandarma aliyi bulmak için gerekli işaretler olmadığından, kordinat sistemi ise kullanışsız olduğundan 2-0 oldu durum.

Jandarma aliye giderken karakterin lag yüzünden 3-4 saniye geride başlaması yüzünden arkadaşım bastı kalayı, 3-0 geriledi İKV.

İstanbul'un tarihi, Türk motifleri, güzel hikayesi, Osmanlı gelenekleri silah ve kıyafetleri, ve kocaman uçan bir domuz balonu(!) görmezden geldik.

Jandarma aliyle konuşurken Kritik hata (183) yüzünden oyundan düşmeside durumun 4-0 olmasına neden oldu ve "bu nasıl oyun böyle" deyip oyunun başından kalktı.

Ben oturdum bilgisayara ve kendi karakterime (Büyücü) girdim. Depar ile gelen savaşçının çok uzakta görünmesine rağmen ağır vuruş yaptığını görünce ve aniden yanımda olduğu fark edilince ikv yine puan kaybetti.

Canı azalan savaşçı deparla uzaklaşmak isterken açtığım kutuba girmiş olmasına rağmen yürüyebiliyor olmasıda ayrı bir gülünç konusu oldu ve artık ikv tamamen yerlerdeydi.

Çemberlitaş yada diğer bölgelerde hedefin çok ilerde görünmesine rağmen hedefin aslında göründüğünden çok çok daha geride olması ve bu yüzden gerideki kişiye döndüğü anda ışınlanıyormuş gibi görünmesi ayrı bir kalitesizlik.

Her bölgede cin görmekten miğdesi bulunan ikv oyuncusunun önüne ölüm ejderi adı altında sunulan komodo ve bilinmeyen hastalığının simgesinin kanatma olması hala miğdemi bulandırıyor.

Sınıfların (özellikle şifacı ve büyücü) yetenek kullanırken ki efektleri sanırım paintte hazırlanmış.

Gurupların 7 kişi görünmesi.

Guruptaki kişilerin ölü görünmesi yada tam tersi canlı göründüğü halde aksi durum olması.

Guruptaki kişilerin görüntülerinin olduğundan farklı yerlerde görünmesi.

Örs olduğu halde karakterlerin ellerindeki silahların parlamıyor görünmesi.

Çağırılan yardımcıların süresi bittiği halde olduğu yerde kalması (özellikle gaffarın mekanında istisnasız bütün yardımcılar süresi dolduğu halde hala orada görünüyor)

Çemberlitaş'ta hedefin ölü olmasına rağmen ayakta görülmesi.

Çemberlitaş'ta tab tuşu ile istihbarat subayının seçiliyor olabilmesi.

Meran'daki uçan muhafızların yaklaşık 10 tane kadarı öldüğünde, ya duvarın içinde canlandığı için orada sıkışıp kalıyor yada yerin altında canlandığı için vurulamıyor yada sürekli "hedef kaçıyor" yazıyor.

Plus'ın bitince lonca kanalına yazamamam ve lp nin gelmemeside ayrı bir olay.

Ve ben btün bu hatalar olduğunda isyan eden her oyuncuya "İKV ye hoş geldin" yazmaya devam ediyorum.
Resim
ATİLLAKAAN - Sove - Soveratör
- T E Ş K İ L A T -
Kullanıcı avatarı
PRIAPOS
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Asil Kardeşler

Mesaj gönderen PRIAPOS »

NothingMan yazdı:Yeniler bilmez fakat anlatalım

Tarih 15 Aralık 2006 ; İkv kapalı testleri başladı

Tarih 25 Aralık 2006 ; İkv Açık Beta!
Sonunda İkv oyunculara açıldı

13 Mayıs 2009 ; Yeraltı Eklentisi
Ne olacağım değil ne oldun dönemi başladı

15 Ekim 2009 ; Er Meydanları Geldi
Plus paketsiz bir hiç olma dönemi...

Tarih 2 Aralık 2009 ; Karakter Transfer Ürünü geldi!
Karakter Başına 3 defaya mahsus olarak karakterler aktarılabilir.!
Not aynı üyelik tipleri için geçerli değil!
(Mynet = Mynet, Sobee = Sobee, TTNET = TTNET olmuyordu!)(Zaten geldiği ilk dönemlerde TTNET ve Sobee Uyelikleri açık değildi.)

Tarih 11 Haziran 2010 ; Sığınak - Migratlar Yayında
Ve işte Büyük Problem Başladı.
Oyuncuların bireyselliği bırakıp takım halinde ama aç gözlülükle ilerlediği zamanlar başladı.
İlk Başlarda Güneş asalı olarak koşturma taktiğini hatırlar gibiyim :D
Sonradan Ejdersiz gruplara alınmadığımı bilirim.
Plus artık olmazsa olmaz oldu. Eski çınarlar oyunu bıraktı.

Tarih 4 Ekim 2010 ; Silinen karakterler geri geliyor, üretim ve toplama puanları sıfırlanıyor!
Yönetimin Kutusuz bunları yapamazsın dediği anlardan birisi.

Tarih 28 Subat 2011 ; İKV Dükkan Açıldı.
Evet oyun Mynetten ayrıldığı anda Akçe sistemini getirdi...
Osmanlı Parası Değilmiydi bu Akçe.
Şimdi Anlıyorum Muhteşem Yüzyıl ın nasıl bu kadar Reyting yaptığını.

Tarih 3 Mart 2011;Af Geldi Koşun!
29 seviye ve üstünde karakteri olmayan üyeliklerdeki tüm karakterler SİLİNMİŞTİR.

30 seviye ve üstü karakteri olan tüm üyeliklerde, karakter çantası, karakter kasası, parası, klan parası ve şanı SİLİNMİŞTİR. Bu karakterlerin üzerlerindeki eşyalara (kolye, yüzük, zırh, silah, gömlek, pantolon, ayakkabı) ise müdahale edilmemiştir.

Peki neden geldi?
İkv Çöküş dönemine girdi ve oyuncu sayısı azaldığından Geri Dönüş sağlamak amacı ile getirildi. Nasıl olsa dükkan geldi Daha fazla oyuncu lazım.
Yarı küfürlü karakter ismi koyduğumdan Para,çanta,kasa,şan,kp,ÜZERİNDEKİ eşyalar silinmisti. Bu konuda destek alamadım olan 220 m paraya olmuştu.

Tarih 10 Mart 2011 ; Karakter Transfer Ürünü Dükkanda !
Karakterler sınırsız olarak istenildiği kadar aktarılabilir sadece 295 Akçe
Aynı üyelik tipleri için de geçerlidir.
Mynet = Mynet, Sobee = Sobee, TTNET = TTNET oluyordu!
Mevlüt Dinç'in Daha fazla, Daha fazla dediğini duyar gibi oluyorduk.

Tarih 15 Nisan 2011 ; Savaşçılara Ayı Yeteneği. (Uzatmıyorum, Para tuzağı)

Tarih 5 Mayıs 2011 ; Sunucular arası karakter transferi başladı!
Sunucular boşaldı bütün oyuncular Eminonüne kaçtı.

Tarih 11 Mayıs 2011 ; İsim değiştirme artık Dükkanda !
Fuara gidenler boşa gittiğini anladı.
Fuara gidip 20 tl ye 10 adet aldığım Kutuların En Önemli Özelliği DÜKKANA KONULDU!
(Neyseki e-Pinleri yasaklanmadan once tanesini 50 m den satmıştım.) ( O aralar sadece fuarda kasaların altında zarfların içinde yazıyordu e-pinler 1 kutu alana 20 tl ye zarfın içinden 1 e-pin kodu veriliyordu :) )

Tarih 1 Haziran 2011 ; Çemberlitaş Cıktı!
Bu güne kadarGelen En büyük tokat!
Artık dost kavramı bitti denicek kadar az kaldı. Eskiler oyunu bıraktı,yenilercaramıza katıldı,Şans arttırıcılar Oyunculara kendini bağımlı yaptı.

Tarih 8 Haziran 2011 ; Kasa ve +5 Yetenek Kutularda!
Önceden Kutu alanlar Sinirden deliye döndü. Yeni piyasaya sürülen kutulara konmuştu kasa ve +5

Tarih 23 Haziran 2011 ; İksir Satışına Başlandı!
Mısır Çarşısı esnaflarindan Aktar Şevket 300 akçe Karşılığında 5 li paket iksirler Satmaya başladı.

Tarih 6 Temmuz 2011 ; GB Otomat Açıldı!
İksirler Aktar Şevket'den GB Otomata Taşındı!

Tarih 8 Temmuz 2011 ; İksirlerde indirim...! 5 Li paketler 300 akçe Yerine 95 akçe
Galiba Alıcı Bulamadılar 3 Tl ye 5 iksir ?

Tarih 1 Ağustos 2011 ; Kasa Erişim Yüklenmiş olan her karakter de grup bolgelerinde Sığınak- Migratta %4
Çemberlitaşda %6 can düşüşü!
Gruptaki 6 kişide var ise
Sığınak-Migrat %24
Çemberlitaş %36 (Daha önceden %10 düşüs vardı %46)

Kutu almak avantajlı hale geldi ve Almayanlarda Almaya Başladı.!

Tarih 4 Aralık 2011 ; Lonca Sistemi Yayında.!
Kasa +5 geldiğinde yetmezmiş gibi birde Lonca sistemi geldi ve bu da Daha once kutu almış oyuncularda etkisini gostermedi.!
Lonca kurmak 30 tl loncaya girmek 30 tl!

Tarih 14 Aralık 2011 Klan değiştirme dükkanda!
Lonca sisteminden sonra Loncalara girmek için karşı klandan adamlar gelebilecek düzeye getirdiler oyunu.
Neyseki fiyati ucuz 1000 akçe.

Tarih 2 Nisan 2012-25 Haziran 2012
Lonca Savaşları+Topkapı Sarayı.
Pek bir şey soylemiyeceğim. İkv Kutuya , Yani Lonca Lisansına İlgi artsın diye Yapılan Ufak Tefek Şeyler.

Tarih 24 Mayıs 2012 ; Karakter Transfer Ürününde değişiklik!
Kurallar aynı akçe fiyatı %350 zam ile 995 akçe!
Geç de kalınmadı. Bedava olan bir şeyi Önce 295 Sonra 995 yapan yönetim.

Bu paralar nereye gidiyor ?

Süpercan'a mı veriyosunuz,Bizden aldığınız parayı?

Yazım Hataları Oldu İse Özür Dilerim...
Sürç-ü Lisan'ızmız Oldu İse Affola...
Çok iyi İfade Etmişin Kardeşim ;)
IIaLoNeAnqeLII

GöKTüRK
Kullanıcı avatarı
apomario
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: İhtiyarlar Heyeti

Mesaj gönderen apomario »

Bir yetkili de gelip açıklama yapamaz bunun hakkında. Çok uyanıklar çoook. Oyun artık paralı oyuna döndü. Yavaş yavaş bırakma zamanı geldi. Parasız oynama gibi bir çaren yok. Kimse bana gelip de para yatırmadan da bunları yapabilirsin. En kolayından Ejder Asayı ürettikten sonra yükseltmezsen çöpsün.
Kullanıcı avatarı
NouzaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gangsta S Side

Mesaj gönderen NouzaR »

yahu bu oyunu neden bırakamıyorum.Tam bıraktım diyorum 1yıl sonra gene bir hevesle tekrar başlıyorum
Resim
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

NouzaR yazdı:yahu bu oyunu neden bırakamıyorum.Tam bıraktım diyorum 1yıl sonra gene bir hevesle tekrar başlıyorum
Onu biz de anlayamadık yıllardır :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Wotkasarap »

NouzaR yazdı:yahu bu oyunu neden bırakamıyorum.Tam bıraktım diyorum 1yıl sonra gene bir hevesle tekrar başlıyorum
Hocam aynısı bizde de var. Anlatayım ben size İKV ' de olduğu gibi her oyunda da hatalar mevcut. Siz burada parasız oynamak istiyoruz diyorsunuz fakat lütfen bunu yanlış anlamayıp 2 ay İKV ' yi bırakıp xxxx2 başlayın. 70 levele hiç para yatırmadan kasmaya çalışın hadi kastınız en az 1000TL yatırarak efsun almalısınız. Buradaki bedava efsun orada paralı. Ayrıca tutmaması da cabası. Yani 2000TL ye kadar çıkabilir. Ayrıca orada ki arkadaş ortamı buraya benzemez. Burada samimi arkadaşlıklar kurarsın ama orada arkadaşın senin samimi arkadaşın olmaz. Burada güncellemeler yine aynı şekilde paralı diyelim orada gelen güncellemeler senin mecbur oyuna 1000-2000TL yatırman gerektiğini söylüyor. Çünkü o yaratıkları efsunsuz kesmen imkansız. Ayrıca burada son zamanlarda pek lag yok. Orada her gün lag oluyor bunu da bilin. Orada sizin 3ay lık kastığınız parayı onlar para ile hemen alırlar ama burada alamazlar. Burada hile kullanıp sizin emeğinizi alan adam yok. Ama orada adım attığınız her yer hile.Şimdi düşünün neden 1 yıl sonra tekrar İKV ' ye başlıyorsunuz.

Kolay gelsin iyi oyunlar.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !
Kullanıcı avatarı
gokhan307
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen gokhan307 »

Wotkasarap yazdı:
Hocam aynısı bizde de var. Anlatayım ben size İKV ' de olduğu gibi her oyunda da hatalar mevcut. Siz burada parasız oynamak istiyoruz diyorsunuz fakat lütfen bunu yanlış anlamayıp 2 ay İKV ' yi bırakıp xxxx2 başlayın. 70 levele hiç para yatırmadan kasmaya çalışın hadi kastınız en az 1000TL yatırarak efsun almalısınız. Buradaki bedava efsun orada paralı. Ayrıca tutmaması da cabası. Yani 2000TL ye kadar çıkabilir. Ayrıca orada ki arkadaş ortamı buraya benzemez. Burada samimi arkadaşlıklar kurarsın ama orada arkadaşın senin samimi arkadaşın olmaz. Burada güncellemeler yine aynı şekilde paralı diyelim orada gelen güncellemeler senin mecbur oyuna 1000-2000TL yatırman gerektiğini söylüyor. Çünkü o yaratıkları efsunsuz kesmen imkansız. Ayrıca burada son zamanlarda pek lag yok. Orada her gün lag oluyor bunu da bilin. Orada sizin 3ay lık kastığınız parayı onlar para ile hemen alırlar ama burada alamazlar. Burada hile kullanıp sizin emeğinizi alan adam yok. Ama orada adım attığınız her yer hile.Şimdi düşünün neden 1 yıl sonra tekrar İKV ' ye başlıyorsunuz.

Kolay gelsin iyi oyunlar.
+1
Kullanıcı avatarı
oTToGun
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen oTToGun »

selam panpişler
oTToGuN

oTToGuNII
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Lonca: Organize İşler

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

Oyuna birkaç ay önce son noktayı koyduğum için rahatça konuşacağım.Oyun gidişatı adına birçok konum mevcuttur ve oldukça da ses getirmiştir bugüne dek.Gelelim senin konunun son kısmına.Bu paralar nereye gidiyor,süpercana mı gidiyor demişsin.Daha da eski.ICF.Varlığından haberdar olan,o dönemde oyun oynamış oyuncuların %99'un çok sevdiği,bugün olsa oyun böyle olmazdı dediği birileri vardı,zamanında sobee'deyken İKV haricinde projeler geliştirilmesi gerektiğini savunan.ICF de bu şekilde ortaya çıktı bol sıfırlı bir rakam harcanarak.Fakat getirisi sermayesinin yüzde sadece birkaçıydı.Anlayacağınız sobee hala içerde.Oyun bu yüzden ilerlemiyor,para yok.
2006-2013

“Genel Etkileşim” sayfasına dön