Pazar ve yeni gelecek güncelleme hakkında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Pazar ve yeni gelecek güncelleme hakkında!

Mesaj gönderen bluejder »

ceho55 yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Ülen başlığa bak bende bu pazar güncelleme var sandım :P
aynen :)
Yok hayır ve gelecek pazar zaten büyük ihtimalle de öngörülen şekilde paralı olacak inanmayalar İKV anasayfaya eklenmiş pazara bakabilirler.Yani bizi benim konumdaki gibi bir pazar beklemiyor :)
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

aranels yazdı:Alıntı falan yapmıyorum bluejder direk yazıyorum :D .. Yorumlarına ve fikirlerine gerçekten katılıyorum. O kadar mükemmel göresellikte oyunlar var iken neden biz IKV oynuyoruz çünkü bu bir Türk oyunu ve azda olsa Türk görsellerini görüyoruz. Herşeyden önemlisi Eminönündeki Türk bayrağımız benim için bu oyunu 1. sırada tutuyor. Ama bu kadar severek oynadığımız bir oyundan daha fazlasını beklemek hakkımız diye düşünüyorum. Neden savaşçım Osmanlı daki Türk askerleri gibi ihtişamlı olmasın büyücüm filimlerdeki gibi olmasın. Daha büyük zevkle oynarız tabiki. Birazdaha görsellik birazdaha kolaylık çalışmaları yapsanız gerçekten seviniriz. bluejder arkadaşımızın dediği gibi pazar ve ortak kasa olayı artık MMORPG oyunların vazgeçilmezi. Çıtayı mümkün olduğu kadar yükseğe çıkartın sayın yöneticiler. Gerçi IKV nin geldiği nokta geçte olsa taktire değer ama biz kullanıcılar daima daha iyisini ve daha kolayını isteriz.(Kolayın anlamı oyunun olması değil Ortak kasa, pazar vb gibi kolaylıklar)

İyi Forumlar...
Kesinlikle katılıyorum ama 1. sırasını kaybetti gözümde :) Şuanda kardeşimin internetten oynadığı flash oyunlar daha güzel ve mantıklı geliyor :D
Sonuç olarak yöneimimiz kendi gelişiriyor.Yılbaşında Kadimde kukuletalı canavarlı kesmek,yahut sevgililer gününde kalpli torba düşürmek ve betada hiçbirşey yapmamak gibi :evil: Sanırım ramazan bayramında da şekerli torba yaparlar kurbanda da kurban postlarına sarılmış paketler :D
Düşündümde acaba büyücüler Lord Of The Rings'deki Gandlf yahu Harry Potter'daki Doumbledour - Voldemort yahut Harry Potter gibi olsa sanırım büyücülük daha zevkli bir hal alabilir.
Zaten savaşçılara artık bir hiçmiş gibi bakıyorum.Kendi savaşçımın yücellenlerini dizip sonra uğradığım zarar :S
Şifacı hakkında fazla yorum yapamıyorum sadece 30.seviyeye kadar zorla kasabildim :)
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
DerindekiSIR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen DerindekiSIR »

İyi forumlar,

Arkadaşlar gelecek güncellemede ile ilgili akçe videosunu izlediğimizde alım satım işleriyle ilgili bir güncelleme geleceğini düşündük çoğumuz evet gelecek güncellemede böyle bir şey var ama diğer oyunlardaki gibi masayı açıp ''çoooookkkkk ucuzzzz''gibi şeyler yazmayacağız öyle bir güncelleme sanırım yok sadece vep sitesinden bazı materyaller alacağız veya materyallere yeni özellikler katacağız yada karakterimize görsel özellikler ekleyeceğiz bunlar bir wep sitesinden gerçeklesecek.Bir ihtimal ortak kasa gelebilir gayet kullanışlı...

Eklemek istediğim bir konu ise Büyücünün zırhı beynimi yoksa zekasımı konusu aslında böyle şeylere hiç gerek yok ama açıklayayım oyun içinde karakter özelliklerini açtığımızda zırh savunma zeka gibi özellikler karsımıza çıkar zeka büyücülerde fazladır O söz buna atfedilmiştir.

Herkese iyi eğlenceler.
Kullanıcı avatarı
Conqueror
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Conqueror »

Gece-gündüz olması iyi olurdu
İmza düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

Gece Gündüz zaten oluyor
ama etraf değil hava kararıyor

2. olarak
Büyücünün zırhı zekasıdır
maden alıntı söz değil o zaman KOPYA !
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sypratan yazdı:Gece Gündüz zaten oluyor

2. olarak
Senin dediğine göre ozaman çoğu bilim adamıda kopyacı :)
Adamın biri A şehrinde B şehrinden haberiz birşey buluyor aynı sırada B şehrindeki adamda buluyor diye bunlardan biri kopyacımı oluyor.
O gece gündüz olayı fazla belli olmuyor yeterince güzel değil.Bence.
DerindekiSIR yazdı:İyi forumlar,

Arkadaşlar gelecek güncellemede ile ilgili akçe videosunu izlediğimizde alım satım işleriyle ilgili bir güncelleme geleceğini düşündük çoğumuz evet gelecek güncellemede böyle bir şey var ama diğer oyunlardaki gibi masayı açıp ''çoooookkkkk ucuzzzz''gibi şeyler yazmayacağız öyle bir güncelleme sanırım yok sadece vep sitesinden bazı materyaller alacağız veya materyallere yeni özellikler katacağız yada karakterimize görsel özellikler ekleyeceğiz bunlar bir wep sitesinden gerçeklesecek.Bir ihtimal ortak kasa gelebilir gayet kullanışlı...

Eklemek istediğim bir konu ise Büyücünün zırhı beynimi yoksa zekasımı konusu aslında böyle şeylere hiç gerek yok ama açıklayayım oyun içinde karakter özelliklerini açtığımızda zırh savunma zeka gibi özellikler karsımıza çıkar zeka büyücülerde fazladır O söz buna atfedilmiştir.

Herkese iyi eğlenceler.
[/color]
Evet.İKV anasayfaya girilirse sayfanın en sağından Dükkan'ı görebilirsiniz.
Resim Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Sypratan »

bluejder yazdı:

2. olarak
Adamın biri A şehrinde B şehrinden haberiz birşey buluyor aynı sırada B şehrindeki adamda buluyor diye bunlardan biri kopyacımı oluyor.
5 ARALIK 2009 dan => Çemberlitaş videosu (5 ARALIK 2010) çıkana kadar imzamda olan yazı 1 yıllık söz forumda atılan 3000 i geçik mesaj hala haber vermiyorsa
diyecek bir şey yok !
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Sypratan yazdı:
bluejder yazdı:

2. olarak
5 ARALIK 2009 dan => Çemberlitaş videosu (5 ARALIK 2010) çıkana kadar imzamda olan yazı 1 yıllık söz forumda atılan 3000 i geçik mesaj hala haber vermiyorsa
diyecek bir şey yok !
Tek derdimde seni takip etmekti neyse :)
Resim Resim
Resim
teyven01
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen teyven01 »

ResimSorunsuz Bir Oyun Keyfi ( Açık , Hile , Lag , Bug , Loss ) Yok.
teyven01
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen teyven01 »

Resim

SHAİYA TRUVA...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön