Gaffar Tank ???
- mkacellatt
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Gaffar Tank ???
Gaffar kesmeye başlarken tankın gaffarı nasıl çektiğini ve çektikten sonra neler yaptığını açıklıyabilir misiniz ?
- baraka1997
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kuzgun Ve Yolcu
Re: Gaffar Tank ???
Gaffar kesmeye başlarken tankın gaffarı nasıl çektiğini
ve
çektikten sonra neler yaptığını açıklıyabilir misiniz ?
Hemen anlatayım.
1- Büyücüler ve Şifacı sol veya sağ tarafa geçer. Tanksa tam karşılarında durur.
2- Tank, Gaffar Bey'i kışkırtma ile çeker.
3- Semiha Hanım'ın içine aldığı adamı zihin toplama ile çıkartır.
4- Büyücüler, Semiha Hanım'ın ateşinden hasar almamak için tüm gruba kutup açar.
5- Tank, hedefçilerinden birine hedef saptırma atar.
6- Hedef bitip Gaffar Bey 90-91 can, Semiha Hanım 10 can olana kadar Gaffar'a hep kışkırtma atar ve semihanın içine çektiğini çıkartır.
7- Semiha 10 candayken içine birini cektikten sonra durmadan semihaya kışkırtma atar.
8- Semiha Hanım'ı kestikten sonra Gaffar bey 100 can olur. Hedefçisine hedef atar.
9- Gaffar 89 Candan itibaren "Kaosa Hükmedemezsiniz!" demeye başlar. Herkes kendini bozar.
10- Gaffar 69 candan itibaren "Savaş istiyorsan barışa hazır ol!" demeye başlar. Büyücüler gruba kutup açar.
11- Tüm bunlar olurken arada "Sana Acıyorum BoGGiExBizans!" diyebilir. Ozaman nara ile üstüne alman lazım.
12- Gaffar 50 candan itibaren "Ruh Taşlarından anlamıyorsunuz demeye başlar. Bu sırada birşey yapmana gerek yoktur ama gaffarı takip etmen senin işini kolaylaştırır.(Birine dönünce çok geç olmadan üstüne cekmen lazım.)
13- Gaffar kestikten sonra ayağına poşet düşecek önce Sol Klik ile torbayı aç sonra madalya ve bıçak kılıçı almak için sağ klik yap!
Not: Semiha'dan Taşkanat Pantolon düşürürsen sakın giyme gaffarda zırhını %70'e kadar düşürüyor. Bir zamanlar bir arkadaşım yüzünden şifacıda cok sıkıntı cekmiştim. :evil:
Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Bu kadarı senin işini görecektir. İyi forumlar.
ve
çektikten sonra neler yaptığını açıklıyabilir misiniz ?
Hemen anlatayım.
1- Büyücüler ve Şifacı sol veya sağ tarafa geçer. Tanksa tam karşılarında durur.
2- Tank, Gaffar Bey'i kışkırtma ile çeker.
3- Semiha Hanım'ın içine aldığı adamı zihin toplama ile çıkartır.
4- Büyücüler, Semiha Hanım'ın ateşinden hasar almamak için tüm gruba kutup açar.
5- Tank, hedefçilerinden birine hedef saptırma atar.
6- Hedef bitip Gaffar Bey 90-91 can, Semiha Hanım 10 can olana kadar Gaffar'a hep kışkırtma atar ve semihanın içine çektiğini çıkartır.
7- Semiha 10 candayken içine birini cektikten sonra durmadan semihaya kışkırtma atar.
8- Semiha Hanım'ı kestikten sonra Gaffar bey 100 can olur. Hedefçisine hedef atar.
9- Gaffar 89 Candan itibaren "Kaosa Hükmedemezsiniz!" demeye başlar. Herkes kendini bozar.
10- Gaffar 69 candan itibaren "Savaş istiyorsan barışa hazır ol!" demeye başlar. Büyücüler gruba kutup açar.
11- Tüm bunlar olurken arada "Sana Acıyorum BoGGiExBizans!" diyebilir. Ozaman nara ile üstüne alman lazım.
12- Gaffar 50 candan itibaren "Ruh Taşlarından anlamıyorsunuz demeye başlar. Bu sırada birşey yapmana gerek yoktur ama gaffarı takip etmen senin işini kolaylaştırır.(Birine dönünce çok geç olmadan üstüne cekmen lazım.)
13- Gaffar kestikten sonra ayağına poşet düşecek önce Sol Klik ile torbayı aç sonra madalya ve bıçak kılıçı almak için sağ klik yap!
Not: Semiha'dan Taşkanat Pantolon düşürürsen sakın giyme gaffarda zırhını %70'e kadar düşürüyor. Bir zamanlar bir arkadaşım yüzünden şifacıda cok sıkıntı cekmiştim. :evil:
Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum. Bu kadarı senin işini görecektir. İyi forumlar.
- mkacellatt
- İri Fare Avcısı
Re: Gaffar Tank ???
eyw kardeş sağol ama bizim sunucuda buyuculer ve şifacı dedığın gibi bir tarafa geçıoymus tank gaffara kıskırtma atıp orse doğru kosuyomus buyuculer semıhayı tutuomus gaffar menzıl oluomus ondan sonra tank buyucu ve şifacıların yanına gıdıp orada buyuculer kutup açıomus ondan sonra tank gaffarı çekıp hedef atıp gerısı bıldığın gıbı anlamadığım olay şurası tank gaffarı çektı buyuculer semıhayı tuttu tank buycuulerın oraya gıdıp kutup açtıktan sonra tank hemenmı çekıo gaffarı yoksa baska bırsey yapması gerekıyormu yanı semıhayı gaffardan tank mı uzaklastırıo yoksa buyuculermı ve kutup açıldıktan hemen sonramı hs atıp gaffara dalınıyor( anlattığın ıcın cok sağol )
- mkacellatt
- İri Fare Avcısı