TOPKAPI SARAYI AYAKTA!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Karaxbronn
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: TOPKAPI SARAYI AYAKTA!

Mesaj gönderen Karaxbronn »

bundan 1-1,5 ay önce ejder asa bastım çöp oldu oyundan soğudum.
erdinc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen erdinc »

Selamınaleyküm

Öncelikle yeni bölgenin İKV oyuncularına hayırlı olmasını temenni ederim.

Yeni gelen bölge ile LP puanlarıyla bir seyler yapmamız gerekmiyor mu ?

Bizler oyuna para yatıyoruz karşılığında hizmet almak zorundayız.

Yoksa yıllardır olduğu gibi, bizlerin ödemiş olduğu para oyunun %20'sini mi ? Karşılıyor.

Eğer böyleyse geliştirilmiş bir şey olduğunu düşünmüyorum.

KaraGumruK - IKGumruKI
Kullanıcı avatarı
mauses
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen mauses »

BeyLer Dün Gece saat 22 .00 da yüklemeye başladım bugün saat 08.30 daha yarısı bile dolmamış bu nasıl bişe ya bi yardımcı olabilecek varmı bana ? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Hayırlı olsun İkv Camiasına :!: :)
Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
esekherif
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen esekherif »

Yönetimi eleştirme konusunda ardımda bıraktığım cümleler çok ağır olduğu için insafsız eleştiriler konusundada çokta kayıtsız kalmayı düşünmüyorum.Topkapı güncelinde yapılacakların ne olacağı üzerine taahhüt edilenlerden eksik birşeyin olduğunu görmedim.Resmi sitenin lonca bölümünde Topkapı kısmında ne yazmışlarsa onlar var.Yazılanları kendi yüksek beklentilerimizle allayıp pullamakla güncel olunca karşımızı çıkanları beğenmeme durumunun suçunu kendimizde arayalım.Işınlanma yeniliği başlı başına oyunun miladı olmuş bence.Sadece bu değişiklik bile topkapı güncelini çok önemli kılıyor.Topkapı Sarayının içinde yeralan objeler ve satılanlar ışınlanmanın getirisi yanında lafı bile olmaycak ayrıntılar.Neyi yerip, neyi alkışlamamız gerektiği konusunda bilinçlensek fena olmayacak.
esekherif
Kullanıcı avatarı
xFahrenheitx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xFahrenheitx »

Öncelikle herkese hayırlı olsun.

Henüz girip bakabilmiş değilim ancak forumdan takip ettiğim kadarıyla tam bir hüsran yaşanmış.Şimdiye kadar ben dahil bir çok kişi bu bölgenin oyuna çok fazla bir şey katacağını düşünmediğimizi ve bu kadar umutlanılmaması gerektiğini belirtmiştik nihayetinde de bu böyle oldu, bu bölge için büyük beklentileri olanlar hüsranla karşılaştılar.

Para ve akçe ile satılan eşyalara gelince.Grup bölgesinden düşen eşyaların birebir aynılarının bu kadar uçuk fiyatlara satılması gerçekten çok saçma olmuş.En azından zamanında düşürenler emek etmiş o kadar bari reçeteleri konsaydı ve yahut fiyatlar bu kadar uçuk olmasaydı.Muhtemelen bu konu ile ilgili güncellemeler yapılır.

Diğer bir hususta keşke oyun parasına eşya satılması yerine Çemberlitaş, Miğrat, Sığınaktaki boss yaratıklardan düşen materyaller(Hidrojen, Ateş Boyası, Motorin vs..) satılsaydı.

Umarım gerekli görülen yerlerde düzeltmeler kısa sürede yapılır ve umarım oyuna verdiğimiz paraların karşılığını bir ara alırız.

İyi Forumlar...
CHIVALROUS
Kullanıcı avatarı
BeSGiDeRiM
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Sentinus

Mesaj gönderen BeSGiDeRiM »

esekherif yazdı:Yönetimi eleştirme konusunda ardımda bıraktığım cümleler çok ağır olduğu için insafsız eleştiriler konusundada çokta kayıtsız kalmayı düşünmüyorum.Topkapı güncelinde yapılacakların ne olacağı üzerine taahhüt edilenlerden eksik birşeyin olduğunu görmedim.Resmi sitenin lonca bölümünde Topkapı kısmında ne yazmışlarsa onlar var.Yazılanları kendi yüksek beklentilerimizle allayıp pullamakla güncel olunca karşımızı çıkanları beğenmeme durumunun suçunu kendimizde arayalım.Işınlanma yeniliği başlı başına oyunun miladı olmuş bence.Sadece bu değişiklik bile topkapı güncelini çok önemli kılıyor.Topkapı Sarayının içinde yeralan objeler ve satılanlar ışınlanmanın getirisi yanında lafı bile olmaycak ayrıntılar.Neyi yerip, neyi alkışlamamız gerektiği konusunda bilinçlensek fena olmayacak.

Mert FURKAN
CaNHaVLi

Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

Tüm IKV camiasına hayırlı olması dileğiyle
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
HeWaLxMaHKuMx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Sancak
Lonca: Son Destan

Mesaj gönderen HeWaLxMaHKuMx »

H.olsun arkadaşlar yeni yerimiz.
Ezan Oldum Dinmedim
Bayrak Oldum İnmedim
Şehit Oldum Ölmedim
Adım Müslüman
Soyadım TÜRK Benim

HeWaLxMaHKuMx
Kullanıcı avatarı
Wotkasarap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wotkasarap »

esekherif yazdı:Yönetimi eleştirme konusunda ardımda bıraktığım cümleler çok ağır olduğu için insafsız eleştiriler konusundada çokta kayıtsız kalmayı düşünmüyorum.Topkapı güncelinde yapılacakların ne olacağı üzerine taahhüt edilenlerden eksik birşeyin olduğunu görmedim.Resmi sitenin lonca bölümünde Topkapı kısmında ne yazmışlarsa onlar var.Yazılanları kendi yüksek beklentilerimizle allayıp pullamakla güncel olunca karşımızı çıkanları beğenmeme durumunun suçunu kendimizde arayalım.Işınlanma yeniliği başlı başına oyunun miladı olmuş bence.Sadece bu değişiklik bile topkapı güncelini çok önemli kılıyor.Topkapı Sarayının içinde yeralan objeler ve satılanlar ışınlanmanın getirisi yanında lafı bile olmaycak ayrıntılar.Neyi yerip, neyi alkışlamamız gerektiği konusunda bilinçlensek fena olmayacak.
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)

Oyunu bıraktı .. !

“Eski Duyurular” sayfasına dön