Mantık Hatası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mantık Hatası

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Arkadaşlar şimdi ben forumda epey konu gördüm plussuz item düştü bana,plussuz daha çok item düşüyor vs vs.geçen hafta şifacı karakterimin plusu bitti ve sırf denemek için plus almadım.

Ben şifacı karakterimle pluslu olarak en az 100 kez çemberlitaşa girmişimdir ve sonuç olarak elimde mevlana eldıven-mevlana zırh-sıyanur ceket hıdro ceket sıyanur pant hıdro ayak . plussuz olarak 1 hafta boyunca toplam 17 kez çemberlitaşa girdim ve şuan ruh döven setim ( asa hariç ) full,mevlana setımdden asam dahi düştü ayakkabım eksik,hidrofilorık asasına kadar full setim var ve siyanür setten tek eksıgım ayakkabı ve asa . ve ben attıgım çemberliştaşlardan boş çıktıgımı hatırlamıyorum mesela ruh doven pantolon 3 veya 4 ettı,sıyanur eldıven 3 tane aynı ıtemlerdende bııır suru kez düştü,

diyeceğiimm o kii plusunuz bitince 1 2 hafta almayın test edın sadece bölge kanallarına yazı yazma almanız yeterli, şimdi diyecekler senin şansın plussuzken gelmiş alakası bile yok deneyin görünüz :)
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
benzombi01
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Mantık Hatası

Mesaj gönderen benzombi01 »

Merhaba..
Güzel bir konu ama plus ne kadar işe yarasada grup bölgelerinde sadece eşya düşürme olsaığı artıyor ne gibi mi .. mesala çemberlitaşta bir yaratık kestiniz item düştü normal bir item düştü sonra yine yine derken bu pluslulara işe yarar eyer plusunuz yok ise o yaratıklardan tüm bölgede 2 yada 3 tane poşet çıkar ..
Pluslu iseniz grup bölgenizde şansınız yine %7 plussuz iseniz %5-6 civarında yani pek değişen yok b olay şans olayı ..
Mesla şöyle açıklayim geçen oyuna girdim şanstan önümde elmas çıktı çekim dedim birde menekşe 0 elmasta 1 menekşe snraki gün aynı madene yattım 0 yeşil 0 menekşe baya bol elmas .. yani bu şans meselesi ..
Kumarhanelerdeki makinalar gibi işliyor mantıkları aynı.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ya alakası yok kardeşim pluslu plussuz sen plusun bitince loncaya falan girmiş olma çt arttırıcılı :D
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Kullanıcı avatarı
Cloutier
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Cloutier »

Benzer deneyimleri olan yakın arkadaşlarım oldu. Plusu varken migrattan zırh alamıyordu plusu bitti zırh yağmaya başladı.
Haklılık payı olabilir. Ama sonuçta şans faktörü işin içine girince ne olacağını kestirmek zor.
Kullanıcı avatarı
harkonen
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Slytherin

Mesaj gönderen harkonen »

ya bende plus vardı bide migrat arttırıcı ışık zırh düsmemişti 5-6 kez attım sonra yağma bitti ölesine girdim ışık zırh düştü

itemler genelde beklemediginiz ve dalgın oldugunuz anlarda düşüyor
LastTimeLord
BlackWell

DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ

FENERBAHÇE

Resim

Resim

ADAMIN DİBİSİN
Wizard
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Wizard »

denemek isterdim de sunucu anka olunca mümkün olmuyor :D
yoksa benim şifacımın da 75 gaffar kesiminde üstünde 1 tane bile çt itemi yok
Artık sadece Anka...
ZHOOM
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Lonca: Bin Yetmiş Bir

Mesaj gönderen ZHOOM »

Plus paketimde var migrat arttırıcımda fakat 390. junon ve hala nucle zırha kavuşamadım.
Size avans vermek için biraz vuruluyorum.

Bin Yetmiş Bir ~~ 1071
Kullanıcı avatarı
Aslanbambam
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: mahşer

Mesaj gönderen Aslanbambam »

ZHOOM yazdı:Plus paketimde var migrat arttırıcımda fakat 390. junon ve hala nucle zırha kavuşamadım.

kıyamet üret nuc yüzüğün varsa
Yusuf

“Genel Etkileşim” sayfasına dön