Para sevdası.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
hukumdargame
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Re: Para sevdası.

Mesaj gönderen hukumdargame »

Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı:
Gulyabani yazdı:
hukumdargame yazdı:
Anana veya herhangi bir aile bireyine laf mı dedim. ""HAYIR"" Ama sen bunu öyle anladın. Neden çünkü dediklerimi sürekli kötüye çekme çabasındasın. Eğer sen Süzme dersen her türlü karşılığı veririm.
Süzme saf demektir. Çocuk yaşı küçük demektir bunları kullanabilirsin. Beni öyle görüyorsan bana karşı kullan. Giren çıkan ifadesini kullanmazsın. Anlama kabiliyetin mi yok?
Kardeşim süzme burada yanlış anlaşılır. Senin bulunduğun mekan farklı benim bulunduğum mekan farklı. Burada da giren çıkan sanane anlamında. Sana bir zararı mı faydası mı var anlamında. Senin anlama kabiliyetin yok galiba.
Güzel kardeşim. TDK sözlüğünde süzme "katışıksız, saf" demektir. Sözlüğe bakabilirsin. Dilerim ki "giren, çıkan" ifadesi de (sözlükte yer almıyor ama) dediğin manadadır.
Her şey TDK sözlüğü değil demi. Kamil de süzme mal anlamına geliyor halk arasında. Bu yüzden yeter bu tartışma büyüyüp forum uzaklaştırması almak istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Gulyabani
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Gulyabani »

İyi o zaman bende yanlış anlaşılmadan ibaret olduğunu varsayıyorum. Hadi kolay gelsin.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Kullanıcı avatarı
RavenoLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen RavenoLL »

Bir oyunun gelişmesi için paraya tabiki ihtiyaç vardır,fakat dikkat ettiyseniz dükkan sistemi geldikten sonra parasız hiçbir yenilik yapılmadı.Bu para sisteminde diğer tüm oyunlarda da şöyledir.Oyuna para yatıran oyuncu diğerlerine göre biraz daha önde olur.Ancak ikvde para yatıran kişi normal olurken para yatırmayan kişi bir hiç oluyor.Bu 2 sini ayırt edip ikvnin paraya ihtiyacı var sevmiyorsanız oynamayın gibi cümleleri söyleyen arkadaşlar tekrar bir düşünsün.
Kullanıcı avatarı
Redstrom
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Redstrom »

İKV belli bir müddet bu oyunu parasız bir şekilde piyasaya sürdü.Her sektörde yeni piyasaya sürülen bir ürünün tanıtılması için gereklı ne varsa İKV de de bu yol izlendi.Bir süre kendinden ödün vererek parasız olarak oyunu tanıtmaya başladı,İlerleyen aşamada ticaretın olmazsa olmazı para kısmının ilk ayağı plus paketı piyasaya sürüldü.Tabıkı bu tür oyunlarda sadece plus paket ile kazanç olmıcağı aşikar bir durum.Daha sonra Dükkan özellıgı akabındekı akce, sılah yukseltme, artırıcılar vs vs.Şimdide Topkapı Sarayı Eklentısı ile Çemberlıtas Sılahlarına Yükseltme seçeneği gelıyor.Tabıkı hepimiz bu konu ıle ılgılı kızabılıyor tepkı verebiliyoruz ama malum Kapitalıst düzende herşey parası olana hitap edıyor. Para işin içine gırdıgı vakıt ortaya doymak bilmeyen bir canavar çıkıp süreklı daha fazlasını istiyor.Bugün çemberlıtas sılahlarına kızıyoruz ama Benım şahşi görüşüm ilerleyen safhalarda kıyafetlere bile artı basma özelıgının gelecek olmasıdır ve daha başka para ile alınabılecek özellikler,O nedenle konu ıle alakalı hiç tartışmaya kavga etmeye kalp kırmaya gerek yok.Oyun bu, ya para verıp en ıyısı olmaya çalısacagız,ya para vermeyip sadece hoş vakıt gecırmeye çalısacagız veyahutta oyunu bırakacağız...Tercıh Oyunseverlerın...
Redstrom

“Genel Etkileşim” sayfasına dön