Peynir Satılır :))
Peynir Satılır :))
Akçe sistemi geldiğinden beri peynir , kaşar , örgülü peynir , ekmek adı altında el altından oyun içinde oyun parası ile satılıyor. Buna dur diyen olmayacak mı? Sanırım sizin de işinize geliyor akçeyi alsınlar bizden de gerisi önemli değil :lol:
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Peynir Satılır :))
Bunları şikayet ettiğiniz de ban yiyorlar. Önceden bende çok ceza aldım bunun yüzünden 7 8 kere özür diledim 7 8 kere hesabımı zor açtırdım sonunda açtıramadımKORAYHAN yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri peynir , kaşar , örgülü peynir , ekmek adı altında el altından oyun içinde oyun parası ile satılıyor. Buna dur diyen olmayacak mı? Sanırım sizin de işinize geliyor akçeyi alsınlar bizden de gerisi önemli değil :lol:
- ByCrackeRl
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Sancak
- Lonca: Yok :) Ama arıyorum.
Bi ara Genelde peynir ekmek satılır yazmışlar. :mrgreen: :mrgreen: 1saat güldüm.. Bugünde ekmek satılır yazmışlar Klandan ya bunların soyu tükenmicek galiba :?
İ'm Sexy And Know İt 
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Tek öyle kalsa neyse 1500 gram domates satılır. 1.5 ekmek satlıkByCrackeRl yazdı:Bi ara Genelde peynir ekmek satılır yazmışlar. :mrgreen: :mrgreen: 1saat güldüm.. Bugünde ekmek satılır yazmışlar Klandan ya bunların soyu tükenmicek galiba :?
-
captainmert
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
BENCE SATILMASINDA SORUN YOK COK İŞİMİZE YARIYO.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
:mrgreen: Ahlak Meselesi Bunlar. !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
kime ne zararı var alan memnun veren memnun 
- hukumdargame
- Teşkilat Neferi

Ama parayı çalıp kaçınca paramı çaldı demeyi biliyorlarturkoxHAMSTER yazdı:kime ne zararı var alan memnun veren memnun
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
hukumdargame yazdı:Ama parayı çalıp kaçınca paramı çaldı demeyi biliyorlarturkoxHAMSTER yazdı:kime ne zararı var alan memnun veren memnun
orasına lafım yok
hukumdargame yazdı:Ama parayı çalıp kaçınca paramı çaldı demeyi biliyorlarturkoxHAMSTER yazdı:kime ne zararı var alan memnun veren memnun

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]
[/spoiler]