keşke arkasındaki sprme yol verseymişharkonen yazdı:sonilahi yazdı:o tipe tabi vermez
Oyundaki bug u tespit ettim.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Re: Oyundaki bug u tespit ettim.
Ben tek siz hepiniz
Şu sonilahi yi dikkate almayın millete laf atıp tartışma çıkartmaya çalışıyorsonilahi yazdı:amacın ne rehber post kasmakmıBeSGiDeRiM yazdı::arrow: :arrow:JouRney yazdı:Canına tak ettiyse, paran da varsa Plus Paket ve Şans Arttırıcı'ların dibine vurmanı öneriyorum.Baktın yine olmadı abdest alıp tekrar denemelisin.
- haydegidelum
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
VeNGaT yazdı:Şu sonilahi denen salağı dikkate almayın millete laf atıp tartışma çıkartmaya çalışıyorsonilahi yazdı:amacın ne rehber post kasmakmıBeSGiDeRiM yazdı::arrow: :arrow:JouRney yazdı:Canına tak ettiyse, paran da varsa Plus Paket ve Şans Arttırıcı'ların dibine vurmanı öneriyorum.Baktın yine olmadı abdest alıp tekrar denemelisin.
Tmm La Seni Mi Kıracam Dikkate alan Şey Olsun Kaşık Pozisyonunda Öndeki olsun.. :mrgreen:
imza diye yalvarana bak yapmayınca zoruna gitmiş :mrgreen:VeNGaT yazdı:Şu sonilahi denen salağı dikkate almayın millete laf atıp tartışma çıkartmaya çalışıyorsonilahi yazdı:amacın ne rehber post kasmakmıBeSGiDeRiM yazdı::arrow: :arrow:JouRney yazdı:Canına tak ettiyse, paran da varsa Plus Paket ve Şans Arttırıcı'ların dibine vurmanı öneriyorum.Baktın yine olmadı abdest alıp tekrar denemelisin.

daha inciden haberi yok gelmiş faceten özentilik yapıyor yada analtıncıları duyup ta mı geldin :mrgreen:haydegidelum yazdı:VeNGaT yazdı:Şu sonilahi denen salağı dikkate almayın millete laf atıp tartışma çıkartmaya çalışıyorsonilahi yazdı:amacın ne rehber post kasmakmıBeSGiDeRiM yazdı::arrow: :arrow:JouRney yazdı:Canına tak ettiyse, paran da varsa Plus Paket ve Şans Arttırıcı'ların dibine vurmanı öneriyorum.Baktın yine olmadı abdest alıp tekrar denemelisin.
Tmm La Seni Mi Kıracam Dikkate alan Şey Olsun Kaşık Pozisyonunda Öndeki olsun.. :mrgreen:

- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Merhaba;
Konu içinde alakasız iletiler silinmiştir, devamı halinde tartışmaya ve konunun gidişatını zedeleyecek yöndeki kullanıcılara modarasyon uygulanacaktır.
İyi Forumlar.
Konu içinde alakasız iletiler silinmiştir, devamı halinde tartışmaya ve konunun gidişatını zedeleyecek yöndeki kullanıcılara modarasyon uygulanacaktır.
İyi Forumlar.
Koray YAR