XxxChesTeRxxX yazdı:Boş kişi sensin anla bunu . Oyuna para yatıracak kadar o kadar asosyal manyaksınız ya . Şimdi dersin sanane diye. O paralar bitince anlarsın Sonra dersin para bitmez. Görürsün ilerde .
Ne kadar boş insan olduğun attığın yorumlardan belli emin ol.Daha liseye gittiğin burdan belli Asosyal demişsin oyuna ayırdığım zamana gelince günde 1 veya 2 saat akşamları milletten duyduğunuz laflarla gelip burda konuşuyorsunuz manyak tabirini kullanmışsın bu lafın bile ne kadar küçük bi insan olduğun kanaatına vardırdı beni.Biraz saygın varsa kendinden büyüklere laflarına dikkat et çocuk :evil:
Evet Liseye Gidiyorum Sorunmu var. Yaşımı öğren öyle konuş cahil insan...
Yaşın kaç acaba :?: Kendinden büyüklerle bu şekilde konuşmayacağını ailen öğretmedimi :?
Ben kimle nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Hakedenlere Hakettikleri laflara söylerim. Her büyüğe saygı olmaz değilmi mesela sen ?.
Çok terbiyesiz,saygısız,küstah ve kendini beğenmiş bir insansın geliyosun açtığım konuya saçma yorum yapıyorsun sonra gelip burda demediğin lafı bırakmıyorsun yorumları okuyan arkadaşlarda eminimki bana hak verecekler :roll:
Beni bilenler biliyor. Ben terbiyesiz saygısız küstah birisi değilim. Büyüklerimle saygılı konuşurum onlara kötü söz etmem. Şuan Oyunda birsürü büyük abilerim ablalarım var onlara 1 tek bile kötü söz etmedim. Sen dediğim lafları hakediyorsun. Terbiyesiz Küstah olsaydım daha ağır laflar yazardım emin ol bundan.
Sinholy yazdı:
Ne kadar boş insan olduğun attığın yorumlardan belli emin ol.Daha liseye gittiğin burdan belli Asosyal demişsin oyuna ayırdığım zamana gelince günde 1 veya 2 saat akşamları milletten duyduğunuz laflarla gelip burda konuşuyorsunuz manyak tabirini kullanmışsın bu lafın bile ne kadar küçük bi insan olduğun kanaatına vardırdı beni.Biraz saygın varsa kendinden büyüklere laflarına dikkat et çocuk :evil:
Evet Liseye Gidiyorum Sorunmu var. Yaşımı öğren öyle konuş cahil insan...
Yaşın kaç acaba :?: Kendinden büyüklerle bu şekilde konuşmayacağını ailen öğretmedimi :?[/quote] Ben kimle nasıl konuşacağımı iyi bilirim. Hakedenlere Hakettikleri laflara söylerim. Her büyüğe saygı olmaz değilmi mesela sen ?.[/quote]
Çok terbiyesiz,saygısız,küstah ve kendini beğenmiş bir insansın geliyosun açtığım konuya saçma yorum yapıyorsun sonra gelip burda demediğin lafı bırakmıyorsun yorumları okuyan arkadaşlarda eminimki bana hak verecekler :roll:[/quote] Beni bilenler biliyor. Ben terbiyesiz saygısız küstah birisi değilim. Büyüklerimle saygılı konuşurum onlara kötü söz etmem. Şuan Oyunda birsürü büyük abilerim ablalarım var onlara 1 tek bile kötü söz etmedim. Sen dediğim lafları hakediyorsun. Terbiyesiz Küstah olsaydım daha ağır laflar yazardım emin ol bundan.[/quote]
Ağır laflar yazarım demişsin emin ol daha ağırınıda yazarım ama kızsın o yüzden yazdığın yorumları görmezden geldiğimi belirtmek isterim Bunları klavyeden yazıyorsun bide ağırımada giden bu lafları bir kızdan duyduğum
XxxChesTeRxxX yazdı:Beni bilenler biliyor. Ben terbiyesiz saygısız küstah birisi değilim. Büyüklerimle saygılı konuşurum onlara kötü söz etmem. Şuan Oyunda birsürü büyük abilerim ablalarım var onlara 1 tek bile kötü söz etmedim. Sen dediğim lafları hakediyorsun. Terbiyesiz Küstah olsaydım daha ağır laflar yazardım emin ol bundan.
Asıl burada sen haksız olansın. Para yatırana resmen argo kullanıyorsun haddini aşıyorsun.
XxxChesTeRxxX yazdı:Beni bilenler biliyor. Ben terbiyesiz saygısız küstah birisi değilim. Büyüklerimle saygılı konuşurum onlara kötü söz etmem. Şuan Oyunda birsürü büyük abilerim ablalarım var onlara 1 tek bile kötü söz etmedim. Sen dediğim lafları hakediyorsun. Terbiyesiz Küstah olsaydım daha ağır laflar yazardım emin ol bundan.
Asıl burada sen haksız olansın. Para yatırana resmen argo kullanıyorsun haddini aşıyorsun.
Argomu ? Ne Demişim Argo Kelime Söylermisin ? Manyakmı