Oyunu Pencere Modunda Açmak İstiyoruz !
Oyunu Pencere Modunda Açmak İstiyoruz !
Oyunu nezaman alta alsam düşüyor bıktım artık önceden pencere moduyla açılıyordu şimdi açılmıyor foruma bakayım diye alta alıyorum car oyundan düşüyor gelecek sürümde pencere modu ekleseniz ne kaybedersinzi ki.....
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: Oyunu Pencere Modunda Açmak İstiyoruz !
Oyunu pencere modunda açmak istiyorsan Bilgisayar->-Yerel Disk C(Hangi birime yüklediysen)->- Sobee->-İstanbul Kıyamet Vakti->-Base->-pref_launch Not defteri olarak aç. Fullscreen'in karşısındaki 1'i 0 yap. İstersen uzunluk ve genişliğide değiştirebilirsin (ScreenWidth, ScreenHeight). Kapattıktan sonra sağ tıklayıp özellikler diyip Salt okunur'un yanındaki kutucuğu işaretlemelisin. Sonra oyuna girebilirsin.
malesef olmuyor önceden acıyordum ben de bu yöntemle artık olmuyor.Beycoastlitako yazdı:Oyunu pencere modunda açmak istiyorsan Bilgisayar->-Yerel Disk C(Hangi birime yüklediysen)->- Sobee->-İstanbul Kıyamet Vakti->-Base->-pref_launch Not defteri olarak aç. Fullscreen'in karşısındaki 1'i 0 yap. İstersen uzunluk ve genişliğide değiştirebilirsin (ScreenWidth, ScreenHeight). Kapattıktan sonra sağ tıklayıp özellikler diyip Salt okunur'un yanındaki kutucuğu işaretlemelisin. Sonra oyuna girebilirsin.
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,KORAYHAN yazdı:malesef olmuyor önceden acıyordum ben de bu yöntemle artık olmuyor.Beycoastlitako yazdı:Oyunu pencere modunda açmak istiyorsan Bilgisayar->-Yerel Disk C(Hangi birime yüklediysen)->- Sobee->-İstanbul Kıyamet Vakti->-Base->-pref_launch Not defteri olarak aç. Fullscreen'in karşısındaki 1'i 0 yap. İstersen uzunluk ve genişliğide değiştirebilirsin (ScreenWidth, ScreenHeight). Kapattıktan sonra sağ tıklayıp özellikler diyip Salt okunur'un yanındaki kutucuğu işaretlemelisin. Sonra oyuna girebilirsin.
Salt okunur kısmında hata yapıyor olabilirsin tekrar kontrol et bence.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- MAOTUN
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Mutlak Seveceksin Beni
HDREnabled 1
Fullscreen 0
TextureFiltering 2
TextureFilteringMin 3
TextureFilteringMag 2
TextureMipmap 1
TextureAnisotropy 4
TextureAnisotropy_PREF 1
ScreenResolution_PREF 0
ScreenWidth 973
ScreenHeight 730
LightmapDetail 0