Zamanla gereken her şey yapılacak, şüpheniz olmasın.apomario yazdı:Başarılı bir çalışma tebrik ederim. Ama biraz daha özgünlük olmasını öneriyorum. Çünkü resmi foruma çok benzemiş konu başlıkları.
www.ikvforum.com Açıldı!
- EthemBurak
- Salgın Koruyucusu
Re: www.ikvforum.com Açıldı!
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Merhaba,
Aranıza aynı isim ile katılmış bulunmaktayım,başarılar dilerim.
Aranıza aynı isim ile katılmış bulunmaktayım,başarılar dilerim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos

Merhabalar;
20 Haziran 2012 tarihinde yayına giren İKV Forum yeniliklerine devam ediyor.Her geçen gün sizlerin sayesinde büyüyen ve gelişen İKV Forumdan bir yenilik daha.Her loncaya özel bölüm!
Nedir bu "Her loncaya özel bölüm" ?
İKV Forum olarak oyundaki loncaları desteklemek ve loncaların iletişimini en üst seviyeye çıkarmak adına forumumuzda loncanızın bulunduğu sunucu bölümünde loncanıza özel bir alt başlık oluşturuyoruz ve bu başlığa loncanızın sözcüsünü moderatör olarak atıyoruz.Bu sayede forumda loncaya özel paylaşımlarınızı yapabilir birbiriniz ile fikir alışverişi içinde bulunabilir daha önemlisi kendi lonca bölümünüzü kendiniz yönetebilirsiniz.
Peki Sadece Bu Kadar mı?
İKV Forum olarak ileride üyelerimizin istek ve önerileri doğrultusunda eklemeler yapılıp bu sistem daha da geliştirilecektir.Örnek vermek gerekirse loncanız ile ilgili ve sadece lonca üyelerinin görebileceği gizli bir bölüm.Bakalım bekleyip göreceğiz...
Yenilikler Devam Edecek...
Hemen Özel Lonca Bölümüne Başvuru Yapmak İçin Tıklayınız!
Hala İKV Forum ' a katılmadın mı?
Hemen Katılmak İçin Tıkla!
Hala İKV Forum ' a katılmadın mı?
Hemen Katılmak İçin Tıkla!
CHIVALROUS
- RuhSuZBeDeN
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
xFahrenheitx nekadar yanar döner adamsın İKV yönetimi hakkında okadar söylemlerde bulundun PROTESTO konusunu açtın şimdide destekçi oldun....
Şimdi sana güzel bir parça yolluyorum tam seni ifade ediyor. :lol: :lol:
[youtube]http://youtu.be/FXmyV8fn2EI[/youtube]
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Konuyu fazla dağıtmamakla beraber bunun yanar dönerlikle ne ilgisi var demek istiyorum.Halen daha attığım iletilerden yanlış giden her olay için tepkimi koyduğumu görebilirsin.PROTESTO konusunu açtım ve halen daha açtığım için pişman değilim.Daha önce bir çok Fan sitesinde Moderatörlük yaptım ve İKV Forum içinde deneyimlerimi ve desteğimi sunmak istedim ve bu işi seviyorum hepsi bu.İnsanlar ne yazık ki bazı şeylere hep kendi penceresinden bakıyor ve her şeyi kendine göre yorumluyor.Sırf bunu söylemek için ise yeni üyelik açmanız biraz düşündürücü...Başka sorularınız varsa konuyu dağıtmamak adına özel mesaj yolu ile sorabilirsiniz.Teşekkürler..RuhSuZBeDeN yazdı:xFahrenheitx nekadar yanar döner adamsın İKV yönetimi hakkında okadar söylemlerde bulundun PROTESTO konusunu açtın şimdide destekçi oldun....
CHIVALROUS