İKV artık oyuna son level sınırını getirmeli. Bu sınır 99 da olabilir 129 da olabilir.Daha doğru düzgün bir güncelleme ile artık nokta koyulsun bu level sınırına. Ha gelebilir tabii ki yeni eşyalar, yaratıklar, bölgeler fakat artık level sınırına bir nokta koyulmalı ki her güncelleme geldiğinde eski eşyaların değeri 0 olmasın. Tüm İKV oyuncuları aslında anlaşılan bundan şikayetçi. Tam oluşmamış bir altyapı ve hikayesini yavaş yavaş oturtmaya çalışan ayrıca her getirdiği bölge diğerleriyle bağlantılı olan bir oyun oynuyoruz bu bir gerçek.
Şimdi gelelim nasıl olması gerekir diyenlere.
Level sınırı koyulmalı.
Buna ek tecrübe kasacak yerler ve leveline göre eşyalar getirilmeli.
3 Senede bir 10 level artırılmamalı.
Oyuncuların emekleri her gelen yenilikle çöp olmamalı.
Level sınırı koyulup oyuna en az 5 yeni bireysel harita eklenirse eşyaları ile birlikte sonra ki gelen haritalar veya GB ' ler de sıkıntı yaşanmaz. Çünkü artık herkes bıktı. Daha Migrat Sığınak bitmeden hop Çemberlitaş sonra bu itemler parlatılır aradan 6 7 ay geçer hoop 59 level bıkıldı artık yeter bu sınıra bir NOKTA koyulsun.
Hata Sınırda
Hata Sınırda
İstanbul - u Kıyamet-ül Hîn
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Hata Sınırda
İnan belki 1 hafta önce açsan çok destek gelebilirdi ama şimdi millet kendi kendisiyle çelişmemek için destek veremez. 
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Tabii ki destek önemli fakat biz şunu biliyoruz kendimizi ne kadar yırtsak ta isyan edip yönetime öneri mesajları yollasakta sadece yaptıkları kendi düşünceleri ve ICF ye para yatırmak.SkyBlue yazdı:İnan belki 1 hafta önce açsan çok destek gelebilirdi ama şimdi millet kendi kendisiyle çelişmemek için destek veremez.
Bence birden 129/99 level sınırı gelse oyuna bu sefer de kasmaktan zevk almaz ve bu sefer bundan şikayetçi olmaz mıyız ? hatta üstüne üstük en son level olup üstümüzü dizdigimizi bi düşünsene oyun diğer oyunlar gibi sıkıcı bi hal alacak yavaş yavaş gelmesi iyi değil ama parça parça gelmesi gayet güzel
What is the problem ..
Dikkatli okursan sınırdan sonra bölgeler eşyalar madenler getirilebilir dedim. Bununla beraber yine yükseltsinler fakat şu bi gerçekki tam bir sınır kesinlikle koyulup birazda zorlaştırılmalı level atlaması.newnamex yazdı:Bence birden 129/99 level sınırı gelse oyuna bu sefer de kasmaktan zevk almaz ve bu sefer bundan şikayetçi olmaz mıyız ? hatta üstüne üstük en son level olup üstümüzü dizdigimizi bi düşünsene oyun diğer oyunlar gibi sıkıcı bi hal alacak yavaş yavaş gelmesi iyi değil ama parça parça gelmesi gayet güzel
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Slytherin
ben bunu 1 aydır savunuyorum destekte alıyorum ancak yönetim uyuyo
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE