ballibaba58 yazdı:Yönetim bunada bir çözüm bulur elbet en azından ejder asayı satabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca her oyun gibi bizim oyunumuzda da yenilikler olmalı
Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın 
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
bence sobee bununla kalmaz. fuara özel birşeyler de yaparlar. çemberlitaş çıkalı 1 yıl oldu. o kadar zamandır boş oturmadılar herhaldefuci yazdı:neredeyse 2.5 yıl olduTham1HayOne yazdı:Bu Güncelleme Biraz Çabuk Geldi Diye Düşünüyorumfuci yazdı:saçmalamsayın arkadaşlar ejder asa tabikide birgün çöp olucakdı ne yani oyun 49 lvl olunca bırakılacakmıydı eninde sonunda bir adım gleicekti o zaman siz 59 lvl gelince fiziksel asa ürettik 59 lvlde hasarlar düşücek diyede isyan edersiniz![]()
![]()
![]()
Sadece tek brşey Artık TopBAnk Zamanı Maaşlarınız artık güven içerisinde
,hayla ikvyi savunan asosyaller olduğu sürece sömürmeye devam
ne diyim K*rizlik artk normal karşılanıyor 
Tılsım
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
NefeRxFaLlCoNeX(^Ejder Asa,^Kıyamet Asa,Sıfırkelvin Asa)
NefeRxKeNaN(^Ecel Getiren,Latif)
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Biz Yenilik İstiyoruz Ama Şu Son Zamanlarda Parasız Yenilik Göremiyorum Ben?intikamatesi yazdı:Vallahi ben bu milleti anlamıyorum,yenilik hiç yok hala 49 lwldeyiz diyorlar sonrada yenilik gelince Yeniçeri' ler gibi istemezük diyip isyan ediyorlar
Yakında 59 lvl Çıkar Bir Grup Bölgesi Daha Çıkar O Bölgeye Girmek Parayla Olursa Hiç Şaşırmam!
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
eninde sonunda bu olmak zorundaydı şimdi değilse ileride. bir şey yapmaz adamlar yenilik istersiniz. bunlar birşeylere hazırlık sadece. yani hep GM lere suç atmak için paracı demek için her eklentide birşeyler çıkıyor..
- MusicCcreatoR
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
arkadasa katiLiyorumYasinKocamanca yazdı:2.5 yıldır kullandın daha ne istiyosunOyunun amacı bu zaten
süreklide ejder kullanılmaz dimi azcık yenilikçi olalım
***cCc***
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Arkadaş eğer 2.5 yıl kullandıysan senin üzülmemen lazım. Bana ne demeli? 2 gün önce 4 haftalık çalışma sonucu ejderi ürettim ve aynı gün yükselttim. Şimdi de bana çöp olacağından bahsediyorlar. Ben ne yapayım? Eğer oyun gelişsin diyorlarsa, her şeyi para yapmayacaklar. Bırak kardeşim, yükseltme de nedir ya? Sonunda 59 seviye olmayacak mı? Peki sana 1 yıl önce 49 seviye silah için verdiğimiz para ne olacak? Çöp mü olacak o? 59 daki silahı yükselteceksin. Sonra 1 yıl sonra 69 seviye gelecek. 59 daki verdiğim paraya ne olacak? Benim önerim hiç devam etmeyin bırakın kurtulun şu illetten. Knight Online'a bakıyorum. Adamlar belki de 7 yıldır 80 level'de. Sadece ufak bir değişme oldu 83 oldu. Son kaç yılda. O oyunda 59 levelken de iş görüyorsun. 69 levelken de, 83 levelken de. 59 leveldeki silahında değeri var, 69 leveldeki silahında değeri var, 83 leveldeki silahın da değeri var. Madem bir şey yapacaksınız 99 seviyeye cıkartın oyunu ve bir daha da yükseltmeyin. Knight Online gibi belli seviyelerin değeri olsun. Knight'tan örnek verirsek, Andream falan gibi vs yerleri savaş yerleri olsun. Ama belli seviyeler için. O zaman bakın kim isyan ediyor. Yoksa yükselttiğimiz silahları her 2 yılda bir çöpe atacağız.
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
kenan76 yazdı:Sadece tek brşey Artık TopBAnk Zamanı Maaşlarınız artık güven içerisinde,hayla ikvyi savunan asosyaller olduğu sürece sömürmeye devam
Hahaha çok güldüm kerizliğin alasını sen yapmışsın
6 tane laheser basıp yükseltmişsin ve bize keriz diyorsunkenan76 yazdı:Sadece tek brşey Artık TopBAnk Zamanı Maaşlarınız artık güven içerisinde,hayla ikvyi savunan asosyaller olduğu sürece sömürmeye devam

Merhaba,
Bence arkadaşlar saçmalıyorsunuz uzun bir süredir Ejder asalar elimizde idi.Yeni şahaserler geldi sonra Ejder daha sağlam diye zırlandınız İKV yönetimi'de yeni şahaserlerin işlev görmesi için yükseltme getirdi size zorla alıcaksınızda demedi.İsteyen yükseltir isteyen yükseltmez ben güneş asa ile gaffar atıyordum kıyamet asa düştü yeni kastığım büyücüm ile.
Bence arkadaşlar saçmalıyorsunuz uzun bir süredir Ejder asalar elimizde idi.Yeni şahaserler geldi sonra Ejder daha sağlam diye zırlandınız İKV yönetimi'de yeni şahaserlerin işlev görmesi için yükseltme getirdi size zorla alıcaksınızda demedi.İsteyen yükseltir isteyen yükseltmez ben güneş asa ile gaffar atıyordum kıyamet asa düştü yeni kastığım büyücüm ile.