Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tham1HayOne
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!

Mesaj gönderen Tham1HayOne »

fuci yazdı:saçmalamsayın arkadaşlar ejder asa tabikide birgün çöp olucakdı ne yani oyun 49 lvl olunca bırakılacakmıydı eninde sonunda bir adım gleicekti o zaman siz 59 lvl gelince fiziksel asa ürettik 59 lvlde hasarlar düşücek diyede isyan edersiniz :D :D :D
Bu Güncelleme Biraz Çabuk Geldi Diye Düşünüyorum
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
Kullanıcı avatarı
xyozgatx66
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen xyozgatx66 »

Üretim Yapacaklar İçin Kadim Yine Tavan Yapıcak Desenize :lol:
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

Tham1HayOne yazdı:
fuci yazdı:saçmalamsayın arkadaşlar ejder asa tabikide birgün çöp olucakdı ne yani oyun 49 lvl olunca bırakılacakmıydı eninde sonunda bir adım gleicekti o zaman siz 59 lvl gelince fiziksel asa ürettik 59 lvlde hasarlar düşücek diyede isyan edersiniz :D :D :D
Bu Güncelleme Biraz Çabuk Geldi Diye Düşünüyorum
neredeyse 2.5 yıl oldu :) :)
ResimResim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

XxxChesTeRxxX yazdı:
fuci yazdı:ret
XxxChesTeRxxX yazdı:Artık çemberlitaşada yeni yükseltilmiş silahlı adam gelsin diye çağırırlar. Herkes üretemiyor Kıyamet Asayı. Maddi durumu kötü olanlar veya başka ülkelerden oynayanlar var mesela. Hem bu arada Sen üretemiyosun diye yenilikmi yapılmasın diyen arkadaşlarda kendilerini bişe sanmasınlar. :arrow:
allah aşkına kıyamet asa üretmekte ne var yaa sadece ejderden fazlası sadece hidrojen var başkada bi fark yok
Kardeşim sen nerenden okuyosun yazıları. ? Orda parası olmayan veya başka ülkede oynayanlar oluyor diyorum. Üretimler KUTUSUZ SIFIRLANMIYOR lafmı anlamıyorsunuz Allah'ım ya. :D
Gelmişsin çokmu zor üretmek diyorsun e kardeşim adam gibi okusana yazdıklarımı gece gece gülme krizine girdim ya :D
kusura bakma bugün biraz aklım dağınık yanlış anlamışm tekrar kusura bakma
ResimResim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Vallahi ben bu milleti anlamıyorum,yenilik hiç yok hala 49 lwldeyiz diyorlar sonrada yenilik gelince Yeniçeri' ler gibi istemezük diyip isyan ediyorlar :D
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

Kimseyi kandirmaya niyetim/ihtiyacim yok.
Nispet yapmiyorum.
Bu oyunda en onemli sey insanlik/dostluktur.
Arkadaslarim benim icin/ ben onlar icin. Degil 1 saatlik bolgeyi 1.30 saat , 10 dk lik bolgeyi 5 saatte bitiririz.
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sinholy »

ProtectorDragon yazdı:Merhaba,

Eklenti geldiğinde en nihayetini göreceğiz. Erken kalkan yol alır derler.. 5 sene emek vermiş oyuncu ile karşı karşıya getirilmemeli içinde olduğumuz durum. Topkapı'da keyif çatmak hakkıdır. Kudretiyle Gaffar beyi deviren onlar değil miydi?

İyi forumlar :?

ProtectorDragon burdaki söylediklerine kesinlikle katılıyorum bu asalar yükseltilmicekte ne olacak be kasamda 5 tane kıyamet asa var ne yapıcam ben bunları tabiki yükselticem 2.5 senedir ejder asa kullanıyoruz yeter ama artık yani bu kadar geri kafalı olmayın arkadaşlar yeniliklere açık olun 8-)
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Sinholy yazdı:

Eklenti geldiğinde en nihayetini göreceğiz. Erken kalkan yol alır derler.. 5 sene emek vermiş oyuncu ile karşı karşıya getirilmemeli içinde olduğumuz durum. Topkapı'da keyif çatmak hakkıdır. Kudretiyle Gaffar beyi deviren onlar değil miydi?

ProtectorDragon burdaki söylediklerine kesinlikle katılıyorum bu asalar yükseltilmicekte ne olacak be kasamda 5 tane kıyamet asa var ne yapıcam ben bunları tabiki yükselticem 2.5 senedir ejder asa kullanıyoruz yeter ama artık yani bu kadar geri kafalı olmayın arkadaşlar yeniliklere açık olun 8-)
Arkadaşım. Ben Mesela Kıyamet Asanın yükseltilmesine karşıyım. Sen karşı değilsin e kardeşim daha neyin tartışmasını yapıyorsun ? İlla Ejder asa kullanma Kıyamet asa kullan ? Ejder asa yükseltilmiş 448 Kıyamet Asa 450 ? 2 hasarı fazla görüyorsan Kıyamet Asanı takıp gezseydin ? Şimdi yükseltme gelince Ejderi sollayacak. Ben senin yerinde olsaydım Ejder yerine kıyamet asayı takardım yükseltme gelmeden önce.
Sinholy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Sinholy »

XxxChesTeRxxX yazdı:
Sinholy yazdı:

Arkadaşım. Ben Mesela Kıyamet Asanın yükseltilmesine karşıyım. Sen karşı değilsin e kardeşim daha neyin tartışmasını yapıyorsun ? İlla Ejder asa kullanma Kıyamet asa kullan ? Ejder asa yükseltilmiş 448 Kıyamet Asa 450 ? 2 hasarı fazla görüyorsan Kıyamet Asanı takıp gezseydin ? Şimdi yükseltme gelince Ejderi sollayacak. Ben senin yerinde olsaydım Ejder yerine kıyamet asayı takardım yükseltme gelmeden önce.

Ya kardeşim ben ne diyorum okumuyomusun :D Tabi yükseltilecek biz sabah akşam oyunda gaffar atıyoruz akçe çekiyoruz iksir alıyoruz ne yapıcaz asaları yükseltmeyip biraz yeniliklere açık olun lütfen hem yükseltilsede ejder asalı adamları yine gaffara almıcaklar diye bir kaide yok. Gaffar ilk kesilmeye başlanıldığından beri gaffardayım sürekli hemde şimdi 4 fiziksel 1 şifa 1 tank taktiği ile giriyorsunuz hala gaffar kesmediyseniz ben oyunu bırakın derim 8-)
Kullanıcı avatarı
ballibaba58
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ballibaba58 »

Yönetim bunada bir çözüm bulur elbet en azından ejder asayı satabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca her oyun gibi bizim oyunumuzda da gelişim söz konusu olmalı
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön