Bu Güncelleme Biraz Çabuk Geldi Diye Düşünüyorumfuci yazdı:saçmalamsayın arkadaşlar ejder asa tabikide birgün çöp olucakdı ne yani oyun 49 lvl olunca bırakılacakmıydı eninde sonunda bir adım gleicekti o zaman siz 59 lvl gelince fiziksel asa ürettik 59 lvlde hasarlar düşücek diyede isyan edersiniz![]()
![]()
Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
- Tham1HayOne
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: Geçmiş Olsun Arkadaşlar !!
Beyazköşk
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
İSTİKBALGÖKLERDE
2010
- xyozgatx66
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
neredeyse 2.5 yıl olduTham1HayOne yazdı:Bu Güncelleme Biraz Çabuk Geldi Diye Düşünüyorumfuci yazdı:saçmalamsayın arkadaşlar ejder asa tabikide birgün çöp olucakdı ne yani oyun 49 lvl olunca bırakılacakmıydı eninde sonunda bir adım gleicekti o zaman siz 59 lvl gelince fiziksel asa ürettik 59 lvlde hasarlar düşücek diyede isyan edersiniz![]()
![]()

kusura bakma bugün biraz aklım dağınık yanlış anlamışm tekrar kusura bakmaXxxChesTeRxxX yazdı:Kardeşim sen nerenden okuyosun yazıları. ? Orda parası olmayan veya başka ülkede oynayanlar oluyor diyorum. Üretimler KUTUSUZ SIFIRLANMIYOR lafmı anlamıyorsunuz Allah'ım ya.fuci yazdı:retallah aşkına kıyamet asa üretmekte ne var yaa sadece ejderden fazlası sadece hidrojen var başkada bi fark yokXxxChesTeRxxX yazdı:Artık çemberlitaşada yeni yükseltilmiş silahlı adam gelsin diye çağırırlar. Herkes üretemiyor Kıyamet Asayı. Maddi durumu kötü olanlar veya başka ülkelerden oynayanlar var mesela. Hem bu arada Sen üretemiyosun diye yenilikmi yapılmasın diyen arkadaşlarda kendilerini bişe sanmasınlar. :arrow:
Gelmişsin çokmu zor üretmek diyorsun e kardeşim adam gibi okusana yazdıklarımı gece gece gülme krizine girdim ya![]()

- intikamatesi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Vallahi ben bu milleti anlamıyorum,yenilik hiç yok hala 49 lwldeyiz diyorlar sonrada yenilik gelince Yeniçeri' ler gibi istemezük diyip isyan ediyorlar 
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Army Of Heavens
Kimseyi kandirmaya niyetim/ihtiyacim yok.
Nispet yapmiyorum.
Bu oyunda en onemli sey insanlik/dostluktur.
Arkadaslarim benim icin/ ben onlar icin. Degil 1 saatlik bolgeyi 1.30 saat , 10 dk lik bolgeyi 5 saatte bitiririz.
Nispet yapmiyorum.
Bu oyunda en onemli sey insanlik/dostluktur.
Arkadaslarim benim icin/ ben onlar icin. Degil 1 saatlik bolgeyi 1.30 saat , 10 dk lik bolgeyi 5 saatte bitiririz.
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Eklenti geldiğinde en nihayetini göreceğiz. Erken kalkan yol alır derler.. 5 sene emek vermiş oyuncu ile karşı karşıya getirilmemeli içinde olduğumuz durum. Topkapı'da keyif çatmak hakkıdır. Kudretiyle Gaffar beyi deviren onlar değil miydi?
İyi forumlar :?
ProtectorDragon burdaki söylediklerine kesinlikle katılıyorum bu asalar yükseltilmicekte ne olacak be kasamda 5 tane kıyamet asa var ne yapıcam ben bunları tabiki yükselticem 2.5 senedir ejder asa kullanıyoruz yeter ama artık yani bu kadar geri kafalı olmayın arkadaşlar yeniliklere açık olun
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: ...
Arkadaşım. Ben Mesela Kıyamet Asanın yükseltilmesine karşıyım. Sen karşı değilsin e kardeşim daha neyin tartışmasını yapıyorsun ? İlla Ejder asa kullanma Kıyamet asa kullan ? Ejder asa yükseltilmiş 448 Kıyamet Asa 450 ? 2 hasarı fazla görüyorsan Kıyamet Asanı takıp gezseydin ? Şimdi yükseltme gelince Ejderi sollayacak. Ben senin yerinde olsaydım Ejder yerine kıyamet asayı takardım yükseltme gelmeden önce.Sinholy yazdı:ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Eklenti geldiğinde en nihayetini göreceğiz. Erken kalkan yol alır derler.. 5 sene emek vermiş oyuncu ile karşı karşıya getirilmemeli içinde olduğumuz durum. Topkapı'da keyif çatmak hakkıdır. Kudretiyle Gaffar beyi deviren onlar değil miydi?
ProtectorDragon burdaki söylediklerine kesinlikle katılıyorum bu asalar yükseltilmicekte ne olacak be kasamda 5 tane kıyamet asa var ne yapıcam ben bunları tabiki yükselticem 2.5 senedir ejder asa kullanıyoruz yeter ama artık yani bu kadar geri kafalı olmayın arkadaşlar yeniliklere açık olun
-
- Sahaf Yardımcısı
XxxChesTeRxxX yazdı:Arkadaşım. Ben Mesela Kıyamet Asanın yükseltilmesine karşıyım. Sen karşı değilsin e kardeşim daha neyin tartışmasını yapıyorsun ? İlla Ejder asa kullanma Kıyamet asa kullan ? Ejder asa yükseltilmiş 448 Kıyamet Asa 450 ? 2 hasarı fazla görüyorsan Kıyamet Asanı takıp gezseydin ? Şimdi yükseltme gelince Ejderi sollayacak. Ben senin yerinde olsaydım Ejder yerine kıyamet asayı takardım yükseltme gelmeden önce.Sinholy yazdı:ProtectorDragon yazdı:Merhaba,
Ya kardeşim ben ne diyorum okumuyomusun
- ballibaba58
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Yönetim bunada bir çözüm bulur elbet en azından ejder asayı satabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca her oyun gibi bizim oyunumuzda da gelişim söz konusu olmalı
Ayrıca her oyun gibi bizim oyunumuzda da gelişim söz konusu olmalı
Gizlenmiş İçerikGöster
Şu anda bu imzayı okurken hayatından çaldığım 10 saniyenin farkına daha yeni vardın