Bunlar bizde niye yok ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Bunlar bizde niye yok ?

Mesaj gönderen yunus1907 »

Merhaba Arkadaşlar;

Bizim oyunumuzda neden pazar kurma yeri yok ?

Bizim oyunumuzda neden Lonca Savaşları yok ?

Bizim oyunumuzda neden özel pm alanı yok ?

Bizim oyunumuzda neden iksirler parayla satılıyor?

Bizim oyunumuzda neden Çemberlitaş Kutu Dükkan'da Satılmıyor?

Bizim oyunumuzda neden hala belli başlı hatalar giderilmedi?

Topkapı Sarayı?

Acıklamak istiyorum belli başlı sorunları;

1)İkv Camiası olarak kesinlikle özel bir pazar alanı getirilmesi lazım,artık nasıl yapılıyorsa onu bilemem ama oyunun en büyük sorunu pazar alanı olmaması.

2)Lonca Savaslarında kasıtım istediginiz loncaya lonca lideri tarafından savasa davet edip,diger lonca liderinin kabul ettigi takdir'de er meydanı gibi bir alanda 2 loncanın kapışması ve kazanan loncalara belli başlı ödüller verilip,iksir vb gibi.

3)Oyunumuzun Sohbet bölümü detaylı güzel ama ,özel pm bölümü olması bence gerekli,metin2 knıght gibi oyunlarda pm atılan kişiye özel mesaj gelirdi,afk olan kişi bu mesajı rahatlıkla okuyabılırdı ama bızım oyunumuzda afk olan 1 kişi gelen pm cevap veremez büyük ihtimalle,ama diger oyunlar'da saatler geçmesine ragmen duran mesaj afk kişi tarafından cevaplanabilirdi.

4;)5 Senedir Oynadıgım güzelim oyunumuzda hala belli başlı sorunlar mevcut ve giderilmedi.

5)Her yerde ç.t kutu sıkıntısı mevcut eger dagıtıcı firma işini yapamıyorsa dükkana e pin şeklinde koyunda bizler rahat bir şekilde alalım.

6)Topkapı sarayı bende sabırsızlıkla bekliyorum ama duydugum kadarıyla pek büyük olmıcagı,bu nedenle ihtiyaçlarımızı büyük ihtimalle karşılamıcıgını (kendimden yola cıkarak)düşünmekteyim.

7)Oyunda İksirlerin parayla satılması kadar şaçma birşey olamaz,yani bukadarı'da pes artık ..!
Gelen Eklentiyle beraber bence madalyalar bişeye yarıcak,en azından ışınlanma olayını cok merak ediyorum,madalyalar'la ısınlanabilmek bence cok mantıklı umarım madalyalar bişeye yarar bu eklentide.

Gelelim suanki oyunun haline,oyun su aralar cok sıkıcı,yapıcak hiç bir şey yok yer altı eklentisiyle beraber oyunu tamamen grup haline getirdiler,tek yapıcak cok az şey var bu neticede e n fazla günde 2 3 saat oyun oynanabilir.

Konuya dilediginiz yorumu yapabilirsiniz.

Saygılarımla;

Yunus1907
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü

Re: Bunlar bizde niye yok ?

Mesaj gönderen berkan587 »

Bazı konularda haklısın.Senin maddeleştilerek yazdıklarını bende kendime göre yorumluyacağım.

1-Pazar alanı olmamasının en büyük nedeni diğer oyunlarda olmayan veya parayla olan Yansıtma özelliğinin oyunumuzda olmasıdır.
2-Lonca savaşcı konusunda sana katılıyorum,böyle bir eklenti en kısa zamanda gelmeli.
3-Bu konuda katılıyorum,böyle birşey eklenebilir.
4-Küçük hatalar söz konusu en kısa zamanda düzeltilmesini bekliyoruz.
5-Çemberlitaş Kutu hakkında bir sürü konu açıldı bulamıyoruz diye,Bu konuda katılmıyorum bulamıyorsanız üşenmeyip Üyelikaldan ister PTT ile ister Kredi Kartı ile alabilirsiniz.
6-Topkapı sarayı Antrepo kadar bir yer olacağı konuşuluyor ve büyük ihtimal doğru.Fakat çoğu oyuncu Sığınak,Migrat,Çemberlitaş'tan üstünü tamamlamamışken çok büyük bir eklenti gelmesi şaşırtıcı bir adım olurdu.Yeni eklenti paketi bana göre 6 ay sonra falan gelirse tam yerinde olur.
7-İksirlerin en çok işe yaradığı yer tartışılmasız Çemberlitaştır.Fakat o kadar büyük bir sorun değil.Aslında en iyisi herkezin tek sınıf üzerinde yoğunlaşmasıdır.Birden çok sınıf oynamak masraflı ve yorucu bir iştir.Kendi adıma söylemek Gerekirse aktif olarak Şifacı oynuyorum,maden çekmek içinde Savaşcı sınıfı kullanıyorum.Bu yüzden iksirle ilgili fazla sıkıntım yok.

Resim
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Bu Oyunu Farklı Kılan O Dediklerin Arkadaşım. Bu Oyun da da O Dediklerin Olsa Öbür TÜRK Yapımı Olmayan Oyunlardan Ne Farkı Kalır ? Ve Bence Çok Doğru Şuan Konuşma Paneli Olsun Pm'ler Olsun. Pazar Kurulması Zaten Saçma Oyunun Adı "İstanbul Kıyamet Vakti" Ticaret Vakti Değil. Hataların Giderilmediğini Nereden Çıkarıyorsun ? Oyunda Güncelleştirme Hazırlıkları Olduğundan Arada Bazen Sunucularda Sıkıntılar Yaşanıyor. Onuda Düzeltmeye Çalışıyorlar . İksirler Parayla Niye Satılıyor Demişsin İksirleri Parayla Almana Gerek Yok Diye Düşünüyorum Çünkü Grup Bölgelerin BoSS'Lardan Mutlaka Düşüyor. Onuda Geçtim Pazar Kurulsun Diyorsun Neden İksir satılıyor Diyorsun Bu Bir Çelişkidir...Lonca Savaşları Ve Lonca Dinlenme Sahası Olarak Topkapı Eklentisi Geliyor . Ve Lonca Savaşları Bölgede Değil Her Yerde Olursa Arzın Çocukları Ve Lodos Klanının Kalkması Gerek Çünkü Kendi Klanının İçindede Düşman Lonca Olma İhtimali Var. Sana Tek Katıldığım Yer Var O da Dükkanda Çemberli taş Kutusunun Satılmaması Ama Onuda Ben Şöyle Açıklıyorum. ;
- Oyunda İlkokul ve Ortaokula Giden Bir Sürü Kardeşlerimiz Var Ve Onlarda Para İle Kontör Karşılığı Akçe Alıyor Ve Bunların Çoğunun Ailesinin Haberi Yok . Eğer 30 Türk Lirası Değerinde Olan Bir şeyi Dükkana Koyarlarsa Ondanda Alırlar Ve hem Oyuncuyu ve Ailesini Hem de Yönetimi Zarara Uğratabilir. Çünkü En Ufak Bir şey Sanal Ortamda Mahkemelik Olma İhtimali Var. Bu Sebepten Dolayıdır Ki : Çemberli taş Kutu Yoktur Diye Düşünüyorum.. Peki Diğerleri Neden Vardır Madem Böyle Diyorsun Dersen : Onlar küçük Meblağlar Yani Pek Sıkıntı Yaratacak Derecede Değil Ama 30 Türk Lirası'da Değil Diyebilirsin. Tabi O Senin Düşüncen 3 Kişilik Bir Aileyi Düşünürsek Ama 30 Lira O Ailenin Günlük Sadece Yiyecek (Gıda) Masrafı. Belki Bu Sınırı Düşünmüşlerdir Diye Düşündüm.

Kullanıcı avatarı
TheInciCaps
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TheInciCaps »

berkan587 yazdı:Bazı konularda haklısın.Senin maddeleştilerek yazdıklarını bende kendime göre yorumluyacağım.

1-Pazar alanı olmamasının en büyük nedeni diğer oyunlarda olmayan veya parayla olan Yansıtma özelliğinin oyunumuzda olmasıdır.
2-Lonca savaşcı konusunda sana katılıyorum,böyle bir eklenti en kısa zamanda gelmeli.
5-Çemberlitaş Kutu hakkında bir sürü konu açıldı bulamıyoruz diye,Bu konuda katılmıyorum bulamıyorsanız üşenmeyip Üyelikaldan ister PTT ile ister Kredi Kartı ile alabilirsiniz.
6-Topkapı sarayı Antrepo kadar bir yer olacağı konuşuluyor ve büyük ihtimal doğru.Fakat çoğu oyuncu Sığınak,Migrat,Çemberlitaş'tan üstünü tamamlamamışken çok büyük bir eklenti gelmesi şaşırtıcı bir adım olurdu.Yeni eklenti paketi bana göre 6 ay sonra falan gelirse tam yerinde olur.
7-İksirlerin en çok işe yaradığı yer tartışılmasız Çemberlitaştır.Fakat o kadar büyük bir sorun değil.Aslında en iyisi herkezin tek sınıf üzerinde yoğunlaşmasıdır.Birden çok sınıf oynamak masraflı ve yorucu bir iştir.Kendi adıma söylemek Gerekirse aktif olarak Şifacı oynuyorum,maden çekmek içinde Savaşcı sınıfı kullanıyorum.Bu yüzden iksirle ilgili fazla sıkıntım yok.

Yalnız 1. yazdığın tamamen yanlış, diğer bütün oyunlarda yansıtma sistemi mevcut.
AxiSeyTaN , Dequesx

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
COMMANDER
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: za xd

Mesaj gönderen COMMANDER »

TheInciCaps yazdı:
berkan587 yazdı:Bazı konularda haklısın.Senin maddeleştilerek yazdıklarını bende kendime göre yorumluyacağım.

Yalnız 1. yazdığın tamamen yanlış, diğer bütün oyunlarda yansıtma sistemi mevcut.
Hiç bir oyunda mevcut değil.Metin2 oyununda yansıtma parayla satın alınıyor.
2.İkv nin diğer oyunlarla farkı kalmaz diyenlere de cevabım şu:
İkv nin eskik yonleriyle değil fazlalık yönleriyle diğer oyunlardan farkı olmalı
Ben tek siz hepiniz
Kullanıcı avatarı
XxXxGaZixXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: ŞaN-I HükümdaR

Mesaj gönderen XxXxGaZixXxX »

Arkadaşlar Bu oyunu Metin2 gibi büyük oyunlarla karşılaştırmayın. Metin2 ekibi Büyüklüğü ile Sobee'ninki bir değil. Metin2'nin Parasal desteği ile Sobee'nin parasal desteği bir değil. Elbette hatalar olacak gün gectikce bu hatalar eksikler gideriliyor.Biz bundan 2 yıl önce akce ve lonca sistemi diyorduk 2 side geldi geç oldu ama geldi. Yenilikler illaki gelecek hiç bir Ticari amacı olan kuruluş para kazandığı kişileri memlun etmek ister. Mevlut Dinc bir basın toplantısı vardı. Orda diyordu ki türkiyede bu olanda uğrasan 100 kişi bulamassınız. Bilgiğim kadarı ile Sobe'nin ekibi 30-40 kişiden fazla değildir. Belki daha az ama Sizin Metin2 veya diğer büyük oyunlar ekibi 100 kişiden aşağı değil ve onlara hertürlü imkan veriliyor. Birde bu acıdan düşünmek lazım. Bazı arkadaşlar diye bilir Metin2'den kimse bahsetmedi diye ama bu tür konularda coğunlukla diyer oyunlar kıyaslanıyor o yüzden Metin2 dedim :)
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön