Yine bir veda

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yine bir veda

Mesaj gönderen Bravef »

Arkadaşlar geçen pazar günü Sotkalı- Trabzonxbüyücüsü çarımı çalmıştır. Çarlarım Bravef - Hippokrates - Atlantic tir. 3.5 yıldır oynadığım oyunun burda sonuna geldim. Anladım ki oyundaki arkadaşlıklar yalanmış. Şimdi bu adam benim pluslu çarımla oyuyor. Arkadaşlarımdan da şifresini istiyor sakin inanmayın . Fotolar elimde ama yayınlamanın bir gereği yok. Zaten Trabzonxbüyücüsü ceza aldı. Bu adam önce kanka oluyor . Sonra eşyaları alıyor , geri veriyor. Bak ben sana bir şey yapmıyorum şifreni ver diyor. Ben de bu tuzağa düştüm. Neyse arkadaşlar sizleri çok seviyorum. Benim kasılmamda emeği geçen ve bana item satan her kardeşime teşekkür ederim. Benden bu kadar ... Size reel hayatta başarılar . Sizleri seviyorum. İyi forumlar!
Adı: Bravef
Klanı : Arzın Çocukları
Leveli: 49

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
Cyberr
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Re: Yine bir veda

Mesaj gönderen Cyberr »

Öncelikle bu farkında olarak yapmışsın. kaldı ki sen eski bir oyuncuymuşsun. her gün burda çar çalındığnı dostlukların sahte olduğunu anlamamışsın. üzüldüm.

HoşçakaL. Y olun Açık Olsun.
Resim
Artık çarım yoq. :(
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Mynet üyeliğimin şifresini kaybettim ne yapabilirim?

Mynet üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Mynet olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. Üye adınızı, doğum tarihinizi giriniz ve resimde gördüğünüz doğrulama kodunu giriniz. Üye olurken saptadığınız güvenlik sorusuna vermiş olduğunuz yanıtı Gizli Soruya Yanıtınız alanına giriniz. Yeni Şifreniz alanına saptamış olduğunuz yeni şifrenizi giriniz. Yeni Şifrenizi Tekrarlayın alanına şifrenizi tekrar giriniz. Resimde görmüş olduğunuz doğrulama kodunu giriniz. Tamam'a tıklayarak şifrenizi değiştiriniz.

Bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Bu yöntem ile Mynet üyeliğinize ait şifrenizi alamazsanız hafta içi çalışma saatleri içerisinde (0 212) 328 15 15 Mynet Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek üyeliğinize ait şifrenizi talep edebilirsiniz. Mynet bu hizmeti sadece , herhangi bir zaman dilimi içinde, Plus Paket satın almış müşterilerine sağlamaktadır.

TTNET Üyeliğime ait şifremi unuttum / yitirdim ne yapmalıyım?

TTNET Oyun üyeliklerinin şifre desteği İKV Destek Takımı tarafından verilmemektedir. Bu yüzden TTNET Oyun şifre hatırlatma seçeneği yada TTNET Çağrı Merkezi aracılığı ile TTNET Oyun şifrenizi alabilirsiniz. Masaüstünde yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini TTNET olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız.

Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz. E postanızı giriniz. Şifreniz E postanıza gönderilecektir. Ayrıca 444 0 375'i 7/24 arayarak şifrenizi TTNET Çağrı Merkezi'nden talep edebilirsiniz. Müşteri temsilcisi TTNET ADSL sahibinden TTNET ADSL bilgilerinizi isteyeceğinden TTNET ADSL sahibi ve abonelik bilgilerinin hazır bulundurulması gereklidir

Sobee üyeliğime ait şifremi kaybettim ne yapmalıyım?

Eğer GSM numarası ile Sobee üyeliği yaratmışsanız; Masaüstü’nde[Özel isim değilse küçük harfle] yer alan İKV kısa yolundan oyunu çalıştırınız. Üyelik tipini Sobee olarak seçiniz ve OYNA 'ya tıklayınız. Gelen giriş ekranından; Şifremi unuttum seçeneğini seçiniz.Size GSM numaranız sorulacaktır. GSM numaranızı giriniz, güvenlik kodunu giriniz. Size şifreniz SMS olarak gönderilecektir. Bu SMS ücretsizdir.

Eğer E posta adresi ile Sobee üyeliği yaratmışsanız e posta adresinizi giriniz. Ardından güvenlik kodunu giriniz ve Gönder 'i seçiniz. Şifreniz kayıt olduğunuz e posta adresine gönderilecektir.

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Bravef »

GM bunu kaç kere denedim bilemezsin . Hep fax çek dediler 2 kere çektim vermediler. Ben de umudu kestim :(

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

geçmiş olsun kardeşim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Bravef »

saolun

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen hadise8787 »

oyunda hiç görmesemde geçmiş olsun
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Bravef »

saol senin oyundaki nickin neydi hadise ?

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
Bravef
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Bravef »

vay be ne günlermiş lan. üzüldüm bak şimdi. çok severdim bravefi de :(

ARTIK YOKUMMM ...
Kullanıcı avatarı
haydegidelum
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC

Mesaj gönderen haydegidelum »

Sotkalı Şu Bankası Bonolarla Dolu Sotkalı Geçmişin Pek Parlak Değildi Senin Oyunda Hatta Bi Ara Hırsızlıkda Fln ADın Geçiyordu.Kısacası Su Testisi Su Yolunda Kırılır. :mrgreen:

“Genel Sohbet” sayfasına dön