SkyBlue yazdı:Şans faktörünü evrene bağlayanlar sebepsiz yere felsefe yapanlar var.
Teşekkürler bilgilendirme için.
Karakterlerin Eşya Düşürme Şansları [Ayrıntı İçerir]
Re: Karakterlerin Eşya Düşürme Şansları [Ayrıntı İçerir]
Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen Destek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız.
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Tüm bu oranlara rağmen plus olmayan hesaba plus ve %60 artırıcı yükleyip savaşçı ile girdim ve bomboş çıktım.İLk defa büyücü ile giren biri şaheserleri alıp çıkıyor. Şansın ististanasız bambaşka örneği İKV dir. Şans oranı artırıcı var ise bu ölçüye dayanak olarak birşeyler almak gerekir diye düşünüyorum. Örnek olarak 39 level verilmiş.Yani 100 sığınak 100 migrat atan adam eli boş dönüyor. 1 sığınak ve 1 migrat atan fulleyip gidiyor. Eleştirim bu konuda.Ama tabi sayın ikv öneri havusu oluşturup milyon içinden benimkini okuma zahmetine girmiyor tahminim. Neyse teşkilat sayfasında açtığım konudan alıntı yapıyorum.

Yüzde 15251212566136322362672437347347347348383434 Beyler

Yüzde 15251212566136322362672437347347347348383434 Beyler
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
SpyderFreak yazdı:Güzel bir çalışma olmuş, en azından oturup kafa yormuş ve konu düzenlemişsin. Eline emeğine sağlık.

[spoiler]YÜKLENİYOR
[/spoiler]

- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Üstüne Basa Basa Yeniden Söylüyorum Şansın Yoksa İtem Alamazsın
Yine Artırıcı + Plus Olmayan Bir Car Ve Sonuç

Nazar Etme Ne Olur Çalış Seninde Olur
Resimde Fazla Belli Olmamış İtemler ;
Gaffar : Bıçak Kılıç x2 , Hidra Ceket x3
Semiha : Taşkanat Pant. x3 , Bıçak Pant. x4
Yine Artırıcı + Plus Olmayan Bir Car Ve Sonuç

- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Adam her gaffarda item alıyor bi bize yaramadı sado senin şansınIIxSaDoSaDoxII yazdı:Üstüne Basa Basa Yeniden Söylüyorum Şansın Yoksa İtem Alamazsın![]()
Yine Artırıcı + Plus Olmayan Bir Car Ve Sonuç![]()

- IIxSaDoSaDoxII
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Cihan I Hükümdar.
Üst Tarafta Yazdığımı Vurgulamak İsterim ; NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLURXxXxGaZixXxX yazdı:Adam her gaffarda item alıyor bi bize yaramadı sado senin şansınIIxSaDoSaDoxII yazdı:Üstüne Basa Basa Yeniden Söylüyorum Şansın Yoksa İtem Alamazsın![]()
Yine Artırıcı + Plus Olmayan Bir Car Ve Sonuç![]()
Semiha : Taşkanat Pant. x3 , Bıçak Pant. x4![]()
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: ASiL
Bazılar konuyu saçma sapan bir şekilde saptırmaya çalışsada yine çok güzel ve bilgilendiri bilgiler paylaşmışsın kardeşim 
Ayrıca Şans artırıcının Çalışma sistemi ek olarak şunu belirteyim.
MEsela 6 kişiyle girdik bölgeye. Benim çarımın karakter şansı %3 Bir başkasınınki %30. Bunlar plussız değerler olsun pluslı olsun farketmez. Şimdi ben şans artırıcı alınca şansım %1.8 artıyo yani %4.8 oluyo. Ama o başkasının şansı hala %30. Şans artırıcı bunu sağlıyo. Ama gruptaki diğer insanların şansları %4.8 den azsa işte artırıcı o zmn senin için çalışırki geriye kalan %95.2 lik oranla eşyasızda çıkabilirsiniz.
Bu karakter şanslarını küçümsemeyin ve benim size önerim şanslı çarınıza ağırlık verin sevdiğinize değil
Benim büyücümede yıllarca item düşmedi şifacı da çok zorladı ki şifalara kolay item düşer bide
ama savaşçımı sadece 4 sığınak 3 migratta bitirdim 
Rakam isterseniz büyücümle attığım kenan 300 den fazla attığım junon 150 den fazla. Şifacımla attığım kenana 130 du sanırım takıları düşürmek için
migrata 2 kere girdim zırh düşmedi sonra çemberliden mevlana düşürdüm 
Savaşçıya gelelim ilk sığınakta düşünenden farabi farabi yüzük motordan maraton ayakkabı kenandan ışık yüzük kenan kolye düştü. 4 kenan sonunda alacağım tek item yoktu hatta 2 ışık setim vardı 2 evo kolyem vardı
İlk migratımda CENT ten tam 4 pantolon aldım
düşünün. Ama çemberli çıktığından beri yaklaşık 6 ay bir tek item düşmedi. Sonra şans dönemi gelince fulle yakın bir savaşçım oldu.
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama GM lerden birisi söylemişti bunları anlatınca. Zaten karakterin şans faktörü değişiyor sürekli. Önemli olan şansının yüksek olduğu zamanı tutturabilmek
Bu zaman bazıları için ilk sefere denk gelir bazılarına ise denk geldiğinde oyunda olmayabilir...
Ayrıca Şans artırıcının Çalışma sistemi ek olarak şunu belirteyim.
MEsela 6 kişiyle girdik bölgeye. Benim çarımın karakter şansı %3 Bir başkasınınki %30. Bunlar plussız değerler olsun pluslı olsun farketmez. Şimdi ben şans artırıcı alınca şansım %1.8 artıyo yani %4.8 oluyo. Ama o başkasının şansı hala %30. Şans artırıcı bunu sağlıyo. Ama gruptaki diğer insanların şansları %4.8 den azsa işte artırıcı o zmn senin için çalışırki geriye kalan %95.2 lik oranla eşyasızda çıkabilirsiniz.
Bu karakter şanslarını küçümsemeyin ve benim size önerim şanslı çarınıza ağırlık verin sevdiğinize değil
Rakam isterseniz büyücümle attığım kenan 300 den fazla attığım junon 150 den fazla. Şifacımla attığım kenana 130 du sanırım takıları düşürmek için
Savaşçıya gelelim ilk sığınakta düşünenden farabi farabi yüzük motordan maraton ayakkabı kenandan ışık yüzük kenan kolye düştü. 4 kenan sonunda alacağım tek item yoktu hatta 2 ışık setim vardı 2 evo kolyem vardı
Kim olduğunu hatırlamıyorum ama GM lerden birisi söylemişti bunları anlatınca. Zaten karakterin şans faktörü değişiyor sürekli. Önemli olan şansının yüksek olduğu zamanı tutturabilmek
- mmeettiinn
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Zero Tölerans
BENCE TÜM GRUP BÖLGELERİNE HER SINIFTAN 2 ŞER KARAKTER GİRMELİ.
AMA MİLLET DAHA KOLAY OLSUN DİYE BÜYÜCÜ SAYISINI FAZLA ŞİFACI VE SAVAŞÇI SAYISINI EN AZA İNDİRİYOR.
BUNU ÖNLEMEK VE SINIFLARIN HER BİRİNE EŞİT EŞYA DÜŞMESİNİ ARTTIRMAK İÇİN İKV YÖNETİMİ GRUP BÖLGELERİNE GİRMEDEN ÖNCE YAZI ÇIKARMALI.EĞER GRUPTA 2 SAVAŞÇI 2 BÜYÜCÜ 2 ŞİFACI YOKSA GRUP BÖLGESİNE GİRİLMEMELİ.
BÖYLECE ŞANSLAR EŞİTLENMİŞ OLUR .
AMA MİLLET DAHA KOLAY OLSUN DİYE BÜYÜCÜ SAYISINI FAZLA ŞİFACI VE SAVAŞÇI SAYISINI EN AZA İNDİRİYOR.
BUNU ÖNLEMEK VE SINIFLARIN HER BİRİNE EŞİT EŞYA DÜŞMESİNİ ARTTIRMAK İÇİN İKV YÖNETİMİ GRUP BÖLGELERİNE GİRMEDEN ÖNCE YAZI ÇIKARMALI.EĞER GRUPTA 2 SAVAŞÇI 2 BÜYÜCÜ 2 ŞİFACI YOKSA GRUP BÖLGESİNE GİRİLMEMELİ.
BÖYLECE ŞANSLAR EŞİTLENMİŞ OLUR .
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İSTANBUL KIYAMET VAKTİ