KIYAMET - AYLIK MECMUA SAYI 4
Re: KIYAMET - AYLIK MECMUA SAYI 4
Koray bey , En çok susturulan,blok yiyen,forum hesabı kapatılan ve yılmadan açan ben için de özel bir köşe bekliyorum en şark'ından 
.Sözüm meclisten dışarı a dostlar..Bugünlerde kendimi hıyar gibi hissediyorum ..Hani dilim dilim doğrasalar beni ..Marmara Ege Karadeniz ve hatta Akdeniz cacık olur diyorum .
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
RELAXEFENDY >> ADANALIYIKGARDAŞ
CaptainATX'in köşesini her ay sabırsızlıkla bekler oldum 
Geçen ay büyücülere neden az eşya düştüğünü çok güzel bir şekilde açıklamıştı. Bu ay grup bölgelerinde ofans savaşçıların direnç kırma ile birlikte element efsunlarla iyi hasar verebileceğini vurgulamış.
Benim bu konuda olumsuz bir eleştirim olacak. Bir büyücü 5x skill atar kudreti biter, bir ofans 1x skill atar kudreti biter. Çünkü savaşçı efsunlarda kudret rejenerasyonu diye bir olay yok. Yine meditasyon gibi bir skill yok savaşçıda. Bunu da görmemezlik olmaz bence.
Ama genel anlamda yazıyı yine çok beğendim. Tebrik ederim CaptainATX!
Geçen ay büyücülere neden az eşya düştüğünü çok güzel bir şekilde açıklamıştı. Bu ay grup bölgelerinde ofans savaşçıların direnç kırma ile birlikte element efsunlarla iyi hasar verebileceğini vurgulamış.
Benim bu konuda olumsuz bir eleştirim olacak. Bir büyücü 5x skill atar kudreti biter, bir ofans 1x skill atar kudreti biter. Çünkü savaşçı efsunlarda kudret rejenerasyonu diye bir olay yok. Yine meditasyon gibi bir skill yok savaşçıda. Bunu da görmemezlik olmaz bence.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- HellBlazer
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
bu sayı çok güzel olmuş gerçekten emeği geçenlerin ellerine sağlık
AnaToLia yazdı:Sayın Hellriders Dergi İyi Güzel HoşBir Yazınızda Derginin Bu Sayısında Topkapı Sarayından İpuçları Olucağını Söylediniz
Fakat Dergide'ki İnceleme Resmi Duyuruyla Birebir Aynı. :?Belki KIYAMET dergisinde birkaç ip ucu vardır, ama ortada dergi yok![]()
Gördüğüm tek fark 44. sayfada küçük başlıkların kendilerince açıklamalarının yapılmış olması. o sayfada farklı birşeyler var. bir de oyun parasıyla eşya satılacağını gördüm.CAMELBLACK yazdı:Peki herşeye güzel ve olumlu bakalım , emek verilmiş ve özenle yapılmış diyelim . Peki gerçekten merak ettiğim bir şey var , ikv anasayfasında açılan TOPKAPI SARAYI konusu ve verilen bilgiler ile derginizde verilen bilgiler arasında bana 5 fark söyleyebilir misiniz ? ( Diğer tüm çalışmalarınızda karşı iyimserlikle bakıyorum fakat hiç beğenmediğimi söylemeden geçemeyeceğim )
Her sınıfın özellikleri birbirine doğru orantılı olarak verilmiş. Örneğin element hasarı veren büyücü 9 kudretle 3 atış yapıyorsa, element hasarı veren bir savaşçı 9 kudretle tek vuruş yapıyor, ancak verdiği hasar büyücünün üç mislinden daha büyük olduğuna dikkat edilmiyorGulyabani yazdı:CaptainATX'in köşesini her ay sabırsızlıkla bekler oldum
Yeri geldiği zaman çok seri hareket kabiliyeti olan savaşçı, uzaktan hasar veren bir büyücüyle kıyas edildiği zaman yakın dövüşteki becerisini grup bölgelerine yansıtabilmelidir.
Kısacası, doğru zamanda doğru yetenekleri kullanmak, oyunun asıl mantığını oluşturur. Üstelik yakın dövüş ustası ve büyücüye nazaran ölümsüz bir yapıda oluşturulan savaşçılar çapraz ateşle uzaktan dövüşen büyücülerle aynı avantajı sağlıyor. Kaçarak dövüşün yapacağı olumsuzlukları yaşamak zorunda kalan büyücülere karşı, sadece kendisini o an ki muharebesine vermiş bir savaşçı daima daha şanslıdır ...
Şahsen oyun arkadaşlarımızın max hasar sevgisi nedeniyle grup bölgelerinde biraz sıradan kaldığını düşünüyorum. Aksi halde direnç kırma sahibi iki büyücü ve yanlarında element hasarı taşıyan iki savaşçının girip çıkamayacağı, hatta bu grubu geçebilecek bir takımın da olamayacağını idda ediyorum
Vaz geçilmez kudretli şifacılarımızdan bahsetme gereği bile duymuyorum, çünkü onlarsız grup asla olamaz
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Mrdz yazdı: Her sınıfın özellikleri birbirine doğru orantılı olarak verilmiş. Örneğin element hasarı veren büyücü 9 kudretle 3 atış yapıyorsa, element hasarı veren bir savaşçı 9 kudretle tek vuruş yapıyor, ancak verdiği hasar büyücünün üç mislinden daha büyük olduğuna dikkat edilmiyor
Yeri geldiği zaman çok seri hareket kabiliyeti olan savaşçı, uzaktan hasar veren bir büyücüyle kıyas edildiği zaman yakın dövüşteki becerisini grup bölgelerine yansıtabilmelidir.
Kısacası, doğru zamanda doğru yetenekleri kullanmak, oyunun asıl mantığını oluşturur. Üstelik yakın dövüş ustası ve büyücüye nazaran ölümsüz bir yapıda oluşturulan savaşçılar çapraz ateşle uzaktan dövüşen büyücülerle aynı avantajı sağlıyor. Kaçarak dövüşün yapacağı olumsuzlukları yaşamak zorunda kalan büyücülere karşı, sadece kendisini o an ki muharebesine vermiş bir savaşçı daima daha şanslıdır ...
Şahsen oyun arkadaşlarımızın max hasar sevgisi nedeniyle grup bölgelerinde biraz sıradan kaldığını düşünüyorum. Aksi halde direnç kırma sahibi iki büyücü ve yanlarında element hasarı taşıyan iki savaşçının girip çıkamayacağı, hatta bu grubu geçebilecek bir takımın da olamayacağını idda ediyorum
Vaz geçilmez kudretli şifacılarımızdan bahsetme gereği bile duymuyorum, çünkü onlarsız grup asla olamaz
Sen şimdi dyorsun ki elektrik hasarlı bir büyücü element hasarlı bir savaşçıdan az vurur yaratığı sıhhıye olarak ele alalım bir büyücü 9 kudretle 3 vuruş atar 1879 elektrik hasarlı bir büyücü 2 krtik elektrikle sadece 20 bin vurur buzla birlikte 26 bin gibi bir hasar olur 3 ünde krtik farzediyorum şimdi gelelim element hasarlı savaşçımıza sıhhıyenin üstünde direnç kırma farzediyorum elindede hidra bıçak bu eleman 3 düz 1 ağır vuruş atsın 12 kudret gidiyorda neyse krtik vuruşlar 3500 desen 3 kere vurdu 10500 düz ağırda 6 bin hadi abartıyorum 7 bin 17500 bir büyücünün vurduğu hasar 26 bin bir savaşçının vurduğu hasar 17500 biri 9 kudretle diğeri 12 kudretle gel farkı sen gör kaldı ki savaşçının kudreti 4 yaratıkta dibini görür 2 taarruz 1 sıhhıye 1 çırak gerisini sen karar ver o captainatx te yazmış olmak için yazmadıysa bende hiçbirşey bilmiyorum geçen sefer asitçi bir şifacı alın götürün demişti asitçi bir şifacı 1814 hayyan iksirle full hidroflorik en fazla vuruşu 3200 diyor ki git bununla gaffar kes e tabi kendi alışmış kodu yazıp iksir almayı normal bir oyuncuyu düşünerek yazmıyor ne yapsın ekmek yiye yiye düşünme yeteneği zayıflıyor uzmanlar demiş fazla hamur yemeyin düşünme yeteneğiniz zayıflar bu ona bir örnek sanırım diğer sayıdaki yazısı sanırım büyücüleri çemberci yapacak öyle gidin dicek
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

3 mislinden daha büyük vuruş yapamaz. Velev ki yaptı; büyücünün elinde ejder asası var ve bu asanın kudret rejenerasyonu var + meditasyon kullanma şansı var. Bunları göz ardı etmek olmaz.Mrdz yazdı:Her sınıfın özellikleri birbirine doğru orantılı olarak verilmiş. Örneğin element hasarı veren büyücü 9 kudretle 3 atış yapıyorsa, element hasarı veren bir savaşçı 9 kudretle tek vuruş yapıyor, ancak verdiği hasar büyücünün üç mislinden daha büyük olduğuna dikkat edilmiyorGulyabani yazdı:CaptainATX'in köşesini her ay sabırsızlıkla bekler oldum
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
Benim karakterlerim arasında gözdem büyücüdür ki tanıyan biliyor. Ancak büyücü dar alanda çok sorun yaşar. Grup halde bulunan yaratıklardan kaçması ve kaçarken diğer grupları kışkırtmaması gereklidir. Enerjisi çok düşük ve savunması mükemmel şekilde düşüktür. Kritik hesabından gitmiş dostlarım. Peki savaşçıda enerjiniz çok yüksek olduğu için kudretiniz olmadığı zamanlarda yeteneksiz vuruşlarınızı hesapladınız mı? Bir çok yeteneğiniz de bedelsiz olduğunu hesapladınız mı.?Gulyabani yazdı:3 mislinden daha büyük vuruş yapamaz. Velev ki yaptı; büyücünün elinde ejder asası var ve bu asanın kudret rejenerasyonu var + meditasyon kullanma şansı var. Bunları göz ardı etmek olmaz.Mrdz yazdı:Her sınıfın özellikleri birbirine doğru orantılı olarak verilmiş. Örneğin element hasarı veren büyücü 9 kudretle 3 atış yapıyorsa, element hasarı veren bir savaşçı 9 kudretle tek vuruş yapıyor, ancak verdiği hasar büyücünün üç mislinden daha büyük olduğuna dikkat edilmiyorGulyabani yazdı:CaptainATX'in köşesini her ay sabırsızlıkla bekler oldum
- IMMORTAL55
- Sahaf Yardımcısı
Mrdz yazdı: Benim karakterlerim arasında gözdem büyücüdür ki tanıyan biliyor. Ancak büyücü dar alanda çok sorun yaşar. Grup halde bulunan yaratıklardan kaçması ve kaçarken diğer grupları kışkırtmaması gereklidir. Enerjisi çok düşük ve savunması mükemmel şekilde düşüktür. Kritik hesabından gitmiş dostlarım. Peki savaşçıda enerjiniz çok yüksek olduğu için kudretiniz olmadığı zamanlarda yeteneksiz vuruşlarınızı hesapladınız mı? Bir çok yeteneğiniz de bedelsiz olduğunu hesapladınız mı.?Ayrıca büyücü karakterini canlandırırken kudret tükettiğiniz zaman size saldıran bir grup yaratık varsa durumunuz daha vahim... Bir de büyücüsüz olur demedim de zaten, ancak büyücüler savaşçıları bir kalkan olarak önlerinde tutmalıdır. Özellikle yüksek hasarlı veren şeflerine karşı... Benimde tavsiyem bu olasılıkları ve grup bölgelerine girişteki asıl mantık olan değerli efsunlar bulabilmek için, bu orantılara dikkat edilmesinden taraftır.
Sen ofansif savaşçıyı nasıl kalkan yapmayı düşünüyorsun yaratıkların iç içe durduğu bir oyunda ne planlıyorsun dar alanda büyücüler kaçacak yer bulamıyor demişsin 2 büyücüden biri küre kursa o yaratık o büyücüye vurana kadar 50 kere ölür kalkar 2 ofansif savaşçı onu yapamaz illaki biri ölür ve kaldı ki slotlar 4 lü halinde hadi ikisini kestin üçüncüyüde utana sıkıla kestin 4 üncüyü neyle kesicen arkanı dönüp bomba mı atacaksın bayılsın diye sen hala o captainatx i korumaya uğraşıyorsun birilerini memnun etmek için yazma inandıklarını,gördüklerini yaz zaten çemberlitaş grubunda 1 tank olmalı 2 inci tanka gerek yok bilmem anlatabildim mi
Sınıfların en ölümcül olanı şifacıdır.Seni zehirler,asit köpüğünde öldürür.

Bende uzun zamandır merak ediyordum hasar buz hasar elektrik ne işe yarar savaşçıda diye ama CaptainATX'in yazdığı yazı ile aydınlandık.Şimdiden topluyorum mesmer itemleri nötron iksir reçeteside düştü,son mesmer item kaldı onuda tamamlarsam denicem bakalım ne olcak.Teşekkürler CaptainATX