Ya Gördüğünüz Her Üçgene Her Göze İlluminati Demeyin Artık Çıldırıcam Yeter.Biraz Mitolojiyi Araştırıp Öyle Gelin.O Göz Mısır Mitolojisinde RA'nın Gözü Üçgende Piramiler Zaten Bilir Herkes.Junon,Migrat Roma Mitolojisindeki Varlıklardır.Centruion Junon'un Baş Kumandanı Junon İse Zeus'a İhanet Eden Eşidir.Ancak Junon Zeus'u Öldüremeyip Onun Yerine Başka bir Tanrıyı Öldürüyor Sonra Zeus'tan Kaçmak İçin Centruion'dan Yardım Alıyor Ve Bir Mağaraya Gizleniyor.Junon Bazen HERA Olarak'ta Geçer.Biraz Mitoloji Araştırıp Gelin.Oyun Tamamiyle Tarihe Ve Mitolojiye Dayanıyor.Böyle Cahil İnsanlar Sinirimi Bozuyor Her Seferinde.
Biraz araştırsaydın Ra 'nın gözü olduğunu anlardın.Ra ile ne alakası var diyeceksin oyunda Meran Şehri adlı yer Eski Mısır 'dan kalma bir yer olduğu için büyük ihtimal o yılanların taptığı şeydir.
Her göz olan oyunda ateist oyunu veya ateist bir grubun oyunu değildir.
Gel deme gelemem!
Bekleme sevemem!
Elleme veremem!
KaLßimi
Konuya müdahil olma ihtiyacı hissettim birden. Oyunla bir alakası var mıdır yok mudur bilemem. Ama Ra'nın gözü de zaten başlı başına masonik sembollerden biridir. Hatta o pergel ve gönye arasındaki g harfli sembol ve piramitten sonra en çok kullanılan 3. sembol ra'nın gözüdür. Hatta daha ileri gidelim eski Mısırlıların masonik bir topluluk olduğu, Ra'nın da Deccal olduğunu söyleyenler bile var. Ha bu arada "Masonluk" Illuminati'nin kurulmasıyla var olmadı, kadim devirlerden beri süregelen bir şeydi zaten. Oyunla bunun bir alakası olacağını sanmam ama bu böyle yani.
xxxSaRıLaCixxx
maximussss IIxMeCaLSiZxII Canxşifa
Quantumxşifo "...Öyleyse bağırın ulan Fenerbahçe çok yaşa diye!" Sadri Alışık "Fenerbahçelinin, Fenerbahçesini sevmesi, dünyanın en büyük kıyametidir." İslam Çupi