Rehber alımlarına daha var !Yorukefe yazdı:15 Defansifumutkocatug yazdı:GBMX Tank yetenekleri . :ugeek:
15 Sakınma
15 hedef sapma
15 nara
15 kışkırtma
15 büyü bozma
10 ayı
1 süpürme
2 sarsılmaz
®♣<MERAN>♣® ®♣<Yardımlaşma Konusu>♣®
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Re: ®♣<MERAN>♣® ®♣<Yardımlaşma Konusu>♣®

Rehber alımı ne alaka ?XxXxGaZixXxX yazdı:Rehber alımlarına daha var !Yorukefe yazdı:15 Defansifumutkocatug yazdı:GBMX Tank yetenekleri . :ugeek:
15 Sakınma
15 hedef sapma
15 nara
15 kışkırtma
15 büyü bozma
10 ayı
1 süpürme
2 sarsılmaz
Vardık, varız, varolacağız.
adam diyo ki rehber alımları var .. yani bunu demekteki amacı..heralde rehber olmaya çalışıyorsun yardım konuları açarak..alımlara daha var şimdiden çabalamana gerek yok demek istiyor anlatabildim mi..
benimde onu diyene görüşüm.. her millete yardım etmeye çalışan insana rehber mi olmaya çalışıyorsun gm mi olmaya çalışıyorsun derseniz..ilerde kimse kimseye yardım etmez . bu sefer ne kadar vicdansızsınız demeye başlarsınız..
benimde onu diyene görüşüm.. her millete yardım etmeye çalışan insana rehber mi olmaya çalışıyorsun gm mi olmaya çalışıyorsun derseniz..ilerde kimse kimseye yardım etmez . bu sefer ne kadar vicdansızsınız demeye başlarsınız..
Herkes Gider Mi ?
RELAXEEFENDYY >> Ferhat SÜSEN
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
Emin ol bunu en son savunacak adam sensin.
ben en son savunacak adamım.
sen adam bile değilsin . teneke . benim olduğum yere yorum atma bak pis ederim seni özgür veledi. muhattabım değilsin. küçücük sübyansın.
sen adam bile değilsin . teneke . benim olduğum yere yorum atma bak pis ederim seni özgür veledi. muhattabım değilsin. küçücük sübyansın.
Herkes Gider Mi ?
- maxxperfect
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Şan I Hükümdar
Merak etme hitap tarzınla bile ne olduğunu belli ediyorsun.
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Zamanında loncaya girme durumun olunca yaşar abi abi diye dolanıyodun ŞaN-I HükümdaR'ı övüyordun.Loncaya baş vurdun alınmayınca kötümü oldu. Ferhat seni bu meran biliyor nasıl kişilikli bir insan olduğunu konusmana bile gerek yok.cemadrian yazdı:ben en son savunacak adamım.

- Mykollux
- FareAdam Düşmanı
merhaba benim pcnin ekran kartı 64 nasıl yükseltirim. teknik servise götürsem yükseltirmi kaça patlar. bu arada pc anakartı cıkarıldı S3Tray Plus programıyla çalısıyor . yardım
SİNCE 2008 - MERAN
Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

Mykollux(YENİ İSİM : puRpLecaNbeY [49] [(^)Ecel Getiren] (çalındı)
Mykolluxx[49]
Mykolluı[49]
Mykolluxxx [31]kasılmıyor.

cemadrian yazdı:adam diyo ki rehber alımları var .. yani bunu demekteki amacı..heralde rehber olmaya çalışıyorsun yardım konuları açarak..alımlara daha var şimdiden çabalamana gerek yok demek istiyor anlatabildim mi..
Onun kaleminden görmek ,istedim bu yazıyı < ama yazmadı
Vardık, varız, varolacağız.