Her sınıftan 1 tane mecbur olsun diyorsun böyle bir şey olmaz. Herkesin kendi kararı istersen 6 büyü gir 6 şifa gir. BENDE SAVAŞÇIYIM. Savaşçılar çöp diyorsun ama nedense hiç bir büyücü ws de tam set savaşçıları yatıramıyor bu onların ezikliği. Bu ara bir loncaya gir . Loncam sağ olsun migrat ve sığınak grup bölgelerindeki tüm itemlerimi düşürmeme yardıcım oldular. Şimdi bende çemberde onların tank savaşçısı . Savaşta ise en önde giden en iyi savaşçısıyım .
Bu kadar kolay.
görüşüne saygı duyuyorum fakat benimki sadece bir öneri farklı çözümlerde getirilebilir. ortadan bir eşitsizlik var ve bu eşitsizligi çözmek yönetimin işi yoksa benim durumumda olan diğer arkadaşlar benim eskiden yaptığım gibi oyunu bırakicaklar ... Çünkü 2 senedir mâkul bir çözüm yok ...
her sınıftan bir kişi zorunluluğu zaten tek düze oyunumuzu iyice tek bir kalıba sokar daha önce yanlış hatırlamıyorsam ron şifacılar birliği sadece şifacılardan kurulu bir grup ile çemberlitaş kesimleri gerçekleştirdiler zorunlu kılmak degilde bazı şeyleri gerekli kılarak ron gibi tabiri caizse bu işte biraz fantezi arayanların önlerini kapatmamak gerekir değişik şeyleri görmeden oyunu tek bir kılıfa sokmak olur degişik şeyleri tecrübe etmelerini kısıtlamak olur ben hala ilk yorumumda söylediklerimin arkasındayım savaşcıya has bir yeteneğin grup bölgesinde kullanmalarını gerektirecek düzenlemeler yapılmalı hem grubu hızlandıracak hemde daha rahat bir kesim sağlayacak yetenek düzenlemeleri bu şekilde hem diğer ron gibi ekiplerin önü kapanmamış olur oyun tek bir kılıfa sıkışmaz hemde savaşçı sınıfı grupların vazgeçilmezi olur
Cloutier yazdı:Savaşçıyla bölgelere girmek istiyorsan ilk işin Taş Kanat Zırh üretmek olmalı. Gerisi kendiliğinden geliyor zaten.
Çünkü oyuncuların çoğu basit görünümüne bakıyor. Zırhı varsa iyi yoksa kötü.
Çemerlitaşa girmek için sadece evo yüzük mor pant ve eldivenim vardı. Taş Kanat Zırh ürettim.
Şimdi çarım nasıl mı? imzama bak :shock:
Taş kanat zırh üretsem üretirim fakat neden üretiğim diğer oyuncular ne güzel bölgeyi bitirp düşürüyorlar benimde böyle düşürmek hakkım değil mi ?
ayrıca zırhı üretsem bir şey değişmicek çünkü diğer grup bölgelerindeki görevleri yapmam lazım :shock:
Taşkanat Zırhı ürettiğin zaman diğer bölgelerdeki görevler için de daha rahat grup bulacaksın emin ol.
Ayrıca bana hala ürettiğimden hariç Taşkanat Zırh düşmedi malesef.
xxusxx yazdı:her sınıftan bir kişi zorunluluğu zaten tek düze oyunumuzu iyice tek bir kalıba sokar daha önce yanlış hatırlamıyorsam ron şifacılar birliği sadece şifacılardan kurulu bir grup ile çemberlitaş kesimleri gerçekleştirdiler zorunlu kılmak degilde bazı şeyleri gerekli kılarak ron gibi tabiri caizse bu işte biraz fantezi arayanların önlerini kapatmamak gerekir değişik şeyleri görmeden oyunu tek bir kılıfa sokmak olur degişik şeyleri tecrübe etmelerini kısıtlamak olur ben hala ilk yorumumda söylediklerimin arkasındayım savaşcıya has bir yeteneğin grup bölgesinde kullanmalarını gerektirecek düzenlemeler yapılmalı hem grubu hızlandıracak hemde daha rahat bir kesim sağlayacak yetenek düzenlemeleri bu şekilde hem diğer ron gibi ekiplerin önü kapanmamış olur oyun tek bir kılıfa sıkışmaz hemde savaşçı sınıfı grupların vazgeçilmezi olur
Senin kide farklı bir öneri
yönetimin acilen bu konuya el atması gerekiyor
ortam yapmayı denicem fakat diğer oyuncularinda biraz bilinçli olması gerekiyor
buna bir çözüm gelmeli karakterler arası eşitlik sağlanmalı bu oyuna para veriyoruz ama nedense düzgun bir şekilde oynayamıyoruz
Arkadaşlar yönetim bunları düşünerek bölgei yapıyo ama taktikleri bulanlar yine bizleriz ne yazıkki. Ben çok eski bir oyuncuyum. Beyaz köşk mensubuyum. Kenan ilk geldi düşünen kesilemiyodu sadece motor kesile biliyodu onuda Örse kadar getiriyoduk öle öle kesiyoduk arada döndürmek diye bişi dahi yoktu. Böyle olunca öle kalka motora kadarda gidiliyo diye şifasız 6 büyü giriyoduk. Sonra yönetim söledi he sınıftan 2 kişi girsin böyle kenanı kesersiniz junona gidersiniz diye. En başta denendi sonra savşaçılar çöp dendi ve büyücülerde item sorunu başladı. Çünkü şans sistemi 2-2-2 taktiğine göre doğru çalışıyo. Junon tanksız gidilemiyodu. Centte bozma var junonda zaten dayanamaz. 2 şifa ile gidildiği halde sonra noldu artık şifalar güçlendi tek şifa oldu sonrada savaşçıyı kaldırdılar 5 büyü 1 şifa gidiyolar. Sonuç yine item sorunu başladı.
ÇT geldi. Savaşçıların kurtarıcısı. Kortex 2 savaşçı gerekli. Bosslar çok güçlü 2 şifacı zor yetiyo. KEsmek için olmazsa olmaz 2 büyü fix zaten. Sadece 1 ay dayandı bu sistem. Sonra şifalar taktikleri çözdü tanklar biraz güçlendi tek şifa 3 büyü 2 savaşçı oldu sistem. Ve çok uzun süre böyle gitti. Sonra birgün bi arkadaşa esti acaba büyücü fiziği kritik atınca ofans fazla vuruyo makineye acaba gbm-71 leri ofanssız kesebilirmiyiz diye. Denedik 4 saat fln sürdü stuart. Ondan sonra bu iş yaygınlaşmadı fazla. Çünkü bu fikri veren arkadaş ofanstı .
En son 2-2-2 taktiği ile gaffar kesildikten sonra daha 1 hafta geçmedi tek şifacı ile kestiler. sonra baktılar tank yetenekliyse fizikler yüksekse 71 ofanssız zamanında kesildi yine kesilir. Ofanssız kesild ilk gaffadan bir kaç hafta sonra. Zaten yeni sistemle ofans hiç olmaması gerekiyo semihayı kesip gaffarı öyle kesmek.
Ama yönetim elinden gelenin en iyisini yapıp en azından TANKI zorunlu yaptı boslarla. Stu dışında tanksız kesilebilen yok. Ha zorlasalar bi ihtimal GBMX döne döne çevrilir ama fiziğin kritiği ayarsız olduğu için çoook çok zor. Yol savaşçısına ve semihaya ayı kesin lazım.
Sonuca gelirsek çözüm ya tüm bosslara AYI lazım olacak kimse ayı aldığı için yakınmıcak. Yada Grup bölgelerine 2-2-2 sistemi dışında giriş olamayacak buda oyunu cidden bitirir tek düze olur hiç bi taktik gelişmez...
Bu arada ben tüm taktikleri denedim ama şunu söyleyeyim bir sapıtan olmazsa ve büyüler iyiyse 2 tankla çok çabuk gidiliyo junonda. Junon biraz uzun sürüyo ama 2 tank olduğu için biri gitse biri var şifacıya rahat oluyo. Ofansa gelirsek kenanda ne ofans ne fizik iyi vurmuyo. Ama junonda hem ofans hem fiziksel büyü güzel
Ben ce benim söylediğim öneri gayet iyi bir öneri
"Her sınıftan en az 1 Tane"
Böylece hiç bir sınıfın hakkı yenmez ve beilki biraz olsun eşitsizlik sağlanır
BU öneri biraz taktik sorunu yaratabilir ama artık savaşçılar da biraz grup bölgelerinde oynamayı öğrenmeli