zuhauhaua bu lafı söleyene bak hele ula sen post kasmak için kendi açtın konuda kendi kendine konusuyorsun :lol:bbswinq yazdı:laz abi dogru sölyüson bunların işleri güçleri gündemde olmak yankı çekmek
Sancaqın En Saglam Şifacıları . .
Re: Sancaqın En Saglam Şifacıları . .
Nichqt££n
anana lafmı dedim iyi oku okuma yazman yoksa napım ben sana
ulubay
ulubay
ByULuBayRe: Sancaqın En Saglam Şifacıları . .
ben senin gibi ezik değilim zavallı kabul etmem senin gibi ama sen zavallısın bu bir gerçekLAZOGLU yazdı:O ZAMAN SENDE BIR ZAVALLISIN. BENIM GIBI ZAVALLI BIRINLE UGRASTIGIN ICINnichqteen yazdı:prim yapcak olsam senin gibi zavallı insanlara laf sölemem emin ol bundan :lol:![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...
Nichqt££n
Sağlam olarak : İnfazcı
İyileştirme olarak : Gloynx , İnfazcı , Xulubayx , İstanbulkv
İyileştirme olarak : Gloynx , İnfazcı , Xulubayx , İstanbulkv
okuma yazmam olmasa buraya nasıl yorum yapcam + sen kullandın lafın ne anlama geldini öğren o zamanByefsane yazdı:anana lafmı dedim iyi oku okuma yazman yoksa napım ben sana
ulubay
Nichqt££n
nichqteen yazdı:ben senin gibi ezik değilim zavallı kabul etmem senin gibi ama sen zavallısın bu bir gerçekLAZOGLU yazdı:O ZAMAN SENDE BIR ZAVALLISIN. BENIM GIBI ZAVALLI BIRINLE UGRASTIGIN ICINnichqteen yazdı:prim yapcak olsam senin gibi zavallı insanlara laf sölemem emin ol bundan :lol:![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...![]()
sen kızmısın onu söyle bi
ulubay
ByULuBayRe: Sancaqın En Saglam Şifacıları . .
BAK LAFI NEREYE GETIRIYOR. OLUM HER KIMSIN HARBI ZAVALLISINnichqteen yazdı:ben senin gibi ezik değilim zavallı kabul etmem senin gibi ama sen zavallısın bu bir gerçekLAZOGLU yazdı:O ZAMAN SENDE BIR ZAVALLISIN. BENIM GIBI ZAVALLI BIRINLE UGRASTIGIN ICINnichqteen yazdı:prim yapcak olsam senin gibi zavallı insanlara laf sölemem emin ol bundan :lol:![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...![]()
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...
- sihirbaz
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
knka bu nediyo yha xD tanıyomu seni beni_? :mrgreen:nichqteen yazdı:ben senin gibi ezik değilim zavallı kabul etmem senin gibi ama sen zavallısın bu bir gerçekLAZOGLU yazdı:O ZAMAN SENDE BIR ZAVALLISIN. BENIM GIBI ZAVALLI BIRINLE UGRASTIGIN ICINnichqteen yazdı:prim yapcak olsam senin gibi zavallı insanlara laf sölemem emin ol bundan :lol:![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...![]()

~ xIIIxSANALxIIIx ~
*KaosteamxLyder*
*JUSTE*
★
~ SANAL 2oıı ® ~
len bir laf öğrenmişsin zavallı diye hep kullanıyorsun :lol: kelime hazneni geliştir az bütün gün oyun oynamaktan beynin sulanmış :lol:LAZOGLU yazdı:BAK LAFI NEREYE GETIRIYOR. OLUM HER KIMSIN HARBI ZAVALLISINnichqteen yazdı:ben senin gibi ezik değilim zavallı kabul etmem senin gibi ama sen zavallısın bu bir gerçekLAZOGLU yazdı:O ZAMAN SENDE BIR ZAVALLISIN. BENIM GIBI ZAVALLI BIRINLE UGRASTIGIN ICINnichqteen yazdı:prim yapcak olsam senin gibi zavallı insanlara laf sölemem emin ol bundan :lol:![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...![]()
![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...
Nichqt££n
AKISINA BIRAKTIM KANKA. KONUSUP DURSUN GARIBIM. KIMI KIMSESI OLMADIGI BELLI MILLETE LAF ATIP BIRILERINLE DALASMAK ISTIYOR ISTEsihirbaz yazdı:knka bu nediyo yha xD tanıyomu seni beni_? :mrgreen:nichqteen yazdı:ben senin gibi ezik değilim zavallı kabul etmem senin gibi ama sen zavallısın bu bir gerçekLAZOGLU yazdı:O ZAMAN SENDE BIR ZAVALLISIN. BENIM GIBI ZAVALLI BIRINLE UGRASTIGIN ICINnichqteen yazdı:prim yapcak olsam senin gibi zavallı insanlara laf sölemem emin ol bundan :lol:![]()
![]()
![]()
LAZOGLU...![]()
LAZOGLU...
SARHOŞLUK KÖTÜ ŞEY DERLER, BİZ HERŞEYİMİZİ AYIKKEN KAYBETTİK...